Įkraunama...
Įkraunama...

Renginiai vaikams: spektakliai, koncertai ir pan.

Mes su mergaitėms einame į lėlių teatrą, jos išsėdi visą spektaklį, o spektaklių trukmė įvairi nuo pusvalandžio iki 1.15 val., ir joms labai patinka. O spektaklius einam kurie skirti vaikams nuo 3m., nors mano panelytėms dar tik 2 metukai.
O pradėjome eiti kai joms buvo 1m. 10mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 02 gruodžio 2006 - 14:42
yra dar Raganiukes teatras Seskineje. Jau si sestadieni (manajam 1,9 m.) zadu ten eiti
Atsakyti
Na mažiukam tai tikrai keblu su renginiais....
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2007 01 19, 14:18)
yra dar Raganiukes teatras Seskineje. Jau si sestadieni (manajam 1,9 m.) zadu ten eiti


Sveikos
Nu jo as kai nuvedziau, kaip pamate seneli salti einam nenoliu nenoliu cool.gif
daugiau neeksperimentawau, bet issigando, konkreciai pora valandu dar nepamirso dedes, dabar bandysiu i leliu teatra, bet gal siek tiek veliau nenoriu isgasdinti ir visai atbaidyti nuo kulturio gyvenimo
Atsakyti
Mes siandien pirma karta buvom Leles Teatre Vilniuje. Mazyliui 1m.8 men.
puse spektaklio praleidom uz duru, nes nenorejo tyliai sedeti, o paskui iejom ir kazkaip visai ramiai pabuvo man ant keliu iki galo. tik turejau ledinuka jam nupirkti, kad butu uzsiemes blush2.gif
bet manau, kad kaip pirmam kartui - thumbup.gif
dar buuutinai eisim kada nors
Atsakyti
Vilniaus "Leles" teatre ant repertuaro lankstinuku visada buna prierasa "Prasome vaikuciu iki 2 metu nesivesti". Buna nurodyta, kokio amziaus vaikams koks spektakliukas skirtas. Manau, jei vaikas itin ramus, zingeidus, galima ir pabandyti anksti vestis. Bet yra keletas bet:
vaikas gali issigasti tamsos spektaklio metu
ji gasdina leles ar ypac garsiai rekiantys personazai scenoje
jis nesukaups demesio ilgiau kaip 15-20 min, o trumpiausias spektakliukas tesiasi apie 45 min.
visada geriausia pradzioje isbandyti maziuka su lauke vykstanciais masiniais vaiku renginukais (ziema, aisku ju nesurasite, bet kitu laiku,taip) -koncertu, spektakliuku, akcija.
svarbu neprievartauti vaiko- jei jis saleje verkia, jauciasi nekaip, tiesiog iseiti. Nereikia jausti pareigos buti iki galo. Nes kita karta neprikalbinsite jo eiti.
Mano manymu, optimaliausias amzius -nuo mazdaug 4 metu.
Atsakyti
vis dėlto , manau, kad čia nuo vaiko priklauso, aš vyresnįm jau rašiau, kad vesdavau nuo 2 metų, o mažiuką iš viso nuo 1.3 m. amžiaus, ir ką išsėdėjo du veiksmus po 40 min. Labai patiko, siūbavo, plojo, bet mes einam į muzikinį teatrą, o Lėlių teatre man nepatinka, ten labai kiti vaikai triukšmauja, blaško dėmėsį.
Atsakyti
viskas nuo vaiko priklauso. vieną gali vestis visur, o kito ne. mes dar mažos po teatrus lankytis, tad kol kas ieškome įvairių renginių, kur susirenka daug vaikų, groja muzika ir pan. ateityje galvoju leisti atžalą į muzikos mokyklėlę tada ir tarp žmonių pabus ir šio to naudingo išmoks. tiesa, dar turime įsirengę šėšėlių teatrą namuose (jų yra pirkti knygynuose visokių, kaina apie 10 Lt), tai kol kas mes su tėvu vaidinam, o mažoji žiūri žiūri, bet greitai ateina visko griauti, o mes tikimės, kad greitai to nebedarys ir pati vaidins
Atsakyti
nieko gero nevyksta mažiems....
Atsakyti
Aš tai siūlau užsukt į persiorentavusį restoraną - klubą Combo.

Ten vaikams sekmadieniais nuo 13val. būna programos su šokiais, dainelėm, konkursais ir prizais.
Tai mano mažyliams patiko thumbup.gif . šiaip čia vaikučiams maximum iki 8 metų įdomu.

O tėveliams tai kaip tik solidesniems klubas skirtas: ir pašoksi, ir pasižiūrėsi, ir pavalgyt vyras gaus 24 val, o SVARBIAUSIA - patogiai atsisėsti bus kur!
Būna ten ir spektaklių, ir koncertų, ir teminių varakėlių .


Programą galit rast COMBO comboplius.lt/res-club arba combo.lt/agentura
Atsakyti
ar einat kur su vaikais pasikulturint vasara?
gal ka idomaus galit pasiulyt?
Atsakyti
Šian girdėjau kažkus prie Flagmano bus Telebimbam koncertas....tik dar nežinau kelintą valandą... doh.gif g.gif thumbup.gif
Atsakyti