Jeigu neleistų priešmokyklinukų mokytojai Danutei dirbti su pirmokais gal galėtumėte patarti, pas kokią pirmokų mokytoją leisti. Mergaitė jautri, ypatingais gabumais nepasižyminti, judri.

Nežinau, gal ne visiems tinka šitas metodas
  Nežinau, gal ne visiems tinka šitas metodas   , bet aš labai jaučiu žmones
 , bet aš labai jaučiu žmones   Kas iš to, kad man buvo ditirambų prikalbėta apie porą mokytojų
  Kas iš to, kad man buvo ditirambų prikalbėta apie porą mokytojų   - mano nuomonė jų atžvilgiu visiškai priešinga - aš kiaurai matau žmones, kurie dirbdami demonstruoja savo simpatijas ir antipatijas
 - mano nuomonė jų atžvilgiu visiškai priešinga - aš kiaurai matau žmones, kurie dirbdami demonstruoja savo simpatijas ir antipatijas  , o tai gali būti didžiulė trauma vaikams
 , o tai gali būti didžiulė trauma vaikams   
  Mūsų mokytoja Nijolė Palionienė
  Mūsų mokytoja Nijolė Palionienė   Mano mergina labai sudėtingo charakterio, velnių priėdusi, todėl ačiū mokytojai, kad turėjo didelės kantrybės su ja dirbti
  Mano mergina labai sudėtingo charakterio, velnių priėdusi, todėl ačiū mokytojai, kad turėjo didelės kantrybės su ja dirbti   ir tikrai gerai išmokinti
 ir tikrai gerai išmokinti   Dar labai patinka kaip žmogus kita ketvirtokų mokytoja Ovidija Budnikienė
  Dar labai patinka kaip žmogus kita ketvirtokų mokytoja Ovidija Budnikienė   Ir iš kitų tėvelių, kurių vaikai pas ją eina nesu girdėjusi nusiskundimų (ko nepasakyčiau apie kitas
 Ir iš kitų tėvelių, kurių vaikai pas ją eina nesu girdėjusi nusiskundimų (ko nepasakyčiau apie kitas   ). Čia, aišku, tik mano nuomonė
 ). Čia, aišku, tik mano nuomonė   
  Mūsų nuomonės sutapo
  Mūsų nuomonės sutapo   Ji sakė, kad geriausia jos ir dar labai patinka Ovidija
  Ji sakė, kad geriausia jos ir dar labai patinka Ovidija  

.dar domina ar tai grynai atskira pradine,kaip suprantu varpo gimnazija salia ir jos abi turi ta pati kiema.dickiai buna salia????aislu domina ir nuomones apie mokytojas ir mokyklos atmosfera,nes tai bey kokiu atveju svarbiausia.aciu.labai laukiu info.
 .dar domina ar tai grynai atskira pradine,kaip suprantu varpo gimnazija salia ir jos abi turi ta pati kiema.dickiai buna salia????aislu domina ir nuomones apie mokytojas ir mokyklos atmosfera,nes tai bey kokiu atveju svarbiausia.aciu.labai laukiu info.

Mergaitė buvo stipriai paruošta, dalyvavo olimpiadose, o ir dabar vidurinėje sekasi puikiai. Su vaikais mokytoja labai šiltai, draugiškai bendravo, o jau spektaklius tėveliams kokius parengdavo...
 Mergaitė buvo stipriai paruošta, dalyvavo olimpiadose, o ir dabar vidurinėje sekasi puikiai. Su vaikais mokytoja labai šiltai, draugiškai bendravo, o jau spektaklius tėveliams kokius parengdavo...  iki šiol su malonumu vaizdo įrašus peržiūrim
 iki šiol su malonumu vaizdo įrašus peržiūrim   dar mergaitė mano lankė chorą, pas tą pačią mokytoją, su choru koncertuodavo darželiuose ir pan., festivaliuose dalyvaudavo. Mergaitė buvo uždara ir nedrąsi, būtent bendravimas su mokytoja ir kitais vaikais chore padėjo jai išdrąsėti. Mes net į muzikalkę įstojom
  dar mergaitė mano lankė chorą, pas tą pačią mokytoją, su choru koncertuodavo darželiuose ir pan., festivaliuose dalyvaudavo. Mergaitė buvo uždara ir nedrąsi, būtent bendravimas su mokytoja ir kitais vaikais chore padėjo jai išdrąsėti. Mes net į muzikalkę įstojom  Dar didelis pliusas, kad toj klasėj žaidimų kambarys ir tualetas yra, nereikia lakstyt po koridorius, kai reikaliukas prispiria
 Dar didelis pliusas, kad toj klasėj žaidimų kambarys ir tualetas yra, nereikia lakstyt po koridorius, kai reikaliukas prispiria  šiaip jau mano nuomone vaikas pagal simpatijas turėtų mokytoją rinktis, pagal tai kuri labiau patinka, o ne tėveliai, nes vaikui su ta mokytoja 4 metus 5 dienas per savaitę gyvent reikės...mum tai labai pasisekė.
 šiaip jau mano nuomone vaikas pagal simpatijas turėtų mokytoją rinktis, pagal tai kuri labiau patinka, o ne tėveliai, nes vaikui su ta mokytoja 4 metus 5 dienas per savaitę gyvent reikės...mum tai labai pasisekė.  

