Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdėte Šilutėje?

Meilikatyte, musu silutiskiai labai nemgsta kai grista is klaipedos ir su komplikacijom del tos pacios konkurencijos. Bet maziausiai manau reikia kreipti i tai demesio. Man klaipedoje teko paguleti su netikrais saremiais, bet jautemes ten su vyru nuvaziave, kaip suniui,kad butumem penkta koja. unsure.gif
Tad jau tikram gimdymui vaziavau i Silutes ligonine ir antra cia ruosiuosi gimdyti smile.gif Netusiu jokiu nusiskundimu, nors ir nieko nedavem, gal tikejosi, bet... ax.gif Aisku gaila kad netaiko epiduro, nes teko ilgokai pasikankinti, bet nuolat Jermalajeviene ejo ziurejo, tikrino, kai galvute akivaizdziai nesistate, pasikviete murauska ir abu nusprende padaryti cezari. Viskas kazkaip skladziai ir greitai pasibaige, o po Murauskas vel su sypsena uzejo i palata aplankyti smile.gif
Nesenai gimde pusbrolio zmona pas Murauska, tai sake taip pat prieziura ir gimdymu liko patenkinta. Dave siektiek lituku, bet po visko. smile.gif

Gimdymas - labai individualus pas kiekviena ir visur visko gali nutikti ar tu busi silutej ar kl.ar dar kazkur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrusita: 24 gegužės 2010 - 09:49
sveikos as turiu neuzilgo gimdyti 4u.gif bet man idomu kaip suprasti epidiurinio nedaro,man pirmas vaikelis todel su tais visais nuskausminamaisiais nesigaudau blush2.gif ar epidiurinis yra tai kai visiskai nieko nejauti ir vaistukai leidziasi i stubura?ar siluteje visiskai nenuskausmina?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2010 05 24, 13:52)
sveikos as turiu neuzilgo gimdyti 4u.gif bet man idomu kaip suprasti epidiurinio nedaro,man pirmas vaikelis todel su tais visais nuskausminamaisiais nesigaudau blush2.gif ar epidiurinis yra tai kai visiskai nieko nejauti ir vaistukai leidziasi i stubura?ar siluteje visiskai nenuskausmina?? g.gif

