Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

Rugpjucio pradzioje nudegino man kelis apgamus. Dabar ju vietoje tokie negrazus raudoni randai cry.gif Idomu, per kiek laiko turetu tas raudonumas pranykti? Vienas randas pakankamai matomoje vietoje - ant kaklo blink.gif Kazkaip nesmagu cry.gif Pradzioje dar tepiau tuos randus kazkokiais drekinanciais tepaliukais, bet paskui aptingau blush2.gif Bet vis delto gal reiktu imtis kazkokiu papildomu priemoniu?
Atsakyti
Ketinu apsilankyti pas gyd. Bloznelyte smile.gif gal galite ka patarti? ar galiu tiketi jos objektyvumu ir kompetencija?
Atsakyti
žinai, ir aš norėjau ten važiuoti, tačiau paskaičiau kelis atsiliepimus čia forume ir nusprendžiau nevažiuoti, lyg ir suabejojau jos kompetencija, taigi eisiu į grožio centra prie europos, ten lyg kainos normalios ir patikima atrodo, turi visą įrangą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 11 18, 12:49)
Rugpjucio pradzioje nudegino man kelis apgamus. Dabar ju vietoje tokie negrazus raudoni randai  cry.gif Idomu, per kiek laiko turetu tas raudonumas pranykti? Vienas randas pakankamai matomoje vietoje - ant kaklo  blink.gif Kazkaip nesmagu cry.gif  Pradzioje dar tepiau tuos randus kazkokiais drekinanciais tepaliukais, bet paskui aptingau  blush2.gif Bet vis delto gal reiktu imtis kazkokiu papildomu priemoniu?

turėk truputi kantrybės. Man raudonis panašiai po pusmečio pradingo. Dabar jau du metai - o nei žymės nėra.
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2005 11 21, 11:57)
turėk truputi kantrybės. Man raudonis panašiai po pusmečio pradingo. Dabar jau du metai - o nei žymės nėra.

ir ash noriu pritart, po pusmechio dings raudonis, o gal net ir pats randas mirksiukas.gif
man shalino dideli apgama chirurginiu budu, tai randas liks visam gyvenimui, bet po pusmechio raudonumas tikrai beveik praejo..
kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 11 18, 13:49)
Rugpjucio pradzioje nudegino man kelis apgamus. Dabar ju vietoje tokie negrazus raudoni randai  :cry: Idomu, per kiek laiko turetu tas raudonumas pranykti? Vienas randas pakankamai matomoje vietoje - ant kaklo  :blink: Kazkaip nesmagu :cry:  Pradzioje dar tepiau tuos randus kazkokiais drekinanciais tepaliukais, bet paskui aptingau  :geda2: Bet vis delto gal reiktu imtis kazkokiu papildomu priemoniu?

Mano dukrai pas Bloznelytę pašalinome du apgamus ant krūtinės. Tepėme Iruksolio tepalu,kuris neleidžia susidaryti randams.Dėl randų labai baiminomės,nes ji linkusi randėti.Nuo vaikystėsįbrėžimų likę dideli randai ant kojų. Iš tikrųjų po apgamų pašalinimo liko dideli raudoni ,tikrai vos ne bjauresni už apgamus randai.Nepadejo ir tas stebuklingas tepalas.Taigi apsilankėme pas gyd.Bloznelytę dar kartą.Ji nuramino,kad tų randų nebeliks visiškai. Nesinorėjo tikėti.Deja,po dviejų apsilankymų /ji leido į randus specialius vaistus / beveik neliko žymės nei randų ,nei raudonio.. Netgi sakė gali sutvarkyti kojų vaikystės randus. Taigi jei turite dėl šito problemų,tikrai nenuleiskite rankų ir eikite gydytis. Rezultatai stulbinami.Ir kaina- viena ampulė kainuoja tik 10 litų.Už vaistų leidimą nebereikėjo mokėti,mat šalinomės apgamus būtent pas šią gydytoją. Tik užsiregistruoti reikia iš anksto ir sakyti,kad procedūrai,o ne vien konsultacijai,nes taip sutaupysite laiko.
Atsakyti
o ji galetu pasalinti ir randus po vaikystes traumu smile.gif ? turiu keleta tokiu ant koju, kai kazkada labai senai zuikius gaudziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samandra @ 2005 11 26, 10:50)
o ji galetu pasalinti ir randus po vaikystes traumu :) ? turiu keleta tokiu ant koju, kai kazkada labai senai zuikius gaudziau :D

Aš jai sakiau,kad dukros randams jau dešimt metų,tai ji pasakė nieko tokio.Kai kuriuos mažesnius randus galima gydyti kažkokiais pleistriukais. Sako yra tik vokiečių vaistinėje.Taigi reikės pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2005 07 14, 23:26)
Gal kas žinot, kur dabar dirba gyd. Babajanas? Labai norėčiau pasirodyt jam savo apgamus, nes jų baisiai daug, kai kurie man jau įtartini, kai nuėjau šiaip pas gydytoją, tai porą nudegino per daug nesigilindamas, o kitų gerai net neapžiūrėjo...

blink.gif
As irgi nerandu kur dirba Babajanas, man reiketu jo. Zinau lyg atsidare nauja Gytes ir Babajano klinika: G ir K klinika, bet jos nerandu.
Atsakyti
O kas Kaune, onkologijos dispanseryje yra deginesi apgamus? Kokia ten tvarka? Kokios kainos? Ar labai is anksto reikia uzsirasyt?
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 07, 18:49)
O kas Kaune, onkologijos dispanseryje yra deginesi apgamus? Kokia ten tvarka? Kokios kainos? Ar labai is anksto reikia uzsirasyt?

Manau is Kauno geriau atvaziuoti pas daktare Bloznelyte i Vilniu.
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2005 11 21, 12:57)

man mazdaug pries tris menesius isdegino du apgamus, irgi liko raudonos demes. kartais atrodo kad taip ir liks. nu bet jei sakot kad dings po puses metu, tai belieka laukti......:)tikiuosi kad dings
Atsakyti