sveikos mamyte
mano terminas jau gruodzio 14, taciaqu as susitarusi su gydytoja klp ir visai nesuku sau galvos. Siluteje nieku gyvu negimdyciau, neduok dieve kas nors, vis vien siuncia i klp.
sveikutes
na ,o as gimdziau Siluteje ir tuom esu labai patenkinta
turiu su kuo palyginti,nes pirmuosius gimdziau Klaipedoje..buvau cia prisiskaiciusi komentaru ivairiu,tai bijojau ir vel ruosiausi i KLAIPEDA
Taciau taip isejo,kad atsiduriau Silutes ligonineje..Ir pagimdziau
Ir nieko cia baisaus nepamaciau
,NORS GIMDYMAS NEBUVO LENGVAS,KAIP GALI PASIRODYTI,GI VISDELTO TRECIAS VAIKUTIS...,O BUVO SUNKIAU NEI SU ANTRU
gyd.Vaiciuno visai man nepasirode baisus
,TIESA ISGIRDAU KELETA REPLIKU,KURIAS PATI NULEIDAU JUOKAIS...O gimdziau pas Adomelene,nuostabi akusere,didziausias aciu jai...daugiau tokiu mediku
taigi dziaugiuosi,kad gimdziau arti namu..seima daznai atbegdavo,turejom mokama palata,kuri tiesa tik40 lt,kainuoja parai
,gera prieziura ir t.t na ,o Klaipedoje visiskai tas pats,ir ten yra pikciurnu,niurzganciu,ar net bjauriu mediku...,ir prieziura niekuo nesiskiria...
tai va,manau kur begimdytum gali susidurti su visokiu personalu,ar ivykti kazkas neplanuoto..svarbiausia reikia tiketi,kad viskas bus gerai,tuomet taip ir bus
tiesa,noriu pasakyti,kad niekur nieko nemokejam
tik po visko atsidekojom
linkiu visoms lengvo gimdymo
ir kaip beapsisprestumet neabejokit savo teisumu.SEKMES MAMYTES!!!

tai va,manau kur begimdytum gali susidurti su visokiu personalu,ar ivykti kazkas neplanuoto..svarbiausia reikia tiketi,kad viskas bus gerai,tuomet taip ir bus

Kokia Vaičiūno foto laikraštyje
Džiaugiasi stebuklu, išgelbėjęs kūdikį ir gimdyvę

QUOTE(DANIELE22 @ 2008 12 20, 14:21)
sveikutes
turiu su kuo palyginti,nes pirmuosius gimdziau Klaipedoje..buvau cia prisiskaiciusi komentaru ivairiu,tai bijojau ir vel ruosiausi i KLAIPEDA
Taciau taip isejo,kad atsiduriau Silutes ligonineje..Ir pagimdziau
Ir nieko cia baisaus nepamaciau
,NORS GIMDYMAS NEBUVO LENGVAS,KAIP GALI PASIRODYTI,GI VISDELTO TRECIAS VAIKUTIS...,O BUVO SUNKIAU NEI SU ANTRU
gyd.Vaiciuno visai man nepasirode baisus
,TIESA ISGIRDAU KELETA REPLIKU,KURIAS PATI NULEIDAU JUOKAIS...O gimdziau pas Adomelene,nuostabi akusere,didziausias aciu jai...daugiau tokiu mediku
taigi dziaugiuosi,kad gimdziau arti namu..seima daznai atbegdavo,turejom mokama palata,kuri tiesa tik40 lt,kainuoja parai
,gera prieziura ir t.t na ,o Klaipedoje visiskai tas pats,ir ten yra pikciurnu,niurzganciu,ar net bjauriu mediku...,ir prieziura niekuo nesiskiria...
tik po visko atsidekojom
ir kaip beapsisprestumet neabejokit savo teisumu.SEKMES MAMYTES!!!

Ir aš tokios nuomonės, kad visur visokių yra visokių ir reikia, nes jei būtų visi geri būtų nuobodu gyventi.

