Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

IR DAR KELETAS
Atsakyti
CIA MEGSTUKAS
Atsakyti
Daiva, superiniai darbeliai 4u.gif , kai man paciai siuvimas sunkiai sekasi, tai Tavo darbeliai atrodo ypatingi ax.gif ax.gif

Vilma Liu, mezgiau is pusvilnoniu siulu. kadangi siulas plonas, dejau dviguba (juoda ir zalia), kiek reikejo - nepamenu, mano virtuvines svarstykles sveria tik iki 500 gr (bandziau svert megztini biggrin.gif ), o reikejo daug daugiau (virs kilogramo)... Kiek pamenu, ejau i parduotuve (Seskines Norfoje maza parduotuvyte) tris kartus, pardaveja-savininke stebejosi, ka as ten tokio diiiiiiidelio mezgu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... Atrodo, kad pirkau 7 zalius ir 7 juodus g.gif g.gif , tai gal 1,4 kg rolleyes.gif rolleyes.gif , toks siltas sunkokas megztukas smile.gif , nors ... dar uzteko ir dukrai kombinezoninem kelnem , tai gal 1,3 kg megztukui suejo rolleyes.gif
va, dukros kelnytės is "likuciu"
user posted image
rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kokie gražūs visų mezginiai ir rankdarbiai thumbup.gif Ir aš norėčiau pasigirt keliais savo mezgalais.Prašau atleist už kokybę neturiu fotiko cry.gif ,o su kamera štai kokios nevykusios gaunas blush2.gif
Atsakyti
Na, ir mes truputį pasirodom,mezgiau,kai dar su antru pilvuku vaikščiojau ax.gif
Tik nuotrauka tai nelabai kokybiška,persiprašau ax.gif blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Pabaigiau maziui pleduka is atraizu, ivertinkit.

PLEDAS
Atsakyti
Noriu pasigirti.

Mano pupos megztinukas
user posted image
Atsakyti
Labai grazus megztukas, dar noretusi ji kokiom gelytem ar aplikacijom papuost .
As va sita nusiziurejau
user posted image
Atsakyti
Staltiese blush2.gif
Atsakyti
[attachmentid=13521][attachmentid=13524]

Na va,ir as noriu pasigirti savo darbeliu blush2.gif .Tik mezgiau biski ilgesne-"ant isaugimo" biggrin.gif .
Atsakyti
prisiminiau, kad gyriausi nusimezgusi berankove ax.gif ir zadejau veliau idet nuotrauka, bet tai uzsitese pora menesiu blush2.gif . dedu dabar... (atlape irgi megzta moherine roze, pats megztukas is 35 proc. vilnoniu storu siulu)...
user posted image
ax.gif
Atsakyti
Sinuhe, aciukas 4u.gif Bandau dar karteli- jusu akims paganyti- drauges akvarele lietas Meridianas 4u.gif
Atsakyti