Taip epiduras yra kai suleidzia i stubura vaistukus ir tu nejauti apatines savo dalies, jeigu neklystu nes pati to nepatyriau. Siluteje dar to netaiko. Man buvo atveze kazkokiu duju pakvepuoti, nepamenu kokios jos ten, bet turejo apmalsinti skausmus...na man nepadejo, bet girdejau, kad kitoms lengviau su joms smile.gif
Atsakyti
Labutis. Na as gimdziau pries jau beveik 3 m Silutes ligonineje. ir mano atsiliepimai ir pastebejimai apie sia istaiga ir skyriuje dirbanti personala yra tikrai teigiami.
Siaip jau gimdymas kaip procesas yra labai sudetingas dalykas ir labai dziaugiuosi gauta medicinine pagalba gimdymo metu. o taip pat ir po gimdymo buvau nustebinta mediku rupinimusi tiek manimi tiek mano mazyle. ir didziausia ACIU noreciau pasakyti daktarams G. Vaiciunui ir M. Straksienei thumbup.gif
Atsakyti
Zinote, perskaiciau visus atsiliepimus g.gif . Mano isvada, kad ir kaip kai kurioms pasisakiusioms nepatiktu schmoll.gif , bet visa tai, kaip jos pasisakiusios, man yra juokinga, visos nuomones praktiskai yra pletku lygio. As pati, kai pastojau, nestumo metu perskaiciau 6 knygas apie nestuma, apie gimdyma, galimas komplikacijas ir tt. Mielosios idomu ka jus skaitote, kaip pasiruosusios bunate gimdymui literaturinemis ziniomis, o ne tai kas ka pasake kas ka girdejo ir panas doh.gif .
Taip as sutinku, kad daktarai ka nors pasako pakeltu tonu gimdymo metu, bet jus nepagalvojate, kad gal but to ir reikia, nes skausmu apimtai moteriai jeigu pasakytu lengvai negarsiai tai ji ir neisgirstu. na istikruju Kas del Silutes ligonines akuserijos-ginekologijos skyriaus ir jame dirbancio personalo galeciau diskutuoti laaaaaaaaabai dauk, esu patriote sios istaigos ir kai reikes gimdyti antra vaikeli, nors ir gyvenciau klaipedoj, vilniuj ar "amerikoj" gimdyti vistiek grysciau i sia ligonine. thumbup.gif
Atsakyti
ZUIKYTI.... Epiduro siluteje nedar nes is tikruju truksta anaestzistu. o as tau labai patarcia nesidaryti sios procedurus, nes ji turi nemazai salutiniu poveikiu kaip va begalinis galvos skausmas, laikui begant stuburo skausmai o kitas dalykas tai procedura kai duriama adata tarp slanksteliu. nezinau....... gimdo moterys be epiduru ir pagimdo. saremiu metu yra leidziami nuskausminamieji. jie tik siek tiek apmalsina skausma. bet ir pats gimdymas yra individualaus kuno veikla. jau jeigu organizmui bus lemta nevykdyti normalios gimdymo veiklos tai taip bus ir Klaipedoj ir Kaune. jau gimdymo nepasirinksi. Ligonine beabejones galima pasirinkti, bet manau taiprestiziskumo reikalas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu ausrynka uz atsakyma 4u.gif matai as tik duomiuosi nes man viena mergina siule pirkti visa nuskausminamuju rinkini g.gif bet as i tai ziuriu atsargiai megstu naturaluma ir noriu,kd mano vaikas ateitu i si pasauli taip naturaliai kaip as atejau blush2.gif todel esu pasiruosusi gimdyti be vaistuku ( DIEVE PADEK) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gimdymas vyks taip kaip pati busi nusiteikusi bigsmile.gif
Atsakyti
Tai tada visos besiruošiančios gimdyti Šilutėje nNusiteikiam gerai, tada ir bus viskas gerai, o gydytoja Strakšienė tai super, kažkaip kai pati pamatai, tai nebesinori ir kitų merginų nuomonėmis tikėti, kad ji grubi ar dar kitokia, tikiuosi ir gimdymas bus man Šilutėje lengvas ir sklandus, kaip kad susibendravimas su gydytoja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruze_taskuota: 25 gegužės 2010 - 18:09
Visoms tikrai linkiui lengvo ir sklandaus gimdymo ir sveikų vaikučių. Viskas gerai toj mūsų Šilutės ligoninėj. O apie epidūrinę nejautrą gimdymo metu esu skaičiusi nemažai ir ypač apie šalutinį poveikį vaikeliui. Jei rasiu nuorodą, įmesiu.
Atsakyti
Tarp kito....Naiste777 tavo tankdarbiai supper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ar yra galimybe pas tave ka nors uzsisakyti arba isigyt??? Labai grazu. as tokius dalykelius LABAI vertinu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikahakinenas @ 2010 04 21, 23:47)
Nereikia to epidūrinio, milijardai gimė be jo. Melski kad ant Vaičiūno neužsirautum ir viskas bus gerai. O jei bijai tai tik į Klaipėdą, nebėra taip baisu kaip aukščiau esančiam pasisakyme, renovuota šilta ir jauku.
Jei Vaičiūna išmestu tai Šilutės ligoninė atsigautu. Kiek tai gali tęstis. Dar girdėjau tokį rimtą "joką" iš rimto žmogaus. Prieš N metų moteris pagimdė ir nedavė Vaičiūnui, ar žadėjo duoti, tai po kelių mėnesių sutiko ją prie Šyšos stumdančią vežymėlį ir priminė, -ponia jūs dar man skolinga. Geras ane?
  Moterys, jei abejojate gimdyti Šilutėje ar negimdyti, tai geriau negimdykite, tai priimkite kaip protestą, lai negauna ligoninė tos kategorijos. Savo tokiu protestu jūs paruošite naują dirvą kitoms moterims.

Labai negrazu is jusu puses sitaip sakyti schmoll.gif ar grazu raginti moteris negimdyti Siluteje? Jus pati pagalvokit..jei per metus ligonineje nubus 300 gimdymu..gali buti, kad skyrius bus uzdarytas..o tada tik i Klaipeda, Taurage vaziuot...sakysit gerai...ne velnio..o ka daryti toms, kurios labai greit gimdo? Ir nera laiko kada tuos 50 km vaziuot? juk kamstuku neuzkisi ir nepasakysi - nelysk.

As irgi manau, kad Vaiciunas atidirbo jau savo..dar ir pats giriasi, kad per 31 darbo metus 15 tukst gimdymu prieme..Nereikia kaltinti tik Silutes gydytoju, kiekvienoj ligoninej rasit med personalo, kuris megtu kysius.
Papildyta:
QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 04 15, 14:03)
Nagi, mergaitės, nenumarinkim temelės, man labai įdomu sužinot, kaip jums sekėsi Šilutėje gimdyti, ar darėtės epidūrą? Kaip gydytojai elgėsi, ar mokėjot, nes prieš tai kur rašė merginos gal kažkas pasikeitę yra?  nestuke.gif

Deja Siluteje epidurio nedaro ir manau nedarys dar greit mirksiukas.gif
Atsakyti