Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

xxxsaulyte taigi matos kad medis nesa tau ta turta. biggrin.gif biggrin.gif . labai grazus namai. thumbup.gif . nebereikalo toks pinigiotis uzaugo. thumbup.gif
Atsakyti
Oi mergytės noriu ir aš pasigirti savo piniguočiu thumbup.gif , gavau nuo vyro dovanų wub.gif .
Atsakyti
mergites, o kodel ant jusu medialiu nera pauksciuku. pagal fen shui ju butinai reike.
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 05, 19:37)
mergites, o kodel ant jusu medialiu nera pauksciuku. pagal fen shui ju butinai reike.

šito nežinojau blush2.gif , būtinai kokį nors paukštelį apgyvandinsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Jei kas dar nematėt, tai Maximose pinigų medeliai po 6.99 thumbup.gif

reiks ir man paukštį tupdyt mastau.gif, kaip tik per Kaziuką nusipirkau su visu inkilu hihihi.gif. Betgi reiks nuo vaikų saugot, kad neiškrapštytų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 03 05, 21:14)
Jei kas dar nematėt, tai Maximose pinigų medeliai po 6.99 thumbup.gif

reiks ir man paukštį tupdyt mastau.gif, kaip tik per Kaziuką nusipirkau su visu inkilu hihihi.gif. Betgi reiks nuo vaikų saugot, kad neiškrapštytų doh.gif

bet pinigu medi reike gauti dovanu. kitaip nauji daigai pinigu neatnes. bent jau tai raso.
Atsakyti
Tai aš nesakau pirkit sau, galit pirkt ir dovanot bigsmile.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 05, 18:37)

Šito irgi nežinojau. Pas mane piniguotyje "sėdi" dvi Budos statulėlės - tai irgi turtingo gyvenimo simbolis. mirksiukas.gif
Atsakyti
o kas galėtų būti,kad pūva patys gėlės koteliai..laistoma retai.Gal tai liga?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 05, 14:11)
O va čia mano gražuolis piniguotis - manau nenužiūrėsite  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Trijų metų "vaisius" - buvo trys lapeliai. O dabar vėl 4 leidžia  wub.gif  Gražuolis mano  mirksiukas.gif

Istikruju grazuolis bigsmile.gif O ka reikia daryti, kad lapai taip graziai blizgetu blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melissa: 06 kovo 2007 - 11:51
QUOTE(melissa @ 2007 03 06, 11:51)
Istikruju grazuolis  bigsmile.gif  O ka reikia daryti, kad lapai taip graziai blizgetu blush2.gif ?

Na daug kas klausia kuom purškiu, bet kad niekuom schmoll.gif , su drėgnu skudurėliu kiekvieną lapelį su meile nuvalau ir blizga mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai patinka sie pinigu medeliai ,turiu jau 6 doh.gif,myliu juos thumbup.gif .o kad pauksteliai ant ju turi buti,tai nezinojau schmoll.gif
Atsakyti