butu labai smagu tuos 12 kg nubraukti. Atrodo labai nesunku tokio rezimo laikytis. Reikia pabandyti. Vis gi pavasaris. arteja vasara
kas tiesa, tai tiesa,
bet... ne visoms vienodas poveikis..
pvz., man dar ir sporta reikia jungti prie viso sito..
pvz., man dar ir sporta reikia jungti prie viso sito..
jo vasara atejo:) ir as bandau suliekneti
as tik pradedu ryta citrina su vandeniuku
as tik pradedu ryta citrina su vandeniuku
na gerai jums kad turit tiek valios as jos visai neturiu
as kas dieną sau tai sakau,bet...
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 16, 09:00)
Niu atrodo ir as taip gyvenu, kaip autore isvardijo, o svoris nekrenta... tai ka daryti?
tai ženklas , kad organizmas užterštas. tokiu atveju, būtina daryti valymą visų pirma. valymo būdai įvairūs, dažniausiai -3-4dienos, iki savaitės. tuomet išsivalo toksinai, suspratėja mgų apykaita. valymo metu ir klizmą vetrta pasidaryti, pamatysit, kokie "šliužai" išeis.
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 16, 13:00)
Niu atrodo ir as taip gyvenu, kaip autore isvardijo, o svoris nekrenta... tai ka daryti?
speju, kad nekrenta, nes nera kam jau krist
o autore- tikra saunuole
QUOTE(zuzu @ 2009 06 11, 21:45)
tai ženklas , kad organizmas užterštas. tokiu atveju, būtina daryti valymą visų pirma. valymo būdai įvairūs, dažniausiai -3-4dienos, iki savaitės. tuomet išsivalo toksinai, suspratėja mgų apykaita. valymo metu ir klizmą vetrta pasidaryti, pamatysit, kokie "šliužai" išeis.
parašyt valymo būdus?
Aha,parašyk
sveikos skaitau sia temele vargau ir as su svoriu bet uzsispyriau ir rezultatas 15kg nebeturiu valgau 5 kartus dienoje vakariene 3 val iki miego kas pamato mane klause ar cia as
nors ir dabar reguluoju va ryt iskrovos diena darysiu vaisius valgysiu visada grikius valgydavau su sojos padazu jei kam kokiu klausimu klauskit gal ka patarsiu
visos galim tik uzsispyrt reik
Papildyta:
QUOTE(smiltute28 @ 2009 06 15, 20:40)
sveikos skaitau sia temele vargau ir as su svoriu bet uzsispyriau ir rezultatas 15kg nebeturiu valgau 5 kartus dienoje vakariene 3 val iki miego kas pamato mane klause ar cia as
nors ir dabar reguluoju va ryt iskrovos diena darysiu vaisius valgysiu visada grikius valgydavau su sojos padazu jei kam kokiu klausimu klauskit gal ka patarsiu
visos galim tik uzsispyrt reik
papasakok prasau placiau, aie grikius ir iskrovos dienas
QUOTE(zuzu @ 2009 06 11, 21:45)
parašyt valymo būdus?
Ir as noreciau daugiau suzinoti apie valymo budus