Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(logika @ 2006 10 05, 19:51)
seniai čia buvau,bet gal apšviestumėte mano protą iš ko tas lėlės gaminate?

mergaites, kokios jus saunuoles, kokie grazus darbai, ypac zavi veltiniai karoliai ir sages;) Linkiu kuribingumo ir daugiau laisvo laiko wink.gif

Logika - del leles: galva, galines lipdytos is plastiku, polimeriniu medzigu, kurios po apdorojimo orkaiteje sukieteja. Lietuvoje dailes reikmenu parduotuvese galima rasti rusiskos plastikos. Man pasiseke, gavau is Rygos vokisko fimo;)Biski kainuoja, bet koooks malonumas lipdyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2006 10 06, 12:46)
Pasigirsiu ir aš rudeniais darbeliais ax.gif

šalis mamai

user posted image

meztukas

user posted image

Labai grazhus, kokybishki darbeliai, shaunuole! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2006 10 06, 14:14)
mergaites, kokios jus saunuoles, kokie grazus darbai, ypac zavi veltiniai karoliai ir sages;) Linkiu kuribingumo ir daugiau laisvo laiko wink.gif

Logika  - del leles: galva, galines lipdytos is plastiku, polimeriniu medzigu, kurios po apdorojimo orkaiteje sukieteja. Lietuvoje dailes reikmenu parduotuvese  galima rasti rusiskos plastikos. Man pasiseke, gavau is Rygos vokisko fimo;)Biski kainuoja, bet koooks malonumas lipdyti wink.gif

lėlės jūsų tikrai laaaabai laaaaaaabai pritrenkiamai atrodo thumbup.gif thumbup.gif

o kur Rygoj to fimo gaut galima jei nepaslaptis ax.gif kokiose parduotuvėse? nu ir kainelė domintu gal labai brangu ir neverta net ieškot...
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2006 10 06, 15:25)
lėlės jūsų tikrai laaaabai laaaaaaabai pritrenkiamai atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif
o kur Rygoj to fimo gaut galima jei nepaslaptis  ax.gif kokiose parduotuvėse? nu ir kainelė domintu gal labai brangu ir neverta net ieškot...

aciu, dydo uz gerus zodzius wink.gif
O Rygoje fimo galima rasti centre kanceliariniu prekiu parduotuveje Terbatas ir Elizabetes gatviu sankirtoje.( Netoli LIDO kavine). kaina uz puse kg - 7 latai. Bet pradziai pabandykite plastika, 250 g. - 10 lt. Savybes panasios. Buna baltos ir rudos spalvu, maisant galima gauti reikiama odos spalva.
Atsakyti
VISŲ DARBELIAI LABAI LABAI thumbup.gif

Pasirodom ir mes : ruošiamės žiemai ax.gif

user posted image
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Ne tik darbelis gražus,bet ir modelis super. thumbup.gif
Atsakyti
Oho blink.gif kiek daug darbeliu thumbup.gif
O cia mano tasiukas naujausias ax.gif
user posted image
Papildyta:
Maziukas paveiksliukas doh.gif
Bet didesnio neleidzia idet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 10 06, 22:51)
Oho  blink.gif kiek daug darbeliu  thumbup.gif
O cia mano tasiukas naujausias  ax.gif
user posted image
Papildyta:
Maziukas paveiksliukas  doh.gif
Bet didesnio neleidzia idet  ax.gif

Bandyk per foto.radical ikelti.
Atsakyti
kiek groziu ir ideju pasisemiau is jusu smile.gif taip ir noris kazka daryt, tik reik laikelio viskam atrast smile.gif dabar galvoju vaikiukui megztinuka megzti, nes neturi kuo apsirengt ax.gif
Atsakyti
Nonna tavo darbeliai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 10 06, 22:51)
Oho  blink.gif kiek daug darbeliu  thumbup.gif
O cia mano tasiukas naujausias  ax.gif
user posted image
Papildyta:
Maziukas paveiksliukas  doh.gif
Bet didesnio neleidzia idet  ax.gif

Labai gražu thumbup.gif

Atsakyti