QUOTE(petrovna @ 2009 10 07, 15:11)
man atrodo,kad i tema paklausiu: ar buvo dar kam taip: maniskis,l.drasus vaikis,visur dalyvauja pirmas, dedziu,tetu nebijo, nus atrodo super drasus..ir ka..4 dienas darzelyje iki pietu viskas buvo super, net iseit nenorejo,5 diena norejau jau visai dienai palikt,ale jau tos dienos ryta prasidejo verkimas,"nenoriu","nebusiu" ir t.t,kadangi mano vyras veda,tai tipo su juo vaziuos,na,tai neatsisveikines paliko,tai diena prabuves normaliai,o miegot neina ir tiek,tipo,vaziuosiu su tetciu,ir ka...skambina tetciui:pasiimkit vaika,nes nemiega....kita diena scenarijus kartojasi,vet pasiimkit vaika,na,bet as nesuprantu,taip iseina,kad mano piplys jau stroina aukletojas,sakydamas "ne",o sios ir pasiduoda lengviausiu keliu,skambindamos teciui,gi jis ten niekad tada visai dienai neliks,gi zinos,kai vaikai eina miegot,ateina tetis ir vezasi namo,nesamone kazkokia, gi jis taip niekad nepripras,ar dar kam taip buvo?
žinokit, pirmąsyk šitoj temoj perskaičiau, kad jeigu vaikas nemiega- skambina tėvams, kad ateitų pasiimti

mūsų darželyje tai neregėtas dalykas, mūsų grupėj nėr buvę. Man kaip tik sakydavo, kai pratinau, ko jūs čia lakstot, vargstat, palikt miegot jau, tegul pratinasi, ateisit po pietų miegelio....Čia gal auklėtojos kompetencijos klausimas......arba paprasčiausiai nenori varginti,s o gal kokios dovanėlės tikisi? bandyčiau aš su ja kalbėt, kame reikalas, jei kas- ir į direktorę kreipčiaus......gi ne kiekvienas tėvas gali iš darbo prilakstyt....