Pagelbekit kas galit!!! Kazka vakar pridariau, nes siandien ijungus kompa visas vaizdas padidintas. Lenteles dideles ir stambus uzrasas buna jose. Nu ziauriai viskas stambiai........
jau nereikia...
labutis
gal galit kas pagelbet? pries pora dienu parsisiunciau toki muzikos albuma, kuriame pasirodo buvo daugybe virusu. buvo dingusios visos programos, kol spyboto pagalba per kelis kart juos isnaikinau. tuomet visos programeles atsistate, bet dabar man vis meto ivairiausius internetinius langus. gal kas zinote kaip kai sutvarkyt?
QUOTE(Ernestulka @ 2007 04 12, 17:38)
labutis
gal galit kas pagelbet? pries pora dienu parsisiunciau toki muzikos albuma, kuriame pasirodo buvo daugybe virusu. buvo dingusios visos programos, kol spyboto pagalba per kelis kart juos isnaikinau. tuomet visos programeles atsistate, bet dabar man vis meto ivairiausius internetinius langus. gal kas zinote kaip kai sutvarkyt?

jeigu mėto langus tai ne viską sutvarkei, ugniasienė prasta arba jos nėra, todėl ir braunasi šnipai.
Rašo,kad mano kompo C diskas pilnas
kaži ten galima dar kažką trinti ,kas jau buvo Recicle Byn ? gal tada apsivalo ?
QUOTE(Mantilė @ 2007 04 12, 22:54)
Rašo,kad mano kompo C diskas pilnas
kaži ten galima dar kažką trinti ,kas jau buvo Recicle Byn ? gal tada apsivalo ?
trink šiukliadėžės turini. gali atjungti restore funkcija(ji nemažai vietos suvalgo). parsisiusk cclener ir pravalyk diską. Manau vietos padaugės. O kodėl neišinstaliavus nnereikalingas programas ir žaidimus? Dokumentus, ir kita informacija persikelk i kita particiją. Bent mano kompe c diske tik instaliaciniai failai. Visa kita informaija perkelta i kitas particijas.
P.S. Po pravalymo nepakenktu ir defragmentuoti diska.
gal kas pasakytu kaip susitvarkyti
esme tame, kad pasileidus video faila nesvarbu ar per winampa ar wind. media player'i-vaizdas pasidaro per visa ekrana automatiskai, nebelieka net liniuotes apacioje... negaliu iseit is ten , nes neveikia pele, jokie klaviaturos paspaudimai nieko neduoda... maza to-kai baigiasi-automatiskai prasideda is naujo
belieka tik isjungti ir vel pernauja isijungti kompa
matyt kazkur kazkas nustatyta, bet nekertu net kur ieskot
HELP
QUOTE(Taktas @ 2007 04 12, 23:25)
trink šiukliadėžės turini. gali atjungti restore funkcija(ji nemažai vietos suvalgo). parsisiusk cclener ir pravalyk diską. Manau vietos padaugės. O kodėl neišinstaliavus nnereikalingas programas ir žaidimus? Dokumentus, ir kita informacija persikelk i kita particiją. Bent mano kompe c diske tik instaliaciniai failai. Visa kita informaija perkelta i kitas particijas.
šiukšliadėžė ištrinta,
o kur ta Restore funkcija yra?
Dokumentus galiu persikelti į diska D ??
kas ta defragmentacija -tai man neaišku
Dėkoju už atsakymą.
Windows media playeris ispleciamas per visa ekrana ir sugrazinamas i windowsine busena ALT+Enter klavisu kombinacija. Winampas gal irgi turi kazkokia kombinacija klavisu. Dar gali per nustatymus prasinest tiek vieno tiek kito, gal rasi kur nusistato kad atsidarytu ne FullScreen. Ir dar tiek MediaPlayer tiek Winamp net ir FullScreen rezimu manau galima uzdaryti ALT+F4 klavisu kombinacija.
QUOTE(une @ 2007 04 15, 15:11)
gal kas pasakytu kaip susitvarkyti
esme tame, kad pasileidus video faila nesvarbu ar per winampa ar wind. media player'i-vaizdas pasidaro per visa ekrana automatiskai, nebelieka net liniuotes apacioje... negaliu iseit is ten , nes neveikia pele, jokie klaviaturos paspaudimai nieko neduoda... maza to-kai baigiasi-automatiskai prasideda is naujo
belieka tik isjungti ir vel pernauja isijungti kompa
matyt kazkur kazkas nustatyta, bet nekertu net kur ieskot
HELP 
Jei gavote per skype tokį pranešimą, nespauskite ant nuorodos tai VIRUSAS
<labas
<ziurek kur sandros foto imeciau
<ziurek kur sandros foto imeciau
<papai.ru/foto_galerija/sandra.jpg
<papai.ru/foto_galerija/sandra.jpg
<oi netau cia turejo but sory
<uj netau sry
<labas