Svarstau ir as kur gimdyti....cia ir uz ir pries...pasiskaiciau...net nezinau kaip cia elgsiuos ta minute...

sveikos gimdziau siluteje ir as.aciu bet daugiau niejada tokios klaidos nebdaryciau

QUOTE(jurtoma @ 2009 05 21, 23:47)
sveikos gimdziau siluteje ir as.aciu bet daugiau niejada tokios klaidos nebdaryciau 

kodel? pas ka gimdei?papasakok placiau, jei gali, nes domina si tema mane

Labas mamytes.
As taipat gimdziau silutei.tiesa tai buvo seniai.pries trylika metu.gimdziau prie vaiciuno.tiksliaun jis budejo.atvaziavus ryte i ligonine jis apziurejo ir pasake kad siandien pagimdysiu.tai mane pradejo ruost gimdimui.bet matot turiu su sveikata problemele.tai kai pradejau gimdyti kaip tik uzejo vaiciunas ir pradejo saukt kas cia per gimdymas.o jam akusere sako vedejau nueikit paskaityti istorijos.tai neuzilgo atbego ir pradejo sokinet.nezinau ar be jo pagalbos buciau pagimdzius.bet pagimdziau.o jis vis ateidavo i palata patikrint ar viskas gerai.net veliau saunuole isvadino.tai va toks mano pirmas gimdymas. Antra nestuma lankiaus pas Venckuviene.sauni daktare.kai atejo terminas gimdyti paklause kur gimdysiu.pasakiau kad noreciau klaipedoj.tai ji mane siunte pas vaiciuna kad gauciau siuntima.nes kaip sakiau turiu tokia liga su kojom,kur reikejo jo palaiminimo.tai zinokit jis siuntimo nedave pasake visos pagimdo ir tu pagimdysi net cezario neleido daryt.kaip as verkiau.bet zinokit man labai sukilo cukrus.tai mane issiunte i kauna gimdyti.taigi gimdziau kaune.galiu pasakyti tik tiek kad gimdymo metu prieziura labai didele.bet po jo daryk ka nori niekam neidomu.man gimdymo metu pasileido gyvas kraujas.tai po gimdymo sesutei sako stebekit jos bukle.tai net nepasiteravo kaip jauciuos.kadangi mano suneli buvo isnese i inkubatoriu.tai kai parveze mane i palata as pasisoviau eit pas ji.tai sesele paklause kur einu juk tiek kraujo netekus.pasakiau kad pas suneli.juk as jo nemaciau.tai sesute nurode kur eit.o as nuejau ir parejau pati viena.tai naujagimiu vedeja atbego paziuret kaip as gryzau.tai va mano ispudziai tokie.gimdyt gali kur nori.viskas priklauso pas ka papulsi.kaip loterijoj.

QUOTE(jurtoma @ 2009 05 21, 22:47)

Sveiki,
tikrai idomu, kodel daugiau Slt negimdytumete!

QUOTE(vijoleta20 @ 2009 05 24, 11:00)
kodel? pas ka gimdei?papasakok placiau, jei gali, nes domina si tema mane
jei bespesiu perskaityti 

parasiau i az jai bespesi paskaityt

Papildyta:
labutes mergytes,ai zinokit neblabai benoriu prisimint to savo gimdymo,bet va kad pati pradejau tai trumpai ir apibudinsiu,nors tiksliau gal kuri ir skaitet,nes buvo laikrastuky idetas (berods rugsejo menesy)tai va gimdziau pas VAiciuna

Papildyta:
o jo tie zodziai,kad ten vaikiukas uzdus ir kad as bloga mamyte,mane visai nuvare i nevilty ir visai nebepasitikejau savo jegom...gerai kad sesutes buvo geros ir karts nuo karto vis pasakydavo,kad esu saunuole,kad viskas gerai...na ir aisku mano vyrelis suteike man jegu..jis vis kartojo ,kad jau leliukas lenda ir jis jau jy mato

QUOTE(karolina262 @ 2009 05 25, 12:31)
Labas mamytes.
As taipat gimdziau silutei.tiesa tai buvo seniai.pries trylika metu.gimdziau prie vaiciuno

As gimdziau Klaipedoje

Siluteje negimdziau, nes nedaro epiduro (kaip tik buvo skatintas gimdymas) ir nesinorejo pas vedeja papulti