Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos

Sveiki, gal galit man padėti blush2.gif Mano kompe toks keistas dalykas pasidarė, kai įjungi internetą ar mano kompiuteris, tai rodo, kad langas atsidarė, bet lango nėra g.gif kaip mano sūnus sako:pabėga už kompo ribų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Matyte @ 2007 02 25, 09:29)
Sveiki, gal galit man padėti blush2.gif Mano kompe toks keistas dalykas pasidarė, kai įjungi internetą ar mano kompiuteris, tai rodo, kad langas atsidarė, bet lango nėra g.gif kaip mano sūnus sako:pabėga už kompo ribų blink.gif

kaip suprasti langas atsidarė, bet lango nėra? lotuliukas.gif
prašom parodyti vaizdžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai, kad neturiu kaip parodyti smile.gif Kai jungi internetą, tai apačioje rodo, o lango nėra, paspaudus apačioje ant nuorodos, lyg ir atsidarinėja, bet lango nėra. Nu nemoku nei paaiškinti ir parodyti nėra ką g.gif Žodžiu tas langas kažkur atsidaro, bet neaišku kur
Atsakyti
QUOTE(Matyte @ 2007 02 25, 12:15)
Tai, kad neturiu kaip parodyti smile.gif Kai jungi internetą, tai apačioje rodo, o lango nėra, paspaudus apačioje ant nuorodos, lyg ir atsidarinėja, bet lango nėra. Nu nemoku nei paaiškinti ir parodyti nėra ką g.gif Žodžiu tas langas kažkur atsidaro, bet neaišku kur

O jei pabandyt toki varinta: uzlipi ant to lango apacioje ir spaudi desini peles klavisa, tada spaudi maximize arba restore, gal atsiras?
Atsakyti
Spaudžiau, bet nepadeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Matyte @ 2007 02 25, 21:35)
Spaudžiau, bet nepadeda g.gif

neisivaizduoju ar pades bet pabandyt verta

RESOLUTION
To resolve this issue: 1. Click Start, and then click Run.
2. In the Open box, type regsvr32 actxprxy.dll.
3. Click OK, and then click OK again when you receive the following message:

DllRegisterServer in actxprxy.dll succeeded.

4. Click Start, and then click Run.
5. In the Open box, type regsvr32 shdocvw.dll.
6. Click OK, and then click OK again when you receive the following message:

DllRegisterServer in shdocvw.dll succeeded.
7. Restart your computer.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WhiteMagic: 25 vasario 2007 - 20:55
Keletą dienų sprendžiu rebusą kodėl nebeatsidaro mano ALKONAS.Spaudziu ant ikonos darbalaukyje tada užduočių juostoj matau programos mygtuką,deja toliau niekas nebespasileidžia.Gal galėtumėt kas prakonsultuot kaip reiktų išspręst šią problemą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matyte @ 2007 02 25, 10:29)

ar tik nebus cia dual monitor padarytas g.gif

barboryte tai irgi liecia
Atsakyti
QUOTE(arbuzgalvis @ 2007 02 26, 12:47)
ar tik nebus cia dual monitor padarytas  g.gif

barboryte tai irgi liecia

Tai, kad nelabai įjungsi tokio daikto, kai nėra prijungtas dar vienas monitorius/TV ar etc...
Atsakyti
Pabandyk paleidus programa, spausti ant jos pavadinimo uzduociu juostoje desiniu mygtuku ir pasirinkt maximize.

QUOTE(barboryte @ 2007 02 26, 09:52)
Keletą dienų sprendžiu rebusą kodėl nebeatsidaro mano ALKONAS.Spaudziu ant ikonos darbalaukyje tada užduočių juostoj matau programos mygtuką,deja toliau niekas nebespasileidžia.Gal galėtumėt kas prakonsultuot kaip reiktų išspręst šią problemą? ax.gif

Atsakyti
gal pasakysit kame bėda verysad.gif
norėjau puskei gero, nes ji naudojos IE ir sakė,kad stringa, tai suinstaliavau jai Mozilą, sakau nelįsk prie ano, ir eik į šitą, na bet jai sulėtėjo atceit sako, ir norėjo pabandyti IE ir sako, kai paspaudė tą IE ikoną, iš kart meta mozilą, nebemeta ano. na aš tai galiu ir ie ir operą ir mozilą vienu metu pasidaryti.
man atrodo, kad kažkur yra nustayta koks gal kad atidarytų viską su mozila? ar jau čia rimtesnė bėda?

ir dar vienas dalykas: yra folderyje foto, ir bandžiau pervadinti tą folderį, ir išmeta lentelę, kurioje rašo: negalima pakeist pavadinimo ,nes kažkas naudojasi jūsų vardu ar yra programos, kurios naudoja šitą folderį ..(na ar pan.) kai ne pas mane kompe tiksliai negaliu parašyti.
su tokiu dalyku neteko nei karto susidruti. visos programos uždarytos, tiesiog neleidžia keist jokių pavadinimų nei foto nei folderių. g.gif
Atsakyti
Yra tokia programa Unlocker.Su ja gali pasiziureti koks procesas (jis nebutinai turi buti matomas) uzlaiko faila ar kataloga ir ta procesa nutraukti.

QUOTE(grange @ 2007 02 26, 14:30)
ir dar vienas dalykas: yra folderyje foto, ir bandžiau pervadinti tą folderį, ir išmeta lentelę, kurioje rašo: negalima pakeist pavadinimo ,nes kažkas naudojasi jūsų vardu ar yra programos, kurios naudoja šitą folderį ..(na ar pan.) kai ne pas mane kompe tiksliai negaliu parašyti.
su tokiu dalyku neteko nei karto susidruti. visos programos uždarytos, tiesiog neleidžia keist jokių pavadinimų nei foto nei folderių.  g.gif

Atsakyti