Įkraunama...
Įkraunama...

Mažųjų lietuvaičių gimtadieniai (SVETUR)

Sveikinam Baltic*Girl mazaja JACKIE SU PIRMUOJU GIMTADIENIU birthday.gif

O taip pat didziausi sveikinimai Mama2t&t dukrytei TIERAI 4-OJO GIMTADIENIO PROGA birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Patys didziausi ir nuoshirdziausi sveikinimai nuostabiajai mamytei Mama2t&t Tieros 4-ojo gimtadienio proga 4u.gif drinks_cheers.gif clap.gif happybday.gif
Atsakyti
4u.gif sveikinu abi mergytes Jackie ir Tiera su gimtadieniais 4u.gif
Atsakyti
Tiera, auk didute, buk gerute, mama pavaduok 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 26 lapkričio 2006 - 07:02
QUOTE(kajote @ 2006 11 26, 07:01)
Tiera, auk didute, buk gerute, mama pavaduok 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

kur??
juokauju.. sveikinu mergaites su gimimo dienom.. vis dar atrodo, kad Baltric*girl nescia su April doh.gif , o Mama2tt (man taip lengviau) dar su leliais.. OOOO vienam leliui jau 4 blink.gif OX, motinos, sveikinu is visos sirdies.. ir laaabai mergaiciu pavydziu blush2.gif
Atsakyti
sveikinimai jubiliatems 4u.gif birthday.gif happybday.gif
Atsakyti
Sveikiname Tiera su ketvirtuoju gomtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
Prisidedame prie gimtadieniniu sveikinimu Jackie ir Tierai birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazylle: 27 lapkričio 2006 - 18:47
Vajei jau JACKIE VIENERI!!! negaliu patiket kaip laikas bega....

Kuo nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 27, 06:54)
Sveikiname Tiera su ketvirtuoju gomtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  happybday.gif

..gimtadieniu biggrin.gif Niu lygtai neisgerusi buvau blush2.gif alia pasitaiko kartais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiera su Tortadieniu happybday.gif birthday.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi aciu mamytes uz sveikinimus 4u.gif Man tai net baisu ir pagalvoti - atrodo vakar suzinojau, kad laukiuosi, o jau KETURI metai cry.gif Siaubas kazkoks...

Apturejom gera party, visiems labai patiko thumbup.gif Ir mano mergina patenkinta wub.gif

Atsakyti