Įkraunama...
Įkraunama...

Laptop'ai

[quote=Dianele24,2011 01 20, 17:43]
[quote=vyciokas,2011 01 20, 00:33]
jus konkreciai pagal modeli galit is acer tinklapio atsisiusti kameros tvarkykle tada ir bus ji device managerije smile.gif jei aisku kamera yra kompe smile.gif a kol tvarkykles neinstaliosit nieko nematysit smile.gif
Klauskit jei ka.
Žodžiu problema, kiek išsiaiškinau yra tokia: Šitam kompe buvo originalūs wind xp, vėliau suinstaliavo wind 7 ir kiek beieškojau draiverių ar kažko kamerai būtent mano kompui ir wind 7 nieko neina rasti, yra tik wind xp doh.gif Tai kaip suprantu turiu du pasirinkimus, arba nusipirti atskirai kamerą, aba atgal peristaliuoti senus wind. Ar aš teisi? O gal yra koks kitas būdas šitą padėtį apeiti? g.gif
[/quote]
O jus gal galit savo kompo tech duomenis imest tada parekomenduotu zmones ar jums verta tos 7 turet ar geriau grizt prie senu XP smile.gif
Atsakyti
Acer Aspire 5100
Procesor AMD Turion ™ 64 mobile technology MK-36 2.00 GHz
Installed memory (RAM) 1,00 GB
Hard disc 100 GB

Nežinau dar ką reikėtų parašyti... blush2.gif Žinau, kad jis senukas ir ne itin pajėgus, bet geresnio šiuo momentu neišėjo nusipirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianele24 @ 2011 01 21, 13:17)
Acer Aspire 5100
Procesor  AMD Turion ™ 64 mobile technology MK-36  2.00  GHz
Installed memory (RAM) 1,00  GB
Hard disc 100 GB

Nežinau dar ką reikėtų parašyti... blush2.gif  Žinau, kad jis senukas ir ne itin pajėgus, bet geresnio šiuo momentu neišėjo nusipirkti  verysad.gif

Mano manymu ramu per mazai 1 GB,reiktu bent 2gb 7 windowsams,o keliu bitu dabar stovi windowsai 32 ar 64 ?
per start desini ant computer tada properties prie system matysit visa info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianele24 @ 2011 01 21, 14:17)
  Žinau, kad jis senukas ir ne itin pajėgus, bet geresnio šiuo momentu neišėjo nusipirkti  verysad.gif

ir kiek tokia seniena kainuoja? Turi matai drąsos lietuvių verslininkai tokius š**** pardavinėt ....
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2011 01 21, 15:27)
Mano manymu ramu per mazai 1 GB,reiktu bent 2gb 7 windowsams,o keliu bitu dabar stovi windowsai 32 ar 64 ?
per start desini ant computer tada properties prie system matysit visa info smile.gif

32 g.gif ka tai lemia?

O kainavo tai 550lt blush2.gif doh.gif Ką patartumėte daryti? persirašyti wind į xp ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Dianele24 @ 2011 01 21, 15:04)
32  g.gif  ka tai lemia?

O kainavo tai 550lt  blush2.gif  doh.gif  Ką patartumėte daryti? persirašyti wind į xp ar ne?

su tiek RAMų ir tokiu senuku, tai būtinai tik XP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2011 01 21, 16:26)
su tiek RAMų ir tokiu senuku, tai būtinai tik XP smile.gif

Nu gerai, o kas jei pasilikčiau šituos 7wind? Šiaip tai man kažko labai daug iš jo nereikia, pagrindas internetas, ofisai, filmus pasižiūrėti ir tiek....Kažkaip dabar nieko blogo aš tuose 7wind nematau, kaip tik visai jie man patinka... ax.gif ir nepasakyčiau, kad man trūksta galingumo kompo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianele24 @ 2011 01 21, 14:32)
Nu gerai, o kas jei pasilikčiau šituos 7wind? Šiaip tai man kažko labai daug iš jo nereikia, pagrindas internetas, ofisai, filmus pasižiūrėti ir tiek....Kažkaip dabar nieko blogo aš tuose 7wind nematau, kaip tik visai jie man patinka... ax.gif  ir nepasakyčiau, kad man trūksta galingumo kompo... g.gif

Jeigu jums nestringa kompas ir jums tinka tai galit ir pasilikt bet XP dirbtu daug stabiliau
Tai tiek smile.gif
Atsakyti
siaip ten ramo greiciausiai galima daugiau imesti, o win7 ant 2 gigu labai kulturingai sukasi.
Atsakyti
Ar imanoma į šitą kompą damesti 1GB RAM??? g.gif
Atsakyti
nu tai atsuk dangteli ir paziurek - jei tik vienas slotas uzimtas tai ramiai gali dar viena gigabaita imesti, jei laisvu nera tai reikes pakeisti ir viskas. aceris - konstruktorius, rama gali be problemu pakeisti.
Atsakyti
sveiki.

Iskilo tokia problema... daug problemu:)

Pries savaite buvo nupirktas sis kompiuteris - http://www.avitela.l...i3-370m3320lin/

Meistras suinstaliavo xp profesional.

Taigi naudojamas laptopas. ijungtas skype ir keli interneto puslapiai. daugiau visiskai nieko.. Ismetam lentele - your computer is low on virtual memory... pagal mano supratima 3gb ddr3 ir xp naudojant skype ir 2 internetinius puslapius virtual memory neturetu buti low....
Bandziau ivairiu patarimuuzrasas tas pats... palikau ant system best managed... ir velgi tas pats... nesuprantu kur cia beda...

Kita beda... kompiuteris neisisjungia su shutdown, restart funkicja taip pat neveikia. paspaudus shut down pasigirsta garsai.. ir lieka melynas ekranas.. be jokiu uzrasu. isjungti galima tik ilgai laikant power mygtuka... tas pats ir su restart... melynas ekranas... paskui tenka nuzzudyti su power mygtuku...

Hmm kita beda neveikia touchpadas - buna neveikia, buna veikia, kartais veikia kaip nori jis spaudi rodykle zemyn jis uzdaro puslapius ir taip toliau.... ir sunkiai sekasi man jo nustatymu ieskot... nznau kame problema....

Kita problema.. ijungiu sakykim kompiuteris ismeta lentele.. adapter problem - driver not installed.. per device manageri jokiu sauktuku ar klaustuku nerodo...

Bet kokiu atveju jeigu kas skaitote kokiiu turite patarimu.

Aciu
Atsakyti