Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

Dukra būsima pirmokė, gal galit rekomenduoti ketvirtokų mokytoją, kuri kitais metais turės pirmokus smile.gif
Atsakyti
Man si informacija ir aktuali, norisi kuo profesionalesnes pedagoges. Kad ir gerai mokintu ir bendra kalba su vaikais rastu smile.gif NOris tokios, kuria vaikai ir gerbia ir myli. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Negi nėra mamyčių besilankančių šiame forume, ketvirtokų ax.gif
Labai reikia informacijos apie mokytojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rencike @ 2010 12 20, 11:26)
Negi nėra mamyčių besilankančių šiame forume, ketvirtokų ax.gif
Labai reikia informacijos apie mokytojas g.gif

Man taip pat butu idomu suzinoti, pas kokia mokytoja reiktu leisti vaika, kad gerai paruostu. O kada buna atviru duru dienos ,,Varpelyje"?
Atsakyti
Labai jau cia tylu. Gal ben kas turt pirmokus galit parasyt, ar labai dideli kruviai vaikams, ar sunku mokytis. Labai domintu kaip jauciasi pirmokeliai, visgi pasikeitimas atejus i mokykla didelis.

Atsakyti
Sveikos ketvirtoku mamytes,

nagi bukit mielos, pasidalinkit ispudziais apie vaikucius mokancias mokytojas. Gi busim pirmokai, norim eit pas geriausias ...

Laukiam pastebejimu ir rekomendaciju is KETVIRTOKU Mamyciu ir teveliu
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2011 01 12, 11:50)
Labai jau cia tylu. Gal ben kas turt pirmokus galit parasyt, ar labai dideli kruviai vaikams, ar sunku mokytis. Labai domintu kaip jauciasi pirmokeliai, visgi pasikeitimas atejus i mokykla didelis.

Mano sūnus pirmokas, krūvis normalus 4u.gif , namų darbų beveik neužduoda, nebent nespėja pamokų metu padaryti. Vieną, kitą užduotį parsineša papildomai, bet kad pervargtų, nebūna. Aš pati dar papildomai liepiu rašyti raides, perrašyti tekstus, kad raštas gražesnis būtų.

O atvirų durų diena pernai berods kovo mėnesį buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rencike: 13 sausio 2011 - 11:42
Visiem labai rekomenduociau savo buvusia mokytoja Nijole Palioniene smile.gif nors dabar esu devintoke, bet iki dabar ja atsimenu kaip geriausia mokytoja. Ji suteike puiku pradini issilavinima todel isejus is sios mokykleles galejau labai pasidziaugti gautomis ziniomis smile.gif). Kiek pazystu zmoniu, kurie mokesi sioje mokykloje pas sia mokytojas niekas dar nebuvo nusivyles. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas leidot savo vaikučius pas mokytoją Ūsienę ar Ignatavičienę?
Labai domintų Jūsų nuomonė, ar gerai paruošia, koks santykis su vaikais ar nekonfliktiška ir pan. Dėkoju iš anksto.
Atsakyti
smile.gif Musu mokytoja - Solveiga. - 4B klases. Neturiu jokiu priekaistu smile.gif
Atsakyti
4C klasės mokytoja, E.Žarskienė, man irgi patiko, gražiai draugavom visus 4 metus, bet šią laidą išleidusi išeina į pensiją, taigi bent jau vieną mokytoją tai tikrai būsimieji pirmokai turės naują, ne iš dabartinių ketvirtokų paveldėtą...
Atsakyti
O kurios klases turi poilsio kambarius.
Atsakyti