Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

QUOTE(Salsa @ 2011 05 18, 14:13)
Dėkui už mokyklos pristatymą, reiškia "Ažuolyną" iš plano B sąrašo braukiu. Pati buvau etatinė bėgikė iš fizinio, pageidauju kad ir dukra kuo lengviau nuo šios disciplinos nusiplautų irnesakyk.gif Prisijuda šokių būrelyje, tegul nesikankina su visokiais nemėgstamais kvadratais.

Beje, vis naršau internete - kol kas jokių žinių iš šiandieninio pasidarimo... o turėjo su ministerijos atstovais kažką kalbėti, kaip buvo rašoma straipsnyje...

Ojoj ten dar žinokit yra merginų futbolo komanda, kuri beja skina laurus ax.gif Gerai nuskambėjo, šiandien nusiplaunam nuo fizinio, ryt nuo dailės, paskui muzikos, vėliau jau ir iš lietuvių galima, nes gi lankom būrelį bigsmile.gif

Pamiršau paminėti, kad anglų kalbą maniškė ir patobulino, nes tai kaip buvo mokoma Varpelį man nelabai, pati esu baigus mokyklą su sustiprinta anglų kalba, o dabar pusė mokytojų moko amerikietiško leksikono, kas man nelabai patiko.

Šiaip visoms linkiu stiprybės, nelengvas etapas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 05 19, 07:01)
Ojoj ten dar žinokit yra merginų futbolo komanda, kuri beja skina laurus  ax.gif Gerai nuskambėjo, šiandien nusiplaunam nuo fizinio, ryt nuo dailės, paskui muzikos, vėliau jau ir iš lietuvių galima, nes gi lankom būrelį  bigsmile.gif

Na, tiesiog esu iš esmės nusiteikusi prieš kūno kultūrą tokia forma, kokia pateikiama mokyklose wink.gif Nieko asmeniško. Tiesiog kai laikausi pozicijos, kad fizinis (taip pat ir dailė bei muzika, be kita ko) - ne tos sritys, kur būtų galima vaikus "spausti", žinosiu, kad mokykla su tokia sportine pakraipa - oi ne mano dukrai schmoll.gif Taigi rimtai, nuoširdžiai ačiū už info.

Nes dabar jau karštligiškai svarstau visokius atsarginius mokyklų variantus, nes totaliai pasimetus, ką reikės daryt be "Varpo" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 05 19, 08:01)
Ojoj ten dar žinokit yra merginų futbolo komanda, kuri beja skina laurus  ax.gif Gerai nuskambėjo, šiandien nusiplaunam nuo fizinio, ryt nuo dailės, paskui muzikos, vėliau jau ir iš lietuvių galima, nes gi lankom būrelį  bigsmile.gif

Pamiršau paminėti, kad anglų kalbą maniškė ir patobulino, nes tai kaip buvo mokoma Varpelį man nelabai, pati esu baigus mokyklą su sustiprinta anglų kalba, o dabar pusė mokytojų moko amerikietiško leksikono, kas man nelabai patiko.

Šiaip visoms linkiu stiprybės, nelengvas etapas  4u.gif

Tai gal jūsiškei klasei pasisekė su mokytoja, nes draugės sūnaus klasės tėvai kurpia Atžalyno direktorei raštą nuo tėvų ir mokinių, dėl ypač prasto anglų mokytojos darbo. Ten juos moko kažkokia vertėja, pamokų dažnai nebūna, mokymo sistemos absoliučiai jokios.

Taip kad Varpelio Aurika ir Giedrė tai dar uchhhhhh, kokios anglistės mokytojos thumbup.gif, kad nors tokias pačias dabar gaut g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 19 gegužės 2011 - 19:35
QUOTE(snickers @ 2011 05 18, 10:33)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Radvilėnai trina rankom- jiems teks nemažai, nes situacija pas juos liūdna, S.Daukantas- irgi klius varpeliukų porcija, dar kažkiek gal Versmei.
Vyturys šiemet tik 1 klasę iš šono priims- jiems savų beveik gana.

Išblaškyti doh.gif , eina sau doh.gif

Tai kad dalis vakų Varpely suvežtiniai, tai tėvai rinksis mokyklas nebūtinai Dainavoj.
Vytury ketvirtokų 3 klasės su gal 62 vaikais, tai jei formuos 4 penktas - priims 58 vaikus, o jei formuos 5 penktas, tai iki 88.
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 05 19, 12:36)
Na, tiesiog esu iš esmės nusiteikusi prieš kūno kultūrą tokia forma, kokia pateikiama mokyklose wink.gif Nieko asmeniško. Tiesiog kai laikausi pozicijos, kad fizinis (taip pat ir dailė bei muzika, be kita ko) - ne tos sritys, kur būtų galima vaikus "spausti", žinosiu, kad mokykla su tokia sportine pakraipa - oi ne mano dukrai  schmoll.gif  Taigi rimtai, nuoširdžiai ačiū už info.

Nes dabar jau karštligiškai svarstau visokius atsarginius mokyklų variantus, nes totaliai pasimetus, ką reikės daryt be "Varpo" unsure.gif

Varpo gimnazija vel priima nuo 5 klases mokinius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lorarox @ 2011 05 30, 15:02)
Varpo gimnazija vel priima nuo 5 klases mokinius tongue.gif

Tik šiemet. Nors dar kol kas galutinai tai patvirtins tik liepos 15-tą.
Atsakyti
Kada bus mokyklinių uniformų mugė?
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2011 05 30, 22:20)
Kada bus mokyklinių uniformų mugė?

Atrodo birželio 6-8 dienomis g.gif
Atsakyti
Kaip vyksta busimuju pirmokeliu pirmosios pamokos, birzelio menesi. Ar tevai dalyvauja, kiek laiko jos ztrunka. Gal kazkas turi jau siame dalyke patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2011 05 31, 15:14)
Kaip vyksta busimuju pirmokeliu pirmosios pamokos, birzelio menesi. Ar tevai dalyvauja, kiek laiko jos ztrunka. Gal kazkas turi jau siame dalyke patirties smile.gif

Kiek žinau tėvai tik atveda vaikučius ir palieka, paskui ateina pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(Rencike @ 2011 05 31, 12:29)
Atrodo birželio 6-8 dienomis g.gif

Jau vyksta. Šiandien pati nunešiau savo ex ketvirtokės uniformą ax.gif
Atsakyti
o gal mamaytes gali pasidalinti info, kiek nauja uniforma kainuoja, kur ja geriau, ar pigiau siudintis.
Atsakyti