Įkraunama...
Įkraunama...

Lengvai ir sklandžiai...

Paskaiciau abieju mergyciu istorijas.. wub.gif
Tokia atrodo ramus ir paprasti atejimai i pasauli.. ir mergytes turbut tokios pat kantrios ir ramios kaip mama.. 4u.gif
O, jau tetis doh.gif Is pradziu skaitydama tai susinervinau, kad jis toks mazdaug: "Ai, gimdai? Palauk dar, juk naktis.. Palauk dar, man dar susitikimas.." Bet po to, kai paskaitai, kad viskas gerai baigias, tai atrodo, gal ir gerai kad neleket 160 km/h i ligonine, o atvaziavot tik jau "pasiimt" dukryciu.. thumbup.gif
Atsakyti
labai grazius zodzius tau pasake akusere wub.gif prisiminsiu juos, kai gimdysiu kada nors antra kleckuti bigsmile.gif sekmes jums augant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2006 10 07, 12:20)
labai grazius zodzius tau pasake akusere wub.gif prisiminsiu juos, kai gimdysiu kada nors antra kleckuti bigsmile.gif sekmes jums augant 4u.gif

Vat mane irgi tie jos zodziai labai paveike, po ju atsipalaidavau ir viskas ejosi sklandziai... 4u.gif
Atsakyti
labai faina istorija. 8 cm atsidarymas, o aprašyta tarsi jokio didelio skausmo iki tol nebuvo. Labai fainai thumbup.gif thumbup.gif sėkmės šeimynai 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai liepinukei nuo liepinukes soske.gif. Vasarele tikrai karsta buvo.
Atsakyti
Gražiai parašei...
sveikinam sulaukus antra dukryte, sveikatos ir laimes Jusu šeimai.... smile.gif
Atsakyti
saunuole mamyte,labai graziai papasakojai savo istorija 4u.gif sveikinu jusu seimyna wub.gif sveikateles jums thumbup.gif
Atsakyti
uch kaip greit ir gerai 4u.gif , sveikinu 4u.gif mano mergina irgi liepinė biggrin.gif gimė viena diena ankščiau už taviškę. lengvai gimus dukrelė tikriausiai rami ir linksmutė? Kaip sekasi augti ir storėti? tongue.gif
Atsakyti
Is tikruju mergyte rami, gera, net nepastebiu, kaip ji auga:)
o liaskutes tai jau uzsiauginom kaip reikalas:)
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau turim tiek metukų, kiek ant rankytės pirštukų smile.gif
Laikas taip greitai lekia smile.gif
Atsakyti
Sekmes abiems, nuostabi istorija smile.gif
Atsakyti