Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

dabar manau klinikose nedaro, gal reiktu namie pasidaryt? g.gif
Atsakyti
Pirmą vaikelį kai gimdžiau prieš dešimt metų,tai gerai atsimenu ir to nepamiršiu niekada lotuliukas.gif O kai gimdžiau antrą prieš metus laiko,tai buvau psichologiškai tam pasiruošusi.Ir laaaabai nustebau,kai man jos nedarė schmoll.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(asta29 @ 2009 06 29, 10:06)
Sutinku, kad nėra tai maloniausia procedūra pasaulyje, bet blogiausia ja pavadinti tikrai negalėčiau. Su pirma dukra prieš CP darė ir antrą kartą mielai sutikčiau kad darytų, nematau tokios blogybės baisios, o man tai tikrai lengviau paskui buvo kai nereikėjo po CP pirmą parą į tuliką rimtu reikalu lėkti.

Visiškai pritariu šiai mamytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 01 28, 01:04)
mano drauge kadangi gimdykloj dirba tai sake 95% ar daugiau procentu atveju kazkiek ismatu pasisalina gimdymo metu, nesvarbu ar turejo klizmas pries tai ar ne, o vyras irgi visa laika manau neziurejo tiesiai ten, seseles susitvarko taip, kad be ju nezino niekas, net pati gimdyve, nes nejaucia. Nesakau, kad jums butinai taip buvo, bet 100% garantuoti gali tik tas kas prieme gimdyma smile.gif

Siaip ar taip naturalus dalykas, nera ko stresuoti

Gali buti, nesiginciju, svarbiausia, kad as gimdymo metu galvojau, kad jei klizma padaryta, tai viskas ir gerai.
Gal tai ir naturalus dalykas, bet nuo zmogaus priklauso, kaip jis tai priima. As jaudinuosi ir pergyvenu.

Ir antra karta prasysiu, kad padarytu klizmute, man taip ramiau smile.gif
Atsakyti
manau klizmutė reikalinga prieš gimdyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 11 balandžio 2012 - 06:03
O as manau kad nereikalinga,nes pacioj pradzioj (dar pries saremius) daugumai savaime nutinka taip,kad organizmas gerokai issivalo,tad kam papildomai ka nors daryti...
Atsakyti
man pries 20metu pats organizmas issivale,o ligonineje tai po klizmos tik ysitikinau,kad be reikalo klizmavo-viskas buvo issivale.
kaip jus apsiskutote ten?ar pacios ar su pagalba?
nes man kai nuskuto ,tai pasigailejau.bet tai buvo tada -seniai,seniai.
Atsakyti
Aš manau, kad nereikia jokių klizmų, tos vienkartinės tikrai nepadarys viso darbo, vistiek stūmimo metu bus bėdos, jeigu jos bus, nesvarbu, po klizmos ar be..Ir visai nenorėjau galvoti apie jokias klizmas, gimdymams prasidėjus..

QUOTE(Koso @ 2012 04 11, 14:36)
kaip jus apsiskutote ten?ar pacios ar su pagalba?

pati, apgraibom..
Atsakyti
as prasiau ,kad padarytu,Na kazkaip ir taip uztenka rupesciu,o dar jei prisideda apie tai galvoti ,nemalonu, bet cia mano nuomone...
Atsakyti
Manau, kad reikia. Atsimenu tarp saremiu kulniuodavom su vyru i WC nes bijojau, kad gali nelaime atsitikti gimdant. Ir kad ir kiek kulniavom ji vis vien atsitiko. Tad del savo ramybes kita karta darysiu.
Atsakyti
As pirmakart dariausi ligonineje klizma, nieko blogo nei apie procedura, nei apie darancia sesele pasakyti negaliu. Manau, man ji buvo reikalinga...

Antrakart nesidariau, nes organizmas saremiu metu ir taip gerai issivale smile.gif
treciakart ziuresiu pagal situacija - ar naturaliai iseis issivalyti, ar su klizma.

nei pirmakart, nei antrakart "nelaime" neatsitiko. As sau asmeniskai manau, kad as vis tik geriaus jausiuosi, kai pries gimdyma organizmas butu bent jau minimaliai isvalytas, kad butu kuo mazesne tikimybe stumimo metu pasitustinti. Zinoma, niekas nuo to neapsaugotas ir kiekviena renkames kaip siuo atveju elgtis 4u.gif

Bet ka zinau tiksliai - mikrolakso klizmute - baiku baika, jei jau kalbam apie klizma pries gimdyma, tai ji turi buti "rimtesne". Ir dar - kai kam nuo tos rimtesnes klizmos po to kieteja viduriai, nes isplaunama zarnyno mikroflora. Ta reikia tureti galvoje.
Atsakyti
Nesidariau jokių klizmų,ir nemanau kad reikia,jei ir nutiks kas akušerės sutvarkys,tikrai yra mačiusios visko,ir nereikia šito sureikšminti,natūrali organizmo reakcija gimdant,kaip ir kraujavimas po to ir visa kita smile.gif

QUOTE(Koso @ 2012 04 11, 15:36)

Aš tai veidroduko pagalba blush2.gif
Atsakyti
Man tai niekas klizmos nesiule ir nedare schmoll.gif
Atsakyti