Mergaitė buvo stipriai paruošta, dalyvavo olimpiadose, o ir dabar vidurinėje sekasi puikiai. Su vaikais mokytoja labai šiltai, draugiškai bendravo, o jau spektaklius tėveliams kokius parengdavo...
 Mergaitė buvo stipriai paruošta, dalyvavo olimpiadose, o ir dabar vidurinėje sekasi puikiai. Su vaikais mokytoja labai šiltai, draugiškai bendravo, o jau spektaklius tėveliams kokius parengdavo...  iki šiol su malonumu vaizdo įrašus peržiūrim
 iki šiol su malonumu vaizdo įrašus peržiūrim   dar mergaitė mano lankė chorą, pas tą pačią mokytoją, su choru koncertuodavo darželiuose ir pan., festivaliuose dalyvaudavo. Mergaitė buvo uždara ir nedrąsi, būtent bendravimas su mokytoja ir kitais vaikais chore padėjo jai išdrąsėti. Mes net į muzikalkę įstojom
  dar mergaitė mano lankė chorą, pas tą pačią mokytoją, su choru koncertuodavo darželiuose ir pan., festivaliuose dalyvaudavo. Mergaitė buvo uždara ir nedrąsi, būtent bendravimas su mokytoja ir kitais vaikais chore padėjo jai išdrąsėti. Mes net į muzikalkę įstojom  Dar didelis pliusas, kad toj klasėj žaidimų kambarys ir tualetas yra, nereikia lakstyt po koridorius, kai reikaliukas prispiria
 Dar didelis pliusas, kad toj klasėj žaidimų kambarys ir tualetas yra, nereikia lakstyt po koridorius, kai reikaliukas prispiria  šiaip jau mano nuomone vaikas pagal simpatijas turėtų mokytoją rinktis, pagal tai kuri labiau patinka, o ne tėveliai, nes vaikui su ta mokytoja 4 metus 5 dienas per savaitę gyvent reikės...mum tai labai pasisekė.
 šiaip jau mano nuomone vaikas pagal simpatijas turėtų mokytoją rinktis, pagal tai kuri labiau patinka, o ne tėveliai, nes vaikui su ta mokytoja 4 metus 5 dienas per savaitę gyvent reikės...mum tai labai pasisekė. 

Džiaugiuosi, kad jums, kaip pati įvardinote, labai pasisekė, nes papuolėte į simpatukų gretas, todėl ir atsiliepiate teigiamai
  Džiaugiuosi, kad jums, kaip pati įvardinote, labai pasisekė, nes papuolėte į simpatukų gretas, todėl ir atsiliepiate teigiamai   Iš dabartinės laidos tėvelių esu girdėjusi, kad laukia nesulaukia, kada baigsis mokslai, nes yra papuolę į nesimpatukų gretas
  Iš dabartinės laidos tėvelių esu girdėjusi, kad laukia nesulaukia, kada baigsis mokslai, nes yra papuolę į nesimpatukų gretas   

tikrai geriausiai eiti į atvirų durų dienas, pabendrauti su mokytojomis, ir pačios išsirinksit
 tikrai geriausiai eiti į atvirų durų dienas, pabendrauti su mokytojomis, ir pačios išsirinksit