QUOTE(triule @ 2008 05 29, 08:53)
aisku, kad negali leist

nebent gyveni vienas ar daugiausia dviese arba kudikiui. as ekologiskus produktus perku tik butiniausius

(nuo kruopu,cukraus iki skalb.milteliu- neisgaleciau)
na, mes gyvenam dviese

Bet, priminsiu, galimybės įpirkti ekologiškus maisto produktus dar ir nuo pajamų priklauso, nuo kitų objektyvių aplinkybių...

Ir aš stengiuosi būtiniausius pirkti ekologiškus, bet tikrai tokius perku ne visus
QUOTE(benedikta @ 2008 05 29, 10:31)
Kaip minėjau, visokius jogurtus, varškes pasigaminu pati.
Duonos gaminių būna parduotuvėse..
Daržovių, uogų galima užsišaldyti..
Nenoriu nieko įžeisti, bet žmonės perka tiek šlamšto, kad jeigu jo atsisakytų, tikrai galėtų gyventi ekologiškiau. Na pažiūrėkit kokias lentynas parduotuvėse užima čipsai, neva gaivieji gėrimai, įvairūs sintetiniai padažai ir pan.
aš perku ekologišką pieną, jogurtus, bet iki fabrikėlio namuose dar nepribrendau

Dar pamąsčiau, kad ekologiškos varškės neteko dar niekur matyti
duoną taip, perkam ekologišką, nors aš duonos apskritai nevalgau, tai nebent kokį batoną, kur vanduo ir miltai
su uogom gelbsti tėvai, daržoves perkam turguj arba prekybos centruose.
šlamšto mūsų pasaulėlyje minimaliai - jokių sitetinių padažų, čipsų ir riešutų, kur su įvairiomis luobelėmis būna. Visad stengiuosi pirkti kuo "grynesnį" produktą - pvz., jei tai mėsa, tai kad gabalas būtų, o ne kaži ko primalta.
kadangi, tfu tfu, nesu namų šeimininkė, o dirbantis ir daug žmogus, tai teisybę pasakius, man vakarais nebelieka prasmės bėgioti ir ekologijos ieškoti, kai tos mūsų mažos natur parduotuvės jau nebedirba. Ir dar duotis po visą miestą, nes vienas produktas ten, o kitas - ten.
plius, gerą laiko gabalą suėda ir viso maisto gaminimasis namie, nes kavinėse nevalgom. Atidirbi visą dieną, atstovi virtuvėje, tada staigiai miegot, o iