Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Na ką. Atsiskaitau.
Netikėkit, kad negalima pagerinti spermos kokybės. Aš tuo tikėjau 3 metus, o tada "išėjau į internetą". Tada pas androlgę, tada dar paklausiau forumiečių rekomendacijų. Bandėme viską. Pristatau rezultatus:
kiekis 4ml
kiekis militre 27.5mln
is viso 110mln
A19%, B30%, C31%, D20%
normaliu formu 18%

A visada buvo 0 arba 1,manau, 19 % negalima vadinti "neįmanoma pakeisti", ar ne? clap.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2007 01 10, 12:31)
Na ką. Atsiskaitau.
Netikėkit, kad negalima pagerinti spermos kokybės. Aš tuo tikėjau 3 metus, o tada "išėjau į internetą". Tada pas androlgę, tada dar paklausiau forumiečių rekomendacijų. Bandėme viską. Pristatau rezultatus:
kiekis 4ml
kiekis militre 27.5mln
is viso 110mln
A19%, B30%, C31%, D20%
normaliu formu 18%

A visada buvo 0 arba 1,manau, 19 % negalima vadinti "neįmanoma pakeisti", ar ne? clap.gif

Supper, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2007 01 10, 11:31)
Na ką. Atsiskaitau.
kiekis 4ml
kiekis militre 27.5mln
is viso 110mln
A19%, B30%, C31%, D20%
normaliu formu 18%

Dabar dar pristatyk tikslų receptą ką gėrėt. Visus ingridientus 4u.gif
Atsakyti
KittyKitty, o kiek buvo mln/ml anksčiau?
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 01 10, 12:36)
Dabar dar pristatyk tikslų receptą ką gėrėt. Visus ingridientus  4u.gif

Tie ingredientai surašyti šimtuose puslapių, labai daug skaičiau visko. Sudariau grafiką, skaičiavau papildų normas ,kad sudarytų tiek,kiek rekomenduojama. Aš tikrai dėl nieko negarantuoju, jūsų teisė rinktis, kas norit, pabandyt, manau, galite bigsmile.gif Nelaikykit šarlatane, iš gydytojų duoną atimančia;) ir visgi.. pamatyt veidus tų, kurie sakė,kad nieko nebus,kad man reikia išvažuoti į sanatoriją,nes visos taip daro..būtų (ar bus) įdomu tongue.gif
Nežinau, galiu įmesti keletą lentelių:
• Arginine—Take 4 gr daily. Needed to produce sperm. If the sperm count is below 10 million per ml, arginine probably will not provide any benefit.
• Coenzyme Q10—Take 10 mg daily. Increases sperm count and motility.
• Flaxseed oil—Take 1 tbsp daily. Is a source of essential fatty acids.
• L-carnitine—Take 3-4 grams daily. Required for normal sperm function.
• Multivitamin-mineral—Buy a high-quality product and take one serving size (differs from brand to brand).
• Selenium—Take 200 mcg daily. Improves sperm motility.
• Vitamin B-12—Take 1000 mcg daily. A B-12 deficiency reduces sperm motility and sperm count. Even if no deficiency exists, B-12 supplementation may help men with a sperm count of less than 20 million per milliliter or a motility rate of less than 50%
• Vitamin C—Take 500 mg 2 times daily. Is an antioxidant.
• Vitamin E—Take 400 IUs 2 times daily. Is an antioxidant and improves sperms’ ability to impregnate.
• Zinc—Take 15 mg 2 times daily. Required for a healthy male reproductive system and sperm production

Your supplement plan
Nutrients You Your Partner
Folic acid 400mcg -
Zinc 30mg 30mg
Selenium 100mcg 100mcg
Linseed (flaxseed) oil 1000mg 1000mg
Vitamin B6 up to 50mg up to 50mg
Vitamin B12 up to 50mcg up to 50mcg
Vitamin E 300-400iu 300-400iu
Vitamin C 1000mg 1000mg
Vitamin A up to 2300iu -
Manganese 5mg 5mg
L-arginine - 1000mg
L-carnitine - 100mg

Paskui daug teksto, sakyim, kad E reikia gerti kartu su C ir panašiai..
Turiu daug tekstų, su aprašymais, istorijomis ir t.t. (angliškai). Jei kam įdomu, meskit adresiuką man į až, atsiųsiu.

