Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,naktinis,savaitgalinis mokestis auklei

QUOTE(Errnyte @ 2009 08 06, 12:35)
Sveikos mamytes,
Esu dirbusi ir dar dabar dirbu aukle, kainu tiksliai nenustatysi, nes kiekvienas kartais stato savo kainas ir ne aukle derinasi prie jusu o jus prie jos...Patikekit kartaiis buna ir taip.
Naktinis mokestis siaip kiek girdejau is savo pazystamu ir kiek skaiciusi aukliu forumuose yra 2-3lt brangesnis negu diena, nes jos irgi zmones nori pailseti, o jei vaikas neramus ir dar problematiskas siek tiek, tai suprantama kodel naktis buna brangesne uz diena...
Pati imdavau apie 9-10lt nakciai. Bet su tokiom salygom,kad vaikas miegos ramiai, saugiai ir bus priziuretas, kaip savas... Juk priziureti svetima yra didele atsakomybe.
Priziurint dvynukus mokestis buna automatiskai dvigubas, bet ci ajau tartis reikia su pacia aukle... kaip jau jus susitartumete.

Nakti aukle irgi miega su vaiku kartu ir tikrai negirdejau kad kas tiek moketu. Pvz jai mes isvaziuodavom keliom parom, o auklyte pas mus gyvendavo tai uz nakti tik po 10 pridedavom, ir uz dienos valandas mokedavom kaip paprastai po 5 Lt, tik tu valandu tuomet gaudavos daug daugiau. ( bet mano vaikas l.ramiai miegodavo visa nakti ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 23 rugpjūčio 2009 - 23:03
QUOTE(Aiira @ 2009 08 07, 16:36)
Nakti aukle irgi miega su vaiku kartu ir tikrai negirdejau kad kas tiek moketu. Pvz jai mes isvaziuodavom keliom parom, o auklyte pas mus gyvendavo tai uz nakti tik po 10 pridedavom, ir uz dienos valandas mokedavom kaip paprastai po 5 Lt, tik tu valandu tuomet gaudavos daug daugiau. ( bet mano vaikas l.ramiai miegodavo visa nakti :ax: )

Paskaicius supratau,kad kiekvienas atvejas yra skirtingas ir konkreciu patarimu ne viena negavo.Viskas priklauso tik nuo susitarimo.Jusu aukle sutiko uz 10 Lt pasitraukti nakciai nuo seimos,o jeigu seimos nera,tai tuo geriau.Ne kiekviena sutiks su tokiomis salygomis.
Atsakyti
Aukle auklei nelygu. Patarciau ieskoti aukles atkreipiant demesi i jos buvusio darbo specifika. Mano supratimu gera auke ta , kuri yra dirbusi darzelyje ir kuri gal del kazkokiu priezasciu jau nedirba. Jor turi dideli ziniu bagaza, tam tikras darbo metodikas , bendravimo igudzius su vaikais ir tevais . Nereikia bijoti pensijinio amziaus aukliu. Jos neissememas ziniu , tradiciju lobynas. Tai mano tvirta nuomone.
Atsakyti
Gerai, o kokios tada mėnesinės kainos ? pvz. žiūrėti namuose 2 metukų berniuka nuo pirmadienio iki penktadienio (kažkur po 9 val. kasdien). Nes vieni moka 800, kiti 1200 g.gif .. Kokios mėnesinės auklių algos dabar, sunkmečiu ?
Atsakyti
Sveikos,

Matau čia daugiau klausiančių, nei atsakančių tongue.gif
Tai vat, aš provincijoje už 2 vaikus (2 ir 3 m) moku auklei 1000 Lt/mėn+pasirūpinu jos atvažiavimu ir grįžimu namo. Gaunasi 20-21 darbo diena 11 val (7.00-18.00)
Ji dar gamina vaikams maistą, mano rūpetis tik pasirūpinti produktais.
Moku gal ir nedaug, bet ji patenkinta. O ir mums įkandama suma.
Kadangi anksti išvažiuojame į darbą, vesti vaikų į darželį gaila - labai anksti kelti reikėtų.

O įdomu, kiek kainuotų ryte nuvesti vaikus į darželį? Gal kuri samdote auklę, kuri ateitų ryte, šiek tiek pabūtų su miegančiais vaikais, po to aprengtų ir nuvestų į darželį?
Atsakyti
QUOTE(Ausrinka @ 2009 08 24, 13:51)
Sveikos,

Matau čia daugiau klausiančių, nei atsakančių tongue.gif
Tai vat, aš provincijoje už 2 vaikus (2 ir 3 m) moku auklei 1000 Lt/mėn+pasirūpinu jos atvažiavimu ir grįžimu namo. Gaunasi 20-21 darbo diena 11 val (7.00-18.00)
Ji dar gamina vaikams maistą, mano rūpetis tik pasirūpinti produktais.
Moku gal ir nedaug, bet ji patenkinta. O ir mums įkandama suma.
Kadangi anksti išvažiuojame į darbą, vesti vaikų į darželį gaila - labai anksti kelti reikėtų.

O įdomu, kiek kainuotų ryte nuvesti vaikus į darželį? Gal kuri samdote auklę, kuri ateitų ryte, šiek tiek pabūtų su miegančiais vaikais, po to aprengtų ir nuvestų į darželį?

Na sakyciau jei provincijoje,tai jus gerai mokate,nes Vilniuje dabar panasios kainos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
ieškau valandinės auklės darbo, esu antro kurso studentė, man 19metų, myliu vaikus. Mokausi baltupiuose, gyvenu senamiestyje.
Jei kas susidomės rašykite AŽ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hoyden @ 2009 08 25, 12:13)
Sveiki  4u.gif
ieškau valandinės auklės darbo, esu antro kurso studentė, man 19metų,  myliu vaikus. Mokausi baltupiuose, gyvenu senamiestyje.
Jei kas susidomės rašykite AŽ  blush2.gif

seip cia skelbimam nevieta g.gif
Atsakyti
sakyciau nemazos kainos
Atsakyti
O kaip tokiu atveju ,jei tektu vazineti is Cekiskes i Kauna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariug: 27 rugpjūčio 2009 - 11:42
QUOTE(mariug @ 2009 08 27, 12:41)
O kaip tokiu atveju ,jei tektu vazineti is Cekiskes i Kauna?

manau kad mamai kuri jus samdytu nera jokio skirtumo is kur jus atvaziuosit,svarbu kad laiku smile.gif tai neturetu turet itakos uzmokesciui
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 24, 19:41)
Na sakyciau jei provincijoje,tai jus gerai mokate,nes Vilniuje dabar panasios kainos 4u.gif

Uz 2 vaikus ir su maisto gaminimu nemanyciau kad daug,kas neisgali veda i darzeli
Atsakyti