Įkraunama...
Įkraunama...

Andrėja

QUOTE(AG@TA @ 2006 12 08, 23:59)
o man tai tas vardas kaip is kokio serjalo.... prisiziurejot cia serjalu  biggrin.gif  andreja, penelopa, ir tt. lotuliukas.gif
iskarto matosi pagal komentarus kad serjalus dievinate  biggrin.gif

deja serialu nežiūriu, per daug kategoriška.kiekvieno skonis skirtingas- prie visų nepritapsi ir visiems vistiek nepatiksi... juokinga tu man lotuliukas.gif .įdomu tavo vaikų kokie vardai g.gif
Atsakyti
Man toks puse velnio rolleyes.gif
Atsakyti
Toks visai nieko bet as ir grazesniu zinau blush2.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas, galvoju apie toki, jei geguze gimtu mergaite, be to musu tete Andrius, tai kaip ir jo garbei thumbup.gif , na nezinau, jokio serialo nesu macius kur butu Andreja, kas kita Esmeralda, Rosalinda ar Rosarija doh.gif
Atsakyti
Normalus, nei gražus, nei negražus. Bet aš tokio neduočiau.
Atsakyti
man labai grazus, ir as labai norejau duot savo mergytei, bet tiesiog del gimdymo, jei labiau tiko vardas Vilte rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai grazus vardas.Isivaizduoju miela,grazia mergaite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2006 09 20, 23:46)
Kaip jum vardas Andrėja,ar gražus?

Visai neblogas vardukas rolleyes.gif sakyciau gan tarptautinis, nes radau aprasyma apie varda ANDREJA - Gender: Feminine; Usage: Slovene, Czech, Croatian; Slovene feminine form of ANDREJ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2006 12 08, 23:59)
o man tai tas vardas kaip is kokio serjalo.... prisiziurejot cia serjalu  biggrin.gif  andreja, penelopa, ir tt. lotuliukas.gif
iskarto matosi pagal komentarus kad serjalus dievinate  biggrin.gif

Jau esu minejusi,kad serialu neziuriu ir vardas rinktas tikrai ne pagal tai 4u.gif

QUOTE(Liutaure @ 2007 01 04, 12:37)
Labai grazus vardas, galvoju apie toki, jei geguze gimtu mergaite, be to musu tete Andrius, tai kaip ir jo garbei  thumbup.gif , na nezinau, jokio serialo nesu macius kur butu Andreja, kas kita Esmeralda, Rosalinda ar Rosarija doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai schmoll.gif ,gražesnis kokia Andrė,nors jei tėveliams gražu ir tas vardas patinka,o jei dar ir mergytei tinka tai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulka @ 2007 01 07, 14:29)
man labai grazus, ir as labai norejau duot savo mergytei, bet tiesiog del gimdymo, jei labiau tiko vardas Vilte  rolleyes.gif

Vat Viltė žymiai man gražesnis už Andrėją thumbup.gif
Andrėja tai nee...
Atsakyti
Normalus vardas ax.gif Nerezia ausies ir skambus..
O paskaicius kitose temose teveliu parinktus vardu variantus - tai net ir grazus thumbup.gif ir prasme turi normalia lotuliukas.gif
Atsakyti