Toliau.

Rudenį nuėjom pas Ž, padarė išsamesnius tyrmus (pagaliau). Rado bakteriją (clebsiela pneumonia- įdomu,kaip ji atsirado TEN g.gif ), skyrė antibiotikų. MB baigė juos gerti spalio 8, man rodos. Lapričio pirmom dienom pradėjo gerti kordicepso preparatą. Kažkodėl man atrodo, kad jis daug davė. Labai pasijautė. MB nukrito 7 kg svorio (turi šiek tiek antsvorio), jis jautė, kad jo organizme vyksta pokyčiai. Nustojo gerti ir praėjo.
Na ir lapkritį pradėjo gerti Speman. pagal rekomendacijas, po 2 tabletes 3xd.
Tuo pačiu metu gėrė vitaminus (malpotane), ženšenį (gerimax) ir nakčiai kalcį.
Lyg ir viskas.
Žinau, kad vienos netikite kordicepsu, kitos vitaminais, kitos dar kuo. Aš tikrai nieko neteigiu ir neįrodinėju, nieko neplatinu ir nereklamuoju:), griebiausi iš nevilties bet ko, nes svarbiausia buvo neprarasti vilties, už kažko kabintis. Nežinau tiksliai, kas padėjo. Bet padėjo.
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2007 01 10, 12:44)
KittyKitty, o kiek buvo mln/ml anksčiau?

Kiekis buvo panašus. Bet labai daug negyvų. RAšiau IVF skyrelyje prieš kelias dienas. Tuoj surasiu smile.gif
Papildyta:
2006 kovas tyrimą:
38 mln/ml, viso 5 ml
A-0 proc,
B-12.

2004 liepa
28mln/ml, viso 6,2ml.
A-0,
B-15.

Papildyta:
GAliu namie visus tyrimus perversti,kuriuos turiu,bus aiškiau. Dabar man susipainiojo šiek šiek. Aišku,dauguma liko pas B, man pasakydavo tik skaičių, kiek supila. Yra supylę a+b apie 50 mln, yra buvę ir a+b 9mln po paruošimo,tai sakė,kad prastai. Jau po IUI važiuodavau namo su nuotaika,kad nieko nebus. A judrumo maximum yra buvęs 1 proc. o šiaip visad 0.
Atsakyti
"padarė išsamesnius tyrmus (pagaliau). Rado bakteriją (clebsiela pneumonia- įdomu,kaip ji atsirado TEN ), skyrė antibiotikų. MB baigė juos gerti spalio 8, man rodos.

As matau atsakyma cia smile.gif
O paskui imunines sistemos stiprinimas, kad ta "zaraza" neskriaustu spermiuku ir dingtu is organizmo smile.gif

Labai labai jus sveikinu 4u.gif
Ir aciu uz pakartota tyrima smile.gif
Atsakyti
o tai cia is ko nustato? is paselio tyrimo?

QUOTE(Babulka @ 2007 01 10, 14:37)
"padarė išsamesnius tyrmus (pagaliau). Rado bakteriją (clebsiela pneumonia- įdomu,kaip ji atsirado TEN  ), skyrė antibiotikų. MB baigė juos gerti spalio 8, man rodos.

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 01 10, 14:43)
o tai cia is ko nustato? is paselio tyrimo?

Euromergele, Babulka,
taip,iš pasėlio. Mes nebeatsiminėm, ar pačioj pradžioj vyrui darė pasėlį, ar iš viso nedarė. Mes jam šiaip darydavom tik paprastą spermos tyrimą. Visi man sakė, kad spermos nepakeisi ir reikia IUI ar IVF. Rugsėjį nuėjom pas Ž. Ji padarė išsamų tyrimą, t.y. spermograma+pasėlis+imuninis+išsami echoskopija (KAune prie stoties). Pamatė varikocelę, bet mažytę, sako, nieko nereikia daryti. Dar rado persirgtą prostatitą, bet irgi sako, kažin, ar turi įtakos. Spermograma jau buvo geresnė negu iki tol,jau A buvo 12proc, dėl to iš karto širdis iki lubų pašoko, bet ji nusodino. Sako, yra 16 proc antispermos antikūnų ar kaip jie vadinasi, sako, gali dėl to reikėti ICSI. Bet 16 nėra baisu. Normalu iki 5,bet kai blogai, būna 100, tai sako, gali kenkti, gali ne. O dėl tos bakterijos -ji būna plaučiuose, dažniausiai kūdikiams.PAsak Ž, spermos kokybei ji įtakos neturi ir būtų galima negydyti, bet kadangi ruošiamės IVF,biologai nemėgsta, kai palieka bet kokią infekciją, todėl dėl šventos ramybės reikia pagerti antibiotikų. Paklausėm, ar yra šansų, kad po to pagerės sperma. Jos atsakymas buvo, kad jos nuomone, ne.
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 01 10, 14:37)
"padarė išsamesnius tyrmus (pagaliau). Rado bakteriją (clebsiela pneumonia- įdomu,kaip ji atsirado TEN  ), skyrė antibiotikų. MB baigė juos gerti spalio 8, man rodos.

Kitty, o tie išsamesni tyrimai-tai tepinėlis? g.gif Kiek laiko taviškis gėrė antibiotikus?
Atsakyti
Kitty-kitty,ar kartais tik ne Stankevicius tau siule vaziuot i sanatorija?Man tai jisai siule,nes tipo su tokia sperma nepastosiu schmoll.gif,kad tipo nera jokiu vaistu kurie pagerintu spermos kokybe.Bet jis klydo ir smarkiai,nes pagerejo maniskio grikiukai ir pastojau naturaliai tongue.gif .Aisku tyrymu kruva daresi,gere istisai Malpotane vit.,cinka+vitC,ir dar daug ko.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2007 01 10, 15:51)
Euromergele, Babulka,
taip,iš pasėlio. Mes nebeatsiminėm, ar pačioj pradžioj vyrui darė pasėlį, ar iš viso nedarė. Mes jam šiaip darydavom tik paprastą spermos tyrimą. Visi man sakė, kad spermos nepakeisi ir reikia IUI ar IVF. Rugsėjį nuėjom pas Ž. Ji padarė išsamų tyrimą, t.y. spermograma+pasėlis+imuninis+išsami echoskopija (KAune prie stoties). Pamatė varikocelę, bet mažytę, sako, nieko nereikia daryti. Dar rado persirgtą prostatitą, bet irgi sako, kažin, ar turi įtakos. Spermograma jau buvo geresnė negu iki tol,jau A buvo 12proc, dėl to iš karto širdis iki lubų pašoko, bet ji nusodino. Sako, yra 16 proc antispermos antikūnų ar kaip jie vadinasi, sako, gali dėl to reikėti ICSI. Bet 16 nėra baisu. Normalu iki 5,bet kai blogai, būna 100, tai sako, gali kenkti, gali ne. O dėl tos bakterijos -ji būna plaučiuose, dažniausiai kūdikiams.PAsak Ž, spermos kokybei ji įtakos neturi ir būtų galima negydyti, bet kadangi ruošiamės IVF,biologai nemėgsta, kai palieka bet kokią infekciją, todėl dėl šventos ramybės reikia pagerti antibiotikų. Paklausėm, ar yra šansų, kad po to pagerės sperma. Jos atsakymas buvo, kad jos nuomone, ne.

sveikinu kad zilaitienes prognozes neisipilde
uch kazkaip man viltele tokia sukirbejo dabar
o jus vistiek ruosites ivf?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 01 10, 14:57)
o jus vistiek ruosites ivf?

IVF nereikės, nes KittyKitty jau nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti