Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdėte Šilutėje?

QUOTE(pipima @ 2012 05 08, 23:25)
drąsiai gali likti čia,jei tik susitarsi su dievu,kad pas Vaičiūną nereiks gimdyti  biggrin.gif Personalas čia superinis  thumbup.gif

pas mane lygiai panaši dilema, tariuos su kitu pasauliu, kad pas Vaičiūną netrktų pakliut.. nors pasirinkimas tarp dviejų miestu kur važiuot... ax.gif
už personala thumbup.gif , nič nieko blogo negaliu pasakyt ax.gif
Atsakyti
Na man gimdymas dar negreit ,bet tikrai zinau,kad negimdysiu Siluteje del sito gyd... schmoll.gif Teko ir istoriju prisiklausyt ir pas ji apziuroj pabut -tai teko sedint ant kedes isklausyt kaip jis sesute kolioja ,kad kede zemai nuleista ir jam dabar va reikia ponui laukt kol ji pakils iki reikiamo aukscio doh.gif Ir po jo "apziuros "atsiduriau Klp.su plysusia kiauside kurios jis nemate doh.gif Nervai zmogu sues biggrin.gif
Atsakyti
Na va as jau po visko ,dziaugiuosi gryzusi namo nors ir Siluteje buvo gerai.Pakliuvau pas nauja daktaryte tai negaliu atsidziaugti gimdymu ir noreciau dar gimdyti.Kas pakliusit pas gyd Burinskiene tikrai turetumet likti patenkytos super thumbup.gif
Atsakyti
mane guldo stebėjimams pirmadieni ir gal net ruoš pačiam gimdymui, jei iki pirmadienio pati nepagimdysiu smile.gif
vėliau jau galėsiu parašyti atsiliepimus apie kuri nors daktarą/ę smile.gif
o už personala, seselės nei vieno blogo žodžio neturiu- ten man patiko ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Kas gimde klaipedoi ir koks buvo personalas? Ir kiek reikejo moket uz privacia palata bei ar doda dovanu? Zalia dezute ar maisiuka 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mavina19 @ 2012 06 21, 17:43)
Sveikos mamytes. Kas gimde klaipedoi ir koks buvo personalas? Ir kiek reikejo moket uz privacia palata bei ar doda dovanu? Zalia dezute ar maisiuka  4u.gif  blush2.gif

Tema apie Klaipėdos gimdymo namus yra čia.
Atsakyti
P.Venckuvienė, ne duok tu Dieve, ir ačiū Dievui, kad pas ją išdrįsau nueiti TIK profilaktiškai pasitikrinti..bet ir gailiuosi, nes jaučiuosi kaip išprievartauta. Tokia grubi boba, palyginus su ankstesne ginekologe, pas kurią lankiausi. teks persirašyt atgal. Kažkokia nagla, jeigu ko nors paklausi, tai pasijauti vos ne durneliu, kad klausi...nenoriu prisiminti PAP procedūros pas šitą antžmogę... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikyyte: 25 birželio 2012 - 13:31
uch, pagaliau galiu drąsiai pasakyti, kad esu be galo dėkinga Vaičiunui, kad greitai ir operatyviai cezario operacijos metu padėjo gimti mano sūnui... Rūpinosi, ir nepaliko ramybėj mūsų kai nesisekė skatinimai.. galutinis verdiktas vis dėlto buvo teisingas jo sprendimas... niekaip nebūčiau pagimdžius pati..o jo nuogastavmai kurių neišreiškė- pasitvirtino. Svarbu, kad esam sveiki ir laimingi.
Atsakyti
Sveikos,norejau pasidometi,kokie dabar gydytojai priima Siluteje gimdymus? Nors man dar tolokai,bet jau pradedu dometis,kad paskui jokiu staigmeneliu nebutu biggrin.gif Kaip su Gyd. Murausku?
Atsakyti
Girdejau, kad yra nauja daktare labai gera, tai cia gal ta Burinskiene? o kuri bandet tartis su gydytoju/a is anksto,kad priimtu butent jums gimdyma, kazin kiek ima pinigeliu g.gif
Atsakyti
o yra pas mus kokie kursai, lankot/et kasnors?
Atsakyti
QUOTE(jurgiuksx @ 2012 10 08, 18:35)
Girdejau, kad yra nauja daktare labai gera, tai cia gal ta Burinskiene?  o kuri bandet tartis su gydytoju/a is anksto,kad priimtu butent jums gimdyma, kazin kiek ima pinigeliu  g.gif

drauge gimd prie jos, labai patenkinta smile.gif
Atsakyti