Man si informacija ir aktuali, norisi kuo profesionalesnes pedagoges. Kad ir gerai mokintu ir bendra kalba su vaikais rastu
NOris tokios, kuria vaikai ir gerbia ir myli.

Negi nėra mamyčių besilankančių šiame forume, ketvirtokų
Labai reikia informacijos apie mokytojas

QUOTE(Rencike @ 2010 12 20, 11:26)
Negi nėra mamyčių besilankančių šiame forume, ketvirtokų

Man taip pat butu idomu suzinoti, pas kokia mokytoja reiktu leisti vaika, kad gerai paruostu. O kada buna atviru duru dienos ,,Varpelyje"?
Labai jau cia tylu. Gal ben kas turt pirmokus galit parasyt, ar labai dideli kruviai vaikams, ar sunku mokytis. Labai domintu kaip jauciasi pirmokeliai, visgi pasikeitimas atejus i mokykla didelis.
Sveikos ketvirtoku mamytes,
nagi bukit mielos, pasidalinkit ispudziais apie vaikucius mokancias mokytojas. Gi busim pirmokai, norim eit pas geriausias ...
Laukiam pastebejimu ir rekomendaciju is KETVIRTOKU Mamyciu ir teveliu
nagi bukit mielos, pasidalinkit ispudziais apie vaikucius mokancias mokytojas. Gi busim pirmokai, norim eit pas geriausias ...
Laukiam pastebejimu ir rekomendaciju is KETVIRTOKU Mamyciu ir teveliu
QUOTE(lile @ 2011 01 12, 11:50)
Labai jau cia tylu. Gal ben kas turt pirmokus galit parasyt, ar labai dideli kruviai vaikams, ar sunku mokytis. Labai domintu kaip jauciasi pirmokeliai, visgi pasikeitimas atejus i mokykla didelis.
Mano sūnus pirmokas, krūvis normalus

O atvirų durų diena pernai berods kovo mėnesį buvo.
Visiem labai rekomenduociau savo buvusia mokytoja Nijole Palioniene
nors dabar esu devintoke, bet iki dabar ja atsimenu kaip geriausia mokytoja. Ji suteike puiku pradini issilavinima todel isejus is sios mokykleles galejau labai pasidziaugti gautomis ziniomis
). Kiek pazystu zmoniu, kurie mokesi sioje mokykloje pas sia mokytojas niekas dar nebuvo nusivyles.

4C klasės mokytoja, E.Žarskienė, man irgi patiko, gražiai draugavom visus 4 metus, bet šią laidą išleidusi išeina į pensiją, taigi bent jau vieną mokytoją tai tikrai būsimieji pirmokai turės naują, ne iš dabartinių ketvirtokų paveldėtą...
O kurios klases turi poilsio kambarius.