Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

labai graziu darbeliu prissiziurejau,saunuoles mamytes,kad tokiu graziu daikciuku sugeba padaryt thumbup.gif
as keleta savo darbu parodysiu.....
1 darbelis bus sage y svarko atlapa mamai,tai naudojama biserio tehnika ir gelytes,plunksnos...
2 darbelis...pirma kart neriau kaska tokio didesnio po mokyklos laiku smile.gif
3 darbelis..kepure ir skraiste-tinklas.graziai atrodo kai po apacia uzsidedama juoda bliuskute.na gal kada ir pati papozuosiu zsidejus darbely blush2.gif
seip vat dabar pamokino drauge daryt tas sages,turiu visa deze medziagu,tik laiko truputy neturiu...o mama sako tu tik daryk daryk tas sages o as jau turesiu kur panaudot smile.gif

mano darbeliu nuotraukos
Atsakyti
Na darbštuolės įvertinkit ir mano darbus blush2.gif tik aišku nieko įpatingo nepadariau, o kaip man pavyko prašau įvertinti pažiūrėkite čia ir čia
Atsakyti
na stai keletas ir mano apnertu karoliukupavyzdeliu blush2.gif esu naujoke tad dar gerokai grybauju
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokių gražių darbelių jūs prkėlėt,šaunuolės visos 4u.gif
Čia mano naujausias darbelis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Dėklas mobiliakui smile.gif Labai jau norėjau kažko kitokio flirt.gif

user posted image
Atsakyti
Tai vat ir pas mane lėlės rankos lipdytos gavosi nelabai dailios biggrin.gif Kas žiūrėjo mano albumą, tai turbūt pastebėjo blush2.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
Nugi žalia rūta, kodėl tokios nuotraukos didelės, arba iš viso nesigauna įkelti doh.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus, tikrai, kad puodas gali ir pajuoduoti biggrin.gif
Sirdele paglostet blush2.gif
Medeliai is arti nesiziuri, bet galiu idet nuotraukyte jeigu ka nors pamatysit biggrin.gif
Jie labai graziai atrodo saules apsviestoje vietoje, pvz. ant palanges, kaip saule apsviezia jie blizga nerealiai graziai mirksiukas.gif
Nuotraukyte lapuku is arciau
user posted image
O cia dar keli darbeliai mano maziuko kambariui papuosti biggrin.gif
Siuvineti paveiksliukai, tiesa fotkinau juos ant zemes, nes kabo labai tamsiam kampe, tai nelabai matosi biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Kazko labai maza foto isejo tu lapu, pbandysiu dar kart g.gif
Papildyta:
Dabar turetusi matyt doh.gif
user posted image

Papildyta:
Nu as tu medeliu labai mazas foto pasidarius, kad man butu patogiau ikelt, tai nors ir isdidinu vistiek nelabai issidina, nezinau ko jos tokios mazos.
user posted image
Matot as ju gyvu, jau neturiu, kaip kuriuos pardaviau, kaip kuriuos padovanojau biggrin.gif Bet daba darau dar viena zalia, tai kaip padarysiu bandysim isdidint ir parodyt jums tuos lapukus biggrin.gif
Papildyta:
Va isejo thumbup.gif
Atsakyti
koks grazus medelis thumbup.gif clap.gif na ir darbstuoles jus visos thumbup.gif saunuoles darbuokites ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2006 09 28, 23:48)
Tai vat ir pas mane lėlės rankos lipdytos gavosi nelabai dailios  biggrin.gif  Kas žiūrėjo mano albumą, tai turbūt pastebėjo  blush2.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
Nugi žalia rūta, kodėl tokios nuotraukos didelės, arba iš viso nesigauna įkelti  doh.gif

Oj, kaip daug as praleidau, rulles naujos leles nemaciau (tikiuosi albume rasiu) .
Pilka - saunuole;), tik mazas patarimas , jai leisi: lupytes dazomos taip- virsutine tamsesne, apatine -sviesesne, tarp lupyciu - tamsiausiai; tuomet labai naturaliai atrodo wink.gif
O as pries dvi dienas baigiau savo „mokytoja“
user posted image
Atsakyti
user posted image
Nu sita tai labai faina mirksiukas.gif thumbup.gif
O is ko padaryti, tie sporbaziai knyga, gaublys?
Atsakyti
QUOTE(Nektariuke @ 2006 09 29, 20:48)
user posted image
Nu sita tai labai faina mirksiukas.gif  thumbup.gif
O is ko padaryti, tie sporbaziai knyga, gaublys?

wink.gif sportbaciai nulipdyti is tos pacios plastikos ir nuspalvinti, o gaublys - is laikrasciu suspaustas rutuliukas, apviniotas siulais. Skylute isgrezta , ideta viela, apviniota siulais, nuspalvinta. Knyga - is popieriaus, suklijota.
Atsakyti
Oho koks isradingumas ir kaip dailiai viskas atlikta, galetum ta savo lelyte i kokia paroda pristatyt g.gif
Atsakyti