Labai grazus

Nelietuviškas (jei reikia tokio, tada nieko)

QUOTE(Ūla @ 2011 04 01, 11:02)
Man gražiau Andrė.
Kartais sutrumpinam ir taip pavadinam

Man sis vardas nuostabus
As pavadinau dukrele siuo vardu,ir tikrai ne is jokiu serialu ar filmu. Dabar mano mergytei 15 metu. Saunu,kad ji viena darzelyje buvo siuo vardu, visoje mokykloje viena, muzikos mokykloje viena
Kam paskambini ir sakai esu Andrejos mama,visi zino kokios Andrejos. Vadinu Andrejyte.
Pati mergaite labai protinga ir siekianti tikslo.
O dabar laukiuos,tai vis suku galva kaip pavadinti reikes sunu ar dukra nes noriu irgi tokio pat idomaus vardo beje kuris derintusi su pirmagime.

Pati mergaite labai protinga ir siekianti tikslo.
O dabar laukiuos,tai vis suku galva kaip pavadinti reikes sunu ar dukra nes noriu irgi tokio pat idomaus vardo beje kuris derintusi su pirmagime.

Panaršiau, kad graikų kilmės vardas, bet išgirdusi būčiau pagalvojusi, kad rusų tautybės asmuo tokiu vardu. Tikriausiai, dėl vyriško Andrėj (nežinau, ar teisingai parašiau). O ir vardo reikšmė: ἀνδρεῖος (andreios) [=vyriškas, drąsus]. Hmmm. Nekelia simpatijos, greičiau atvirkščiai. Nors, galbūt, ir neskamba kaip pats blogiausias variantas.
Labai grazus, norejom pirmagime pavadint siuo vardu, bet va atsnekejo ir nusileidau
mazai apsiskaicius buvau, o jis visai ne is rusu kiles

QUOTE(Night13 @ 2014 09 13, 16:57)
Panaršiau, kad graikų kilmės vardas, bet išgirdusi būčiau pagalvojusi, kad rusų tautybės asmuo tokiu vardu. Tikriausiai, dėl vyriško Andrėj (nežinau, ar teisingai parašiau). O ir vardo reikšmė: ἀνδρεῖος (andreios) [=vyriškas, drąsus]. Hmmm. Nekelia simpatijos, greičiau atvirkščiai. Nors, galbūt, ir neskamba kaip pats blogiausias variantas.

QUOTE(Tendre @ 2014 10 27, 14:32)

Galbūt įtakota ir to, kad tiek rusų, tiek graikų dauguma ortodoksai (kitaip - provoslavai, stačiatikiai).