Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios ir pigiausios vaistinės

Nu aš beveik visada apsipirkinėju Eurobazėj.Nes ten pati dirbu,ir patogu kad prekybos centre randasi.O dėl kelių centų neieškau kur pigiau.Labai patogus savitarnos skyrius ir nemažas asortimentas tiek vaistų,tiek savitarnos prekių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2006 10 01, 11:35)
Man pigiausia Eurovaistineje.Dabar ir Gintarine vaistine yra sugalvojusi akcija kur renki kuponus ir gali issirinkti dovanu, plius ir nuolaidu kortele duoda smile.gif

Aha yra akcija jau nuo praeitų metų, bet kad ten kainos užkeltos. Aš KP Evra pirkdavau toje vaistinėje, kol vieną kartą užsukau į Eurovaistinę ir psirodo mano pleistras kainuoja ne 45 lt, o 40lt doh.gif Ir nuolaida ir tie kuponėliai (jų taip nė karto ir neišsikeičiau) man nublanko... ax.gif
Atsakyti
Siandien atradau Kaune pigia vaistine. Ja rasti galima prie stoties turgaus, ieini i toki bazytes kiemeli ir varai iki galo. Ten pardavinejami lietuviski maisto papildai, rusiski vaistai ir dar visokiu, maloni vaistininke ir kainos nesikandzioja. Ten tipo tokie vaistai- kai buna brangesni, o pigesniu- sudetis ta pati kaip tu brangesniu. Gal suprasit kaip cia suvarciau lotuliukas.gif
Atsakyti
man eurovaistinės patinka tik dėl savitarnos. o šiaip bent jau mažeikiuose ten labai dažnai nėra reikiamų vaistų. pvz. prieš 2 mėn. užsukau nusipikt vagisan žvakučių. sako - neturim. klausiu, gal turi kokių analogiškų, sako, jokių neturim doh.gif kažkokia nesamonė, čia kaip aspirino neturėti.
taip yra buvę ne su vienais vaistais.
dėl kainų irgi - reikia labai pažiūrėti. pvz. milbiol purškalas nuo patalynės erkučių camelijoj beveik dvigubai pigesnis nei eurovaistinėj.
Atsakyti
Mes apsipirkinėjam eurovaistinėse. Geriausia sekmadieniais, kai viskam su maxima kortele 15 proc. nuolaida. Tai ne tik vaistukų, bet ir higienos priemonių prisiperkam. O brangiausia vaistinė kiek žinau iš savo patirties - Farma.
Atsakyti
Dažniausiai užeinam į Eurovaistinę. Nors šiaip gal didelio skirtumo tarp Camelios ir Eurovaistinės nėra, bet Eurovaistinė vis privilioja savo nuolaidomis, eurolitais. ax.gif
Bet pavyzdžiui, Čistaja linija kosmetikos priemonės Camelijoj pigiau kainuoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visad visus vaistu perku Camelia vaistinese. Dar nesusiduriau su tokia preke, kuri butu brangesne, nei kitose vaistinese. Ir siaip, manau, kad turetu kazkas kontroliuot kainu nustatyma vaistinej. Kazkada pirkau Logest (vaistines nebepasakysiu) ir sumokejau 32lt (gal buciau nemokejus tiek bet labai reikejo ir kitu variantu nebuvo), kai Camelia vaistinej tas pats Logest kainavo 22,85. Suprantu kainu skirtuma dviem, trim litais, bet visu desimcia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2006 10 12, 12:16)
Siandien atradau Kaune pigia vaistine. Ja rasti galima prie stoties turgaus, ieini i toki bazytes kiemeli ir varai iki galo. Ten pardavinejami lietuviski maisto papildai, rusiski vaistai ir dar visokiu, maloni vaistininke ir kainos nesikandzioja. Ten tipo tokie vaistai- kai buna brangesni, o pigesniu- sudetis ta pati kaip tu brangesniu. Gal suprasit kaip cia suvarciau lotuliukas.gif

