Planavau ir as klizmute daryt, nusipirkus turejau, bet gydytoja sake nestatyt, bet nieko ten blogo neatsitiko
trupuciuka isejo, bet cia palyginus su tom kraujo balom, tai smulkmena
Man pries cezario pjuvi dare, o kai gimdziau antra, tai ne, nors vandenys ligonineje nubego, bet nuo to laiko man gydytojas neleido stoveti, kad virkstele neiskristu... tai jau apie klizmute nebuvo nei kalbos, bet viskas tvarkoje, gimdymas praejo sekmingai....
QUOTE(Esha @ 2009 11 16, 10:42)
O aš prašysiuos klizmos. Neatrodo man baisi ta proedūra. Ir jau geriau ji nei paskui galvot kaip čia neapsidirbus.
Tai, kad gimdymo metu viskas buna dzin
QUOTE(liolia79 @ 2009 11 16, 12:54)
Tai, kad gimdymo metu viskas buna dzin
ir nuogumas, ir apsikakojimas, ir saukimas, ir ka apie tave gali pagalvoti....
Nera laiko apie tokius galykus galvot - svarbiausia leliukas ir jo sveikatyte 
O įdomu to vyrai nemato
Man kartais ir tokių klausimų kyla
QUOTE(Esha @ 2009 11 16, 15:28)
Nu bet ten ir kraujo marios bus, tai nemanau, kad labai ziures
Man AK irgi nedare. Prijunge prie aparato, po keliu valandu uzsinorejau i tulika, tai leido nueit. O del tu klizmuciu, tai jos man labai padejo po gimdymo, kai kita diena buvo sunku tustintis, kas plyso, susiutos, zino apie antros dienos gimdymus WC
Gimdziau KGN tai taip pat nedare nieko
del to tik dziaugiuosi
Mane kirpo ir siuvo, bet klizmuciu po gimdymo neprireike. Kazkaip naturaliai gavosi po poros dienu
QUOTE(liolia79 @ 2009 11 17, 03:14)
Mane kirpo ir siuvo, bet klizmuciu po gimdymo neprireike. Kazkaip naturaliai gavosi po poros dienu 
Tai faina
Nu as pirma gimdziau pries 10 metu tai nieks ne neklause ar noriu, o daba kai paskaiciau kad galima rinktis pagal savo nora tai net issigandau, kad paskui gali nepasiulyti, o as pamirsiu paprasyti
.Pakalbinau savo akusere tuo klausimu kaip buna istikruju, tai sake kad renkasi visos laisva valia ir kad nieko cia baisaus apsikakoti gimdant nera, tiesiog gimdai, kakoji o jos viena ranka laiko vaika, o kita renka tavo kakas ir dengia jas popieriumi
.Nu man toks scenarijus visai nepriimtinas, as nesiruosiu taip atsijungti kad manes neglumintu atsirades gimdykloje kvapas ir kad visa tai uzgostu laukiamo vaikelio dziaugsmas, todel be jokiu islygu rinksiuosi valomaja paslauga
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 11 19, 16:14)
Nu as pirma gimdziau pries 10 metu tai nieks ne neklause ar noriu, o daba kai paskaiciau kad galima rinktis pagal savo nora tai net issigandau, kad paskui gali nepasiulyti, o as pamirsiu paprasyti
.Pakalbinau savo akusere tuo klausimu kaip buna istikruju, tai sake kad renkasi visos laisva valia ir kad nieko cia baisaus apsikakoti gimdant nera, tiesiog gimdai, kakoji o jos viena ranka laiko vaika, o kita renka tavo kakas ir dengia jas popieriumi
.Nu man toks scenarijus visai nepriimtinas, as nesiruosiu taip atsijungti kad manes neglumintu atsirades gimdykloje kvapas ir kad visa tai uzgostu laukiamo vaikelio dziaugsmas, todel be jokiu islygu rinksiuosi valomaja paslauga 
Tasi vat važiuojant reiks kartot sau tuos žodžius, kad priimamajame nepamirščiau paprašyti