Įkraunama...
Įkraunama...

Bajorų mamos, ar yra čia tokių?


Sveikos,
Nusižiūrėjom sklypą Bajorų soduose. Esame šeima su dvviem darželinukais smile.gif, taigi įdomu būtų sužinoti, kaip sekasi gyventi Bajorų Sodų gyventojams? Ar saugu ir patogu čia gyventi?
Šitoj temoj ir http://www.bajoruforumas.lt/ skaičiau, kad čia ir aplinkui gyvenantiems (prieš kelis metus) pasitaikė nemažai vagysčių. Kaip dabar? Ar ir dabar jų būna? Koks bendras įspūdis apie rajoną?
Atsakyti
Sveikos, mamos,

kadaise gyvenau Žadeikos gatvėje, atlankėm Vandenį, bet išsikraustėm į užmiestį ir prasidėjo problemos su mokyklom, t.y. su patekimu į mokyklą.
Norim patekti į Kulvietį, kažkaip pripratom šitam krašte. Bet nerandu pas ką prisideklaruoti laikinai (iki rugsėjo, kol pasirašysim sutartį su mokykla), kad patektume į tą mokyklą.
Gal tarp Jūsų yra gyvenančių J.Degutytės, Dvynių, V.Mačernio, Mergelės, Ožiaragio, Paukščių Tako, Svarstyklių, Vandenio, esamos ir naujos Bajorų gyvenvietės gatvės namuose ir sutiktumėte laikinai prideklaruoti ? (tai galima pdaryti ir el.pastu, niekur eiti nereikia)
Sumokėsiu

ačiū labai, lauksiu až
4u.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes. smile.gif Mes pavasari kraustomes i Bajorus ir ieskom savo mergytei darzelio ar mokylos nes rudieni jau reikes eiti i priešmokyklinė vaikų grupe.Kur jusu priesmoklinukai eina?Nes nesinori, kad butu kazkur labai toli. Patarkite smile.gif Aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti

sveiki , o sita tema numirus ar jau niekas nebegyvena bajoruose? 🤣

Atsakyti