Įkraunama...
Įkraunama...

Andrėja

Labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Nelietuviškas (jei reikia tokio, tada nieko) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 04 01, 11:02)
Man gražiau Andrė.

Kartais sutrumpinam ir taip pavadinam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 08 vasario 2014 - 04:04
Man sis vardas nuostabus wub.gif As pavadinau dukrele siuo vardu,ir tikrai ne is jokiu serialu ar filmu. Dabar mano mergytei 15 metu. Saunu,kad ji viena darzelyje buvo siuo vardu, visoje mokykloje viena, muzikos mokykloje viena thumbup.gif Kam paskambini ir sakai esu Andrejos mama,visi zino kokios Andrejos. Vadinu Andrejyte.
Pati mergaite labai protinga ir siekianti tikslo.
O dabar laukiuos,tai vis suku galva kaip pavadinti reikes sunu ar dukra nes noriu irgi tokio pat idomaus vardo beje kuris derintusi su pirmagime. 4u.gif
Atsakyti
Panaršiau, kad graikų kilmės vardas, bet išgirdusi būčiau pagalvojusi, kad rusų tautybės asmuo tokiu vardu. Tikriausiai, dėl vyriško Andrėj (nežinau, ar teisingai parašiau). O ir vardo reikšmė: ἀνδρεῖος (andreios) [=vyriškas, drąsus]. Hmmm. Nekelia simpatijos, greičiau atvirkščiai. Nors, galbūt, ir neskamba kaip pats blogiausias variantas.
Atsakyti
Labai grazus, norejom pirmagime pavadint siuo vardu, bet va atsnekejo ir nusileidau doh.gif mazai apsiskaicius buvau, o jis visai ne is rusu kiles doh.gif
Atsakyti
Labai grazus šis vardukas smile.gif Jei turėčiau mergytę, tikrai būtų vienas iš pasirinkimo variantų smile.gif
Atsakyti
man nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2014 09 13, 16:57)
Panaršiau, kad graikų kilmės vardas, bet išgirdusi būčiau pagalvojusi, kad rusų tautybės asmuo tokiu vardu. Tikriausiai, dėl vyriško Andrėj (nežinau, ar teisingai parašiau). O ir vardo reikšmė: ἀνδρεῖος (andreios) [=vyriškas, drąsus]. Hmmm. Nekelia simpatijos, greičiau atvirkščiai. Nors, galbūt, ir neskamba kaip pats blogiausias variantas.

drinks_cheers.gif man jis ir tokio "rusiškumo" turintis vardas. Man negražus, nors esu girdėjus kelias moterėles liaupsinant šį vardą.
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2014 10 27, 14:32)
drinks_cheers.gif  man jis ir tokio "rusiškumo" turintis vardas. Man negražus, nors esu girdėjus kelias moterėles liaupsinant šį vardą.

Galbūt įtakota ir to, kad tiek rusų, tiek graikų dauguma ortodoksai (kitaip - provoslavai, stačiatikiai).
Atsakyti
Labai gražus 4u.gif
Atsakyti