QUOTE(smilga saule @ 2005 07 12, 22:55)
Niu negąsdinu, tikrai. Tiesiog rūpinuosi

Vat pvz ir aš pati turiu šiokios tokios "patirties" su apgamais. Prieš kokius trejus metus sugalvojau, kad reiktų pašalint apgamą- jis buvo didelis, iškilęs ir dar ant šono, toj vietoj, kur rūbų etiketės (apie sudėtį, priežiūrą ir pan.) būna, todėl nuolat man ten jį dirgindavo, be to ir užkabindavau su ranka kartais aš jį. Tai štai, su tokia mintim ir nuvykau pas gdytoją Babajaną (įdomu kur jis dabar dirba

). Jis apžiūrėjo visus, net ir pačius mažiausius mano apgamus ir sako: "

Pirmiausia reikia pašalint šitą apgamą, kur ant krūtinės." O ten toks mažučiukas apgamėlis, nu ištikro jis man ten keitė spalvą, nuolat vis tiek liemenėlės apačia jį ten liesdavo, bet kažkaip nekreipiau dėmesio- gi jis man netrukdė

Dar pradžioj bandžiau aš ten spyriotis (nes bijojau

- šitą mažučiuką apgamėlį reikėjo šalinti ne lazeriu, o normaliai chirurginiu būdu), sakiau, kad vėliau atvyksiu. Bet gydytojas paaiškino, kad tą didelį apgamą galima bet kada pašalinti, nes jis ten "neblogietis", bet vat tą mažiuką būtina kuo greičiau, nes jis kažkoks negeras. Na ką, išoperavo man tą pačią dieną tą apgamą, padarė kažkokį histologinį (?) jo tyrimą- pasirodo nepiktybinis, BET pasakė, kad jei būčiau po kokio pusmečio kreipusis, tai rezultatai būtų tikriausiai kitokie. Truputuką aš čia išsiplėčiau

, bet tuo norėjau pasakyt, kad bet kokie pakitimai kad ir pačiame mažiausiame apgamėlyje yra priežastis kuo greičiau kreiptis į gydytoją- juk vis dėlto dėl savo sveikatos