Įkraunama...
Įkraunama...

Andrėja

Gražus, bet Adrija gražesnis ax.gif
Atsakyti
Man grazus vardas. thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Man labai gražus vardas, bet Italijoje tai vyro vardas Andrea 4u.gif Bent jau italas išgirdęs pagalvotų apie berniuką, o ne mergaitę. Bet čia Lietuva, čia lietūs lyja - kaip norim, taip ir vadinam savo vaikus 4u.gif
Atsakyti
Labai gražus vardukas smile.gif Draugė taip pavadinusi savo dukrytę ir galiu pasakyt tas vardas jai puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
ne 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2010 02 19, 12:30)
Man labai gražus vardas, bet Italijoje tai vyro vardas Andrea  4u.gif Bent jau italas išgirdęs pagalvotų apie berniuką, o ne mergaitę. Bet čia Lietuva, čia lietūs lyja - kaip norim, taip ir vadinam savo vaikus  4u.gif

Labai idomu del sito vardo Italijoje: Andrea- gali buti ir mergaite ir berniukas, Andre- berniukas smile.gif. O siaip pasaulyje Andrea mergaitiskas vardas ir jis man pats graziausias, savo dukryte taip pavadinau wub.gif Nors teko daug komentaru isgirsti, nes lietuviai to ko negirdejo ar nezino- nepripazista doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolocka @ 2010 02 28, 21:06)
...jis man pats graziausias, savo dukryte taip pavadinau  wub.gif  Nors teko daug komentaru isgirsti, nes lietuviai to ko negirdejo ar nezino- nepripazista  doh.gif

Jūs nieko nepainiojat? Kaip galima būti negirdėjus tokio vardo? Jau net šiai temai ketvirti metai... unsure.gif O Andrėjų buvo ir prieš 10 ir prieš 30 metų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 28 vasario 2010 - 22:02
thumbup.gif
Atsakyti
musu dukra turejo gauti toki varda... tetis Andrius tai visi labai norejo kad dukra butu Andreja. bet kadangi man atsibodo tie visi sito vardo kisimai, dukrai uzdejau Adrijanos varda biggrin.gif Siaip grazus vardukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Judituxe: 02 kovo 2010 - 10:13