Iš tirkrųjų nelabai supratau, kaip čia suvartei wink.gif Ir dar lb abejoju, ar ten tikrai vaistinė, ar kox "lariokas" pardavinėjantis rusiškus ir pan. papildus, kur kalcio tabletėse nerasta paties kalcio...
Atsakyti
Na, nusprendžiau pasireikšti ir aš, kaip žmogus iš šito "klano"...wink.gif Visų pirma, tai nesuprantu tokio susižavėjimo Euro vaistinėmis - na kas ten tokio gero ? Ar kad visada žmonių debesis, ar kad i zombius nuo pervargimo panašios vaistininkės iš tikrųjų dirba pardavėjomis, o ne vaistininkėmis ir nei normalios konsultacijos, nei profesionalaus požiūrio į pirkėją nė su žiburiu nerasi ? Ar iš tikrųjų tie 15% perkant vaistinėje kažką lemia šeimos biudžetui, ar tai tik pasidavimas vartotojiškos visuomenės vilionėms ir noras nusipirkti pigiau (nesvarbu kiek) kad ir nereikalingų daiktų? Ir ar pasitikrinot, ar tikrai tai yra "pigiau" ...
Aš asmeniškai, apskritai esu prieš tinklus, ir esant reikalui stengiuosi pirkti privačiose vaistinėse, kad nors kiek paremčiau jų būtį šalia prekybos centrų monstrų. Ne kai tie monstrai suris paskutines smulkias žuveles ir galutinai apskės visą farmacijos verslą, sudarydami kartelinius susitarimus, įtakodami tos srities teisinių aktų priėmimą (ką ir dabar sėkmingai daro) - va kur pirksite tada ?..
ponchka - kainų nustatymas vaistinėse yra kontroliuojamas, yra patvirtinti galiojantys antkainiai, kurių privalu laikytis, t.y. negalima užsidėti daugiau "negu...", bet mažiau - galima. Ir tie patys tinklai gali savo farmacijos verslo "minusą" dengti kitų verslų "pliusu"...
Atsakyti
prikalausau daugumai - Eurovaistinėje lankausi nuolat, y kitas neinu... kazkada y Camelija nuėjau pirkti tabletukių, tai ten buvo 2 lt brangiau doh.gif bet labai reikėjo, tai teko pirkti... daugiau nebeeinu y kitas cool.gif
Atsakyti
Šiandien pirkau N vaistinėj, ir gavau 15% nuolaidą su kortele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2006 10 28, 16:58)
Na, nusprendžiau pasireikšti ir aš, kaip žmogus iš šito "klano"...wink.gif Visų pirma, tai nesuprantu tokio susižavėjimo Euro vaistinėmis - na kas ten tokio gero ? Ar kad visada žmonių debesis, ar kad i zombius nuo pervargimo panašios vaistininkės  iš tikrųjų dirba pardavėjomis, o ne vaistininkėmis ir nei normalios konsultacijos, nei profesionalaus požiūrio į pirkėją nė su žiburiu nerasi ? Ar iš tikrųjų tie 15% perkant vaistinėje kažką lemia šeimos biudžetui, ar tai tik pasidavimas vartotojiškos visuomenės vilionėms ir noras nusipirkti pigiau (nesvarbu kiek) kad ir nereikalingų daiktų? Ir ar pasitikrinot, ar tikrai tai yra "pigiau" ...
Aš asmeniškai, apskritai esu prieš tinklus, ir esant reikalui stengiuosi pirkti privačiose vaistinėse, kad nors kiek paremčiau jų būtį šalia prekybos centrų monstrų. Ne kai tie monstrai suris paskutines smulkias žuveles ir galutinai apskės visą farmacijos verslą, sudarydami kartelinius susitarimus, įtakodami tos srities teisinių aktų priėmimą (ką ir dabar sėkmingai daro) - va kur pirksite tada ?..
ponchka - kainų nustatymas vaistinėse yra kontroliuojamas, yra patvirtinti galiojantys antkainiai, kurių privalu laikytis, t.y. negalima užsidėti daugiau "negu...", bet mažiau - galima. Ir tie patys tinklai gali savo farmacijos verslo "minusą" dengti kitų verslų "pliusu"...

Aš,kaip žmogus irgi iš to pačio klano,pritariu Ypatai 100 procentų.Nepatinka man Eurai,ir tiek-tai ne vaistinė,o parduotuvė,apsiperka žmogelis "pigiai" Euruose ir eina pasiaiškint kam tas vaistas (papildas)skirtas ir ar iš vis jam reikalingas,į paprastą vaistinukę,nes Euruose trukdyt nenorėjo... lotuliukas.gif
Atsakyti