Įkraunama...
Įkraunama...

Klizmutės

Tikrai nemalonu, kai apsi... ant gimdymo stalo blush2.gif man teko tokią gėdą patirti abiejų gimdymų metu. Pirmo - nežinojau, kad taip gali įvykti, o ligoninėje nieko nesakė ax.gif Antro gimdymo metu atlikau reikaliuką ligoninėje, nes visuriai buvo gana skystoki, tai sakė nereikia klizmos, bet visvien neišvengiau tos gėdos blush2.gif Nors ten viską nuvalo operatyviai, bet visvien... Dabar laukiuosi trečio ir galvoju, kaip neapsidirbt per gimdymą doh.gif
Atsakyti
Gimdziau pirma karta ir pridariau ant gimdymo stalo, kokia buvo geda blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kelios valandos prieš gimdymą organiznas pats išsivalė - per valandą tris kartus išsituštinau. O kas vyko ant gimdymo stalo net nežinau, nes nebuvo kada galvoti apie tai. Gal ir bestumiant kažkas išėjo, bet nesuprantu kaip dar kitos turi laiko galvot apie gėdas kažkokias. Tik po visko akušerė įspėjo, kad neišsigąsčiau nes išstumiau hemarojų.
Atsakyti
Paprasiau klizmutes, viskas issivale. aisku buvo reikalu per saremius iki tuliko oabegioti, bet gimdant antra vel paprasysiu.
Atsakyti
Tiek per pirma, tiek per antra gimdymus pati jos paprasiau, mamos pamokyta. Ir nesigailejau.
Atsakyti
Mano irgi pats organizmas prieš išsivalė, nedarė klizmutės. Ai, bet vistiek po to viskas Cezariu baigėsi, kas ten žino, kaip ten būtų pasibaigę g.gif
Atsakyti
Nedariau klizmos, tai natūralus procesas, kas išlenda, viską ten greitai sutvarko. Be to man kažkaip vienodai buvo, ar aš ten ką padarysiu ar ne smile.gif galvojau tik apie gimdymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikirinka @ 2014 10 15, 15:34)
Gimdziau pirma karta ir pridariau ant gimdymo stalo, kokia buvo geda blush2.gif  blush2.gif

o kaip jūs sugebat pastebėt pridarėt ar nepridarėt? Nė karto kai gimdžiau taip ir nežinau iki šiol - pridariau ko nors ar ne. Akušerės juk neklausiu, o po visko jos ten viską greitai sutvarko, kad jokių pėdsakų nelieka, o per patį gimdymą tikrai ne tas galvoje apsidirbsi ar ne, juolabt, kad vargu ar jau ten ką ir pajausi, na nebent prikaupta labai daug.
Atsakyti
Man ir keista kaip kitos per stūmimą sugeba pajaust tai kas vyksta tarp kojų biggrin.gif . Aš pajaučiau tik vaikučio galvą, o iki tol nejutau nieko ir po jos jau nieko nejaučiau . Gal todėl, kad nuskausminimą turėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 20 gruodžio 2014 - 23:35
Girdėjau, kad jau neberekomenduojama prieš gimdymą mikrolax klizmutę darytis.... kaip yra iš tikro?
Atsakyti
mamytes, jei jau vandenys nubege/ nuleisti, tai dideja tikimybe pasigauti kokia infekcija su klizmavimais. as pirma vaikeli gimdziau UK, tai akusere tiesiai pasake: stumk is visu jegu, taip kad pakakotum. jei pakakosi, tai ir vaikelis gims.
tikrai nzn kas ten man gavosi, bet svarbiausia, kad efektyviai isstumiau ir viskas.
nemazai lietuviu moteru yra labai skrupulingos del tokiu "gedu". bet juk reikia suprasti, kad svarbiausia- sveikas kudikis ir gimdyve, o ne koks ten sh....
sekmes gimdysiancioms ir- atsipalaiduokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesnia_is_siaures @ 2016 01 03, 15:02)
Girdėjau, kad jau neberekomenduojama prieš gimdymą mikrolax klizmutę darytis.... kaip yra iš tikro?

Sveiki,

del rekomendaciju nezinau, taciau bent jau Vilniaus gimdymo namuose klizmu darytis nereik (gimdziau spali).
Atsakyti