Sveikos mamytės.
Mūsų istorija štai kokia...
Prieš daugiau kaip savaitę mano mažają dukrytę paguldė į ligoninę dėl bronchito. Jai tą dieną sukako 1 mėnuo.
Kraujo tyrimai rodė nusėdimą 20 - tai reiškia infekciją, bet nuo bronchito toks neturi būti (taip man sakė daktarė), tai ir pradėjo ligų ieškoti. Akis, ausis žiūrėjo, šlapimas geras, tai nuėjome inkstų echoskopijos darytis. Akurat.. inkstų hidroneurozė
Papasakojo kas tai yra ir pasiūlė pasidaryti cistogramą. Kadangi dukrytė dar maža, tai geriau pasidaryti, juk peatsimins to skausmo.
O kaip ji rėkė, kai aš ją laikau ant rengeno stalo....

, jos net relaniumas neužmigdė prieš procedūrą suleistas

.
Taigi, rengenas parodė, kad jai 5 laipsnio refliuksas.
Kadangi jai dar nėra buvę inkstų uždegimo, tai išrašė nitrofurantoina gerti profilaktiškai kartą dienoje, kad dezinfekuotų ir kas savaitę šlapimo tyrimą pasidaryti. Kovo 1dieną eisime konsultuotis pas nefrologę Paužaitę, o ji išsiūs mus į Vilnių pas urologą.
Taigi, kadandi dukrytei 5 laipsnio refliuksas, tai gydytoja sakė, kad labai didelė tikimybė kad reikės operuoti.
Todėl noriu paklausti mamyčių kurių vaikučius operavo, kokio sunkumo ji, kaip vaikelis atsigavo, ir kas po to?????
Štai ką rašiau prieš pusantrų metukų... o šiandien atėjau pasidžiaugti, kad mūsų bėdos jau praeityje
Užvakar darė cistogramą ir refliukso nematyti nė vienoje iš trijų rentgeno nuotraukų
Pasveikino vakar daktarė ir atsisveikino su mumis. Išaugo Ievutė savo šlapimtakio refliuksą
Dabar tik kas pusmetį reikės ateiti pasirodyti, pagaliau nebereikės Furodonino girdyti