QUOTE(Nendrė @ 2007 01 10, 12:36)
Dabar dar pristatyk tikslų receptą ką gėrėt. Visus ingridientus
Tie ingredientai surašyti šimtuose puslapių, labai daug skaičiau visko. Sudariau grafiką, skaičiavau papildų normas ,kad sudarytų tiek,kiek rekomenduojama. Aš tikrai dėl nieko negarantuoju, jūsų teisė rinktis, kas norit, pabandyt, manau, galite

Nelaikykit šarlatane, iš gydytojų duoną atimančia;) ir visgi.. pamatyt veidus tų, kurie sakė,kad nieko nebus,kad man reikia išvažuoti į sanatoriją,nes visos taip daro..būtų (ar bus) įdomu
Nežinau, galiu įmesti keletą lentelių:
ArginineTake 4 gr daily. Needed to produce sperm. If the sperm count is below 10 million per ml, arginine probably will not provide any benefit.
Coenzyme Q10Take 10 mg daily. Increases sperm count and motility.
Flaxseed oilTake 1 tbsp daily. Is a source of essential fatty acids.
L-carnitineTake 3-4 grams daily. Required for normal sperm function.
Multivitamin-mineralBuy a high-quality product and take one serving size (differs from brand to brand).
SeleniumTake 200 mcg daily. Improves sperm motility.
Vitamin B-12Take 1000 mcg daily. A B-12 deficiency reduces sperm motility and sperm count. Even if no deficiency exists, B-12 supplementation may help men with a sperm count of less than 20 million per milliliter or a motility rate of less than 50%
Vitamin CTake 500 mg 2 times daily. Is an antioxidant.
Vitamin ETake 400 IUs 2 times daily. Is an antioxidant and improves sperms ability to impregnate.
ZincTake 15 mg 2 times daily. Required for a healthy male reproductive system and sperm production
Your supplement plan
Nutrients You Your Partner
Folic acid 400mcg -
Zinc 30mg 30mg
Selenium 100mcg 100mcg
Linseed (flaxseed) oil 1000mg 1000mg
Vitamin B6 up to 50mg up to 50mg
Vitamin B12 up to 50mcg up to 50mcg
Vitamin E 300-400iu 300-400iu
Vitamin C 1000mg 1000mg
Vitamin A up to 2300iu -
Manganese 5mg 5mg
L-arginine - 1000mg
L-carnitine - 100mg
Paskui daug teksto, sakyim, kad E reikia gerti kartu su C ir panašiai..
Turiu daug tekstų, su aprašymais, istorijomis ir t.t. (angliškai). Jei kam įdomu, meskit adresiuką man į až, atsiųsiu.
Toliau.
Rudenį nuėjom pas Ž, padarė išsamesnius tyrmus (pagaliau). Rado bakteriją (clebsiela pneumonia- įdomu,kaip ji atsirado TEN

), skyrė antibiotikų. MB baigė juos gerti spalio 8, man rodos. Lapričio pirmom dienom pradėjo gerti kordicepso preparatą. Kažkodėl man atrodo, kad jis daug davė. Labai pasijautė. MB nukrito 7 kg svorio (turi šiek tiek antsvorio), jis jautė, kad jo organizme vyksta pokyčiai. Nustojo gerti ir praėjo.
Na ir lapkritį pradėjo gerti Speman. pagal rekomendacijas, po 2 tabletes 3xd.
Tuo pačiu metu gėrė vitaminus (malpotane), ženšenį (gerimax) ir nakčiai kalcį.
Lyg ir viskas.
Žinau, kad vienos netikite kordicepsu, kitos vitaminais, kitos dar kuo. Aš tikrai nieko neteigiu ir neįrodinėju, nieko neplatinu ir nereklamuoju:), griebiausi iš nevilties bet ko, nes svarbiausia buvo neprarasti vilties, už kažko kabintis. Nežinau tiksliai, kas padėjo. Bet padėjo.
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2007 01 10, 12:44)
KittyKitty, o kiek buvo mln/ml anksčiau?
Kiekis buvo panašus. Bet labai daug negyvų. RAšiau IVF skyrelyje prieš kelias dienas. Tuoj surasiu
Papildyta:
2006 kovas tyrimą:
38 mln/ml, viso 5 ml
A-0 proc,
B-12.
2004 liepa
28mln/ml, viso 6,2ml.
A-0,
B-15.
Papildyta:
GAliu namie visus tyrimus perversti,kuriuos turiu,bus aiškiau. Dabar man susipainiojo šiek šiek. Aišku,dauguma liko pas B, man pasakydavo tik skaičių, kiek supila. Yra supylę a+b apie 50 mln, yra buvę ir a+b 9mln po paruošimo,tai sakė,kad prastai. Jau po IUI važiuodavau namo su nuotaika,kad nieko nebus. A judrumo maximum yra buvęs 1 proc. o šiaip visad 0.