Gal dar kas kokių atsiliepimų? Svarstau apie šią šeimos kliniką ...
Mes lankomes pas gyd.Kapceviciene.Ir esu patenkinta.Mes pas ja lankomes nuo gimimo kudikio.Kai tik gime,ji atrodo 3 kartus vaziavo nemokamai apziureti kai jau grizome namo,o po to jei dar norejome mokejome,nes mes nesame tame rajone kur klinika.Ir siaip kada budavo temperatura issikviesdavau ir ji atvaziuodavo tik uzmokedavome uz transporta,bet cia manau ne esme,kai tavo vaikas serga...
O siaip nuejusi ji visada paaiskina apie ta liga ar paie skiepus,tikrai suteikia informacijos,nepatingi papasakoti.Kaip kazkuri mama minejo,tikrai neduoda bereikalo antibiotiku,pataria liaudiskus metodus.
O didziausias stebuklas mums buvo,kai israse pagal sena is savo uzrasu gaminama tepaliuka nuo issutimo,mums nepadedavo nei vienas,visus tikriausiai buvome isbande,o cia buvo stebuklas,patepdavome ir per nakti isnykdavo...be jokiu priedu,naturaliai svieziai pagamintas,super dalykelis...
Kazkuri mamyte klause ar ji pediatre,as manau kad taip,nes ji man pasakojo,kaip 20 metu pradirbusi prie vaikuciu,kad dirbdavo ligonineje prie vaiku...Na as is kalbos supratau,kad ji tikrai turi ir patirties ir suvokima apie vaikucius
O siaip nuejusi ji visada paaiskina apie ta liga ar paie skiepus,tikrai suteikia informacijos,nepatingi papasakoti.Kaip kazkuri mama minejo,tikrai neduoda bereikalo antibiotiku,pataria liaudiskus metodus.
O didziausias stebuklas mums buvo,kai israse pagal sena is savo uzrasu gaminama tepaliuka nuo issutimo,mums nepadedavo nei vienas,visus tikriausiai buvome isbande,o cia buvo stebuklas,patepdavome ir per nakti isnykdavo...be jokiu priedu,naturaliai svieziai pagamintas,super dalykelis...
Kazkuri mamyte klause ar ji pediatre,as manau kad taip,nes ji man pasakojo,kaip 20 metu pradirbusi prie vaikuciu,kad dirbdavo ligonineje prie vaiku...Na as is kalbos supratau,kad ji tikrai turi ir patirties ir suvokima apie vaikucius
Apie vaikuciu gydytojus negaliu nieko pasakyti...bet...teko ir man ir kolegoms lankytis sioje klinikoje privaciai...daugiau cia nekelsiu kojos...vos pamate klinikos savininkai-gydytojai, kad ateini su draudimo knygute tampa ne medikais, o hienomis, kuriems svarbu kuo daugiau nurasyti pinigeliu sau...

Sveikutes,
Deja apie gyd. Dobrovolskiene nieko gera pasakyti negaliu. Kai pirma karta atvaziavo (mes patys ja atsivezeme) apziureti mazytes, sumokejom ir uz atvaziavima ir dar davem pinigeliu (paklausiau ar galesiu ja trukdyti nedarbo metu). deja po kelu dienu teko skambinti, ji telefono ragelio nekele, nei ta nei kita diena. Kai paprasiau, kad atvaziuotu paskiepyti mazyles i namus (nes kaip tik prasidejo gripas ir pirmosios aukos nuo kiauliu gripo), ji is pradziu sutiko, o kai sutarta diena paskambinau pasiteirauti kur vyrui atvaziuoti jos paimti, ji pasake, kad nevaziuos.
nors nera to blogo, kas neiseitu i gera
dabar turime nuostabia gydytoja, kuri kelia tel., ir savaitgaliais, jei yra problema ir zymiai atidziau apziuri vaikeli, nu super gydytoja Audrone Dautartiene
Deja apie gyd. Dobrovolskiene nieko gera pasakyti negaliu. Kai pirma karta atvaziavo (mes patys ja atsivezeme) apziureti mazytes, sumokejom ir uz atvaziavima ir dar davem pinigeliu (paklausiau ar galesiu ja trukdyti nedarbo metu). deja po kelu dienu teko skambinti, ji telefono ragelio nekele, nei ta nei kita diena. Kai paprasiau, kad atvaziuotu paskiepyti mazyles i namus (nes kaip tik prasidejo gripas ir pirmosios aukos nuo kiauliu gripo), ji is pradziu sutiko, o kai sutarta diena paskambinau pasiteirauti kur vyrui atvaziuoti jos paimti, ji pasake, kad nevaziuos.

Mes ir laukiame savo maziukes jau greit ateinant i si pasauli, tai gi ieskome geros gydytojos. Si klinika mums arti namu todel butu labai patogu joje lankytis.
Noreciau isgirsti daugiau mamyciu pasisakymu apie gydytojas kad butu lengviau pasispresti
Noreciau isgirsti daugiau mamyciu pasisakymu apie gydytojas kad butu lengviau pasispresti

Mes lankomes pas gyd. Kapceviciene ir tik geriausi atsiliepimai. Bendraujam su ja dar nuo tada kai ji dirbo Dainavos poliklinikoj, jau 12 metu kaip as ja pazystu, nuo mano vyresneles gimimo. Tikrai puiki moteris
Dobrovolskiene man nepatiko.....nezinau ar rasyt bet......kai gime mazoji Kapceviciene buvo atostogose ir ji atejo kaip pavaduojanti, nenusiplove ranku apziuredama mazaja
ismynke pilvuka aplink bambyte ir uznese bacila, ko pasekoje gulejom su dvieju savaiciu mazyle Klinikose, gerai, kad viskas gerai baigesi--operacija, ispjove pulini, kraujyje stafilokokas neisaugo... Nenoreciau jos apsneket, gal paprasciausiai taip ivyko, juk visur buna klaidu, tik noretusi , kad tokiu klaidu butu maziau
O Kapceviciene niekada neduoda antibijotiku bereikalo, pirmiausiai siulo liaudiskas priemones, visada atsako i visus klausimus, pataria...zodziu, man ji labai patinka.

O Kapceviciene niekada neduoda antibijotiku bereikalo, pirmiausiai siulo liaudiskas priemones, visada atsako i visus klausimus, pataria...zodziu, man ji labai patinka.
Kaip atsiliepimai po dar poros metu?

Man atrogo daugiausiai info yra pincetas.lt svetaineje...siaip pediatres tikrai normalios abi, bet pati klinika man visai nepatinka- jauciamas didelis pinigu melzimas kiekviename zingsnyje...nori priregistruot kudiki- kaina 50 Lt jei pirma kart gydytojas ateina i namus, 20 Lt jei atvezi kudiki i klinika...apie eiles prie duru tai isvis tyliu...
QUOTE(pusk @ 2012 09 30, 10:20)
apie eiles prie duru tai isvis tyliu...
Kaip čia mum stovėt eilėse vis nepasitaiko

QUOTE(carramele @ 2012 11 02, 19:35)
kai ligu sezonas, teko 45 min laukt