Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos

QUOTE(Taktas @ 2007 03 28, 21:16)
Gal ugnesienė blokuoja išėjima i internetą? Didelis saugumo lygis nustatytas IE. problemos su tinklo plokšte.

Kaip patikrinti ar blokuoja ar ne? Kaip tą saugumą sumažinti? Ir iš viso ar imanoma kažką padaryti? g.gif
Gal galite parekomenduoti kokį gerą kompiuterių meistrą Vilniuje?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozalinda: 29 kovo 2007 - 08:21
QUOTE(pakasiukas @ 2007 03 26, 08:18)
help.gif Prisiviriau koses.
Vienu zodziu, istryniau Realtek is kompo per valdymo skyda. Kazkaip galvojau, kad cia lyshna garso programa, pasirodo, kad visai nea  blush2.gif  Puoliau taisyt savo klaidos, parsisiunciau is neto realtek (WDM_A399). Paleidau programa, bet niekas nesikeicia...  verysad.gif
Gal man kas padetu?
Per ausines kazkoks garsas girdisi, bet per koloneles jokio. Net ijungus kompa windows“u  melodijos negroja  cool.gif

ax.gif negi nieks man nepagelbetu?
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galite padėti?

Pas mane WINDOWS Me,

Bet jie kažkodėl neužsikrauna. Rašo cd rom boot failure. Gal kas susidūrėte?

Ar man jau vežti meistram, ar galiu pati dar ką padaryti?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2007 04 03, 14:32)
Sveiki,

Gal kas galite padėti?

Pas mane WINDOWS Me,

Bet jie kažkodėl neužsikrauna. Rašo cd rom boot failure. Gal kas susidūrėte?

Ar man jau vežti meistram, ar galiu pati dar ką padaryti?
Ačiū.

CD irenginyje nera ideta kokio nors kompakto? Isimk kompakta ir perkrauk kompiuteri.
Atsakyti
Nėra nei diskelio, nei kompakto .
Atsakyti
reiketu paziureti BIOS, koks nustatyta ikrovos (boot) eiliskumas. Jeigu nustatyta kad pirmiausia krautis is kieto disko (HDD) o tik po to is CD, tai gal sugadintas kieto disko ikrovos skirsnis (boot sector) arba isvis nerandamas kietas diskas, tada eiliskumo tvarka bandoma krautis is kompakto. "cd rom boot failure" siaip jau reiskia kad nepavyko uzkrauti is kompakto, nors normalus darbui paruostas kompas turetu krautis is kieto disko.
QUOTE(Vilmoska @ 2007 04 04, 06:18)
Nėra nei diskelio, nei kompakto .

Atsakyti
verysad.gif Turiu klausimeli, gal padetumete... 4u.gif Windowsai nebepasikrauna, sekiau instrukcijas, ikroviau kompiuteri is windows irasymo cd, pasirinkau repair ®, parase: examing disc... ir daugiau nieko taip ir neatsitiko. Su tuo uzrasu, draugui parenkomendavus, kompiuteris stovejo 15h doh.gif Lygiai tas pats jei pasirenku Windowsu perrasyma doh.gif . Ka tai reiskia? Ir kaip sia problema isspresti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dds @ 2007 04 04, 11:39)
reiketu paziureti BIOS, koks nustatyta ikrovos (boot) eiliskumas. Jeigu nustatyta kad pirmiausia krautis is kieto disko (HDD) o tik po to is CD, tai gal sugadintas kieto disko ikrovos skirsnis (boot sector) arba isvis nerandamas kietas diskas, tada eiliskumo tvarka bandoma krautis is kompakto. "cd rom boot failure" siaip jau reiskia kad nepavyko uzkrauti is kompakto, nors normalus darbui paruostas kompas turetu krautis is kieto disko.

O kaip man patikrinti tą eiliškumą? Nelabai aš gaudausi, bet gal galiu patikrinti Biose, kaip ten nustatyta. Tik Kaip ten reikia įeiti, ir ko ieškoti?
Problemos prasidėjo, kaip instaliuoti Kasperski norėjau.Po to jau Windows neužsikrovė.

Didelis ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2007 04 04, 13:58)
O kaip man patikrinti tą eiliškumą? Nelabai aš gaudausi, bet gal galiu patikrinti Biose, kaip ten nustatyta. Tik Kaip ten reikia įeiti, ir ko ieškoti?
Problemos prasidėjo, kaip instaliuoti Kasperski norėjau.Po to jau Windows neužsikrovė.

O prieš tai buvusia antivirusinę išinstaliavai?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 04 04, 13:12)
O prieš tai buvusia antivirusinę išinstaliavai?

Geras klausimas smile.gif . Ne.Gerai net nepatikrinau- ar ji buvo. Bet esmė, kad man Kasperski programa neįsidiegė, nes neatitiko kažkokių parametrų. Patarėjo žurnale taip buvo ir parašyta, kad Mileniumam gali netikti.
Atsakyti
BIOS pasiekiamas vos pradejus krautis kompui spaudziant mygtuka delete (pamaigyk ji keleta kartu vos ijungus kompa), ieskoti reikes kazko panasaus i "boot device priority" arba "first boot device, second boot device", zodis "boot" tikrai bus.
QUOTE(Vilmoska @ 2007 04 04, 12:58)

Atsakyti
verysad.gif o man, gal kas nors gali padeti? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti