Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

normaliai smile.gif maniskis irgi taip daro, tik sakau viso 4 menesiu kurso vienu metu nesugerk biggrin.gif

QUOTE(Ūlla @ 2006 12 17, 19:53)
....susipylė 4 tabletkas į burną  lotuliukas.gif Tipo kartu su pietų doze  doh.gif

Atsakyti
Del tu augaliniu tai ir pati zinau, kad jokios garantijos, o tuo labiau nera atlikta jokiu moksliniu tyrimu. Turbut vienintele viltis SPEMAN, kiek cia jusu mergaites jau raset, tai matosi kazkokie rezultatai. Dabar vyriskiui atliekami tyrimai, kurie turetu, rasti priezasti, kodel spermatoizodu nera spermoje!
Papildyta:
Beja, mergaites, gal yra galimybe, gal kas zinote, isigyti SPEMAN ne tik Rusijoje ar baltarusijoje? Gal kokioj Lenkijoje galima? Nu kad tu vizu nereiktu! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2006 12 18, 22:28)
Del tu augaliniu tai ir pati zinau, kad jokios garantijos, o tuo labiau nera atlikta jokiu moksliniu tyrimu. Turbut vienintele viltis SPEMAN, kiek cia jusu mergaites jau raset, tai matosi kazkokie rezultatai. Dabar vyriskiui atliekami tyrimai, kurie turetu, rasti priezasti, kodel spermatoizodu nera spermoje!
Papildyta:
Beja, mergaites, gal yra galimybe, gal kas zinote, isigyti SPEMAN ne tik Rusijoje ar baltarusijoje? Gal kokioj Lenkijoje galima? Nu kad tu vizu nereiktu! doh.gif

Boruzele07, gal tu taip nesuk galvos del zoleliu ar vitaminu, o rimciau skirkit demesi vyriokui. Kai bebutu gaila... jei nera gyvu speramtozoidu - jokie vitaminai nepades... cia reikalingas rimtas gydymas (jei randa priezasti). Jei priezasties neranda - paskaityk internete apie TESA, spermatozoidu isgavima is seklidziu + IVF.
Atsakyti
Mergytės, noriu paklaust. Kažkaip nerandu niekur info apie pačius tyrimus(berniukam), kur juos daro Vilniuje? blush2.gif

Mano brangiausias pasiryžo pirmas atlikti tyrimus. Bet mes net neisivaizduojam kur tai daro blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2006 12 19, 11:45)
Mergytės, noriu paklaust. Kažkaip nerandu niekur info apie pačius tyrimus(berniukam), kur juos daro Vilniuje?  blush2.gif

Mano brangiausias pasiryžo pirmas atlikti  tyrimus. Bet mes net neisivaizduojam kur tai daro  blink.gif

Daro Vaisingumo klinikoje. Pasižiūrinėk www.vaisingumas.lt
Be to, įvesk į google spermograma, išmes daug info, tame tarpe ir kur šis tyrimas atliekamas.
Atsakyti
Mergaites, gal jus zinosit kuri, ar 6 dienu antibiotiko (Ospamox) gerimas mano vyrui pagadintu sperma... g.gif jam danti operuos tai prisake gert gydytoja. Siaip su sperma bedu neturime, tik bijau kad musu planuojamam sausio vid. IUI nebutu suprasteje grikiai verysad.gif
Gal zinot per koki perioda jie atsigautu - negi tik per 3 men? O gal net neturetu jokios itakos tie antibiotikai?
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2006 12 20, 17:14)
Mergaites, gal jus zinosit kuri, ar 6 dienu antibiotiko (Ospamox) gerimas mano vyrui pagadintu sperma...  g.gif  jam danti operuos tai prisake gert gydytoja. Siaip su sperma bedu neturime, tik bijau kad musu planuojamam sausio vid. IUI nebutu suprasteje grikiai  verysad.gif
Gal zinot per koki perioda jie atsigautu - negi tik per 3 men? O gal net neturetu jokios itakos tie antibiotikai?

antibiotikai veikia, bet nemanau, kad sausio vidury dar itakos
gi ir antibiotikai pas jus nelabai stiprus

Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2006 12 20, 16:14)
Mergaites, gal jus zinosit kuri, ar 6 dienu antibiotiko (Ospamox) gerimas mano vyrui pagadintu sperma...  g.gif  jam danti operuos tai prisake gert gydytoja. Siaip su sperma bedu neturime, tik bijau kad musu planuojamam sausio vid. IUI nebutu suprasteje grikiai  verysad.gif

Aš žinau, kad bet kokie antobiotikai kerta per vyrų silpnąją pusę, kad ir kokia ji stipri būtų. Na bet gal taviškiui jie labai nekensk, reikia tikėtis.
dantys rimtas dalykas, jei po to už puliuos ir nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2006 12 20, 16:14)

Atsistato per menesi. O kai sperma gera - gal net nepakenks smile.gif

Atsakyti
Man iškilo toks klausimas. g.gif Vyro spermo tyrimas darytas VK.Ten yra norma, kai normalių formų spermijų yra daugiau negu 14 proc.O skaitydama visur kitur rašo, kad norma, kai daugiau negu 30 proc. g.gif
Tai kuom dabar tikėti? g.gif
Atsakyti
skaitineju sia temele ir nesuprantu, MB tipo padare spremos tyrima, sake gerai, tik kai kurie mazai judrus, bet apie jokias normas ar dar kazka nieko nesake, ir jokiu vaistu ar vitaminu, na gal nieko cia ir nereikia. Bet sr ta spermograma kazkoks kitas tyrimas. Pasimeciau jau as is viso g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaniux @ 2006 12 20, 18:54)
skaitineju sia temele ir nesuprantu, MB tipo padare spremos tyrima, sake gerai, tik kai kurie mazai judrus, bet apie jokias normas ar dar kazka nieko nesake, ir jokiu vaistu ar vitaminu, na gal nieko cia ir nereikia. Bet sr ta spermograma kazkoks kitas tyrimas. Pasimeciau jau as is viso  g.gif

o tai kur jisai darėsi? aš tai iš VK faksu gavau tą lapą su visom normom ir rezultatais. tik aišku reikia paskambint ir paprašyt.
Atsakyti