Pasisakysiu ir aš

Esu iš Kauno, moksleivė. Tačiau užauginau broliuką, prižiūrėjau daug vaikiukų, nesijaučiu nepajėgi prižiūrėti vaikų

O ir vaikus dievinu

Taigi, nuo vasaros dirbu valandine auklyte vienoje šeimoje, kurioje yra du vaikiukai. Pradėjau, kai berniukui buvo 3,5 metai, o mergaitei 10 mėnesių. Na tas darbas valandinis tai mano šiek tiek kita forma, nes pvz dirbdavau visa savaitę, po to savaitę ne. Arba dvi dienas, po to dieną ne ir tt. Na mažiausiai išdirbtų valandų per dieną buvo berods 3, tačiau dažniausiai apie 9. Berniukas kartais eidavo į darželį. Namų tvarkyti neliepia, bet kai jau ateinu būna iškuista, tai neiškenčiu. Be abejo nieko čia nesmerkiu, bet sakau, kad tenka

Valgyti didelių patiekalų labai negaminu, bet kažką išvirti, iškepti visada palieka. Su vaikais einu į kiemą.
Maisto savo visuomet atsinešu, bet visados ir pasako, kad imk, tau viskas čia galima, tai tikrai nėra taip, kad nieko nepaimčiau

Važinėju dažnai su mikriukais, nors man vaikų mamytė vis pabrėžia ''tai tikiuos tu su troleibusais atvažiuoji'', na tikriausiai dėl to, kad nenori mokėti už transportą. Bet prie nieko nekimbu, nesitarėm jog mokės. Kai būna vienas vaikas uždirbu 3Lt/val, kai abu 4lt/val. Na dabar jau susitinkam rečiau, kai būnu laisvesnė ar pan. Ar šeštadienis, ar pirmadienis ir ar rytas, vakaras ar saugau 4h ar 13h per parą valandinis mokestis nesikeičia, ir nė karto nesu gavus viršvalandžių mokesčio. Mamytė jau užsiminė, kad norėtų su manim draugauti ir šią vasarą, bet aš jau įsitikinau, kad gaunu per mažai, nelabai apsimoka

Maistas, važiavimas ir tų pinigėlių nelabai lieka. Visuomet man sumoka už tą dieną. Gali būti, kad mano nuomonė nuskambėjo kaip skundas

Ne ne ne! Su vaikiukais labai gerai sutariam, smagu kartu ir šokti, ir piešti ir po lauką vaikštinėti

Dabar berniukui jau 4 metukai, o mergaitei virš 1 metukų. Su tėveliais irgi gerai sutariu.
Tačiau pageidauju jūsų nuomonės, juk tikrai verta pasakyti, kad toks mokestis yra mažas?? Aš neiškojau vasarą pastovaus darbo, maniau normalu tiek uždirbti, viskas gerai buvo, bet dabar vis pamąstau, jog tiek yra tikrai per mažai. O šią vasarą, bent dalį jos noriu šiek tiek užsidirbti. Beje, kažkada išdirbau nuo 8h ryto iki 10h vakaro, tai sumokėjo 40Lt, sako sorry, neturim 2Lt. Čia ne dėl Lt, bet šiaip nesmagu

Nors sakau, tikrai gerai sutariam tarpusavyje, tik tikriausiai aš per mažai išsakau savo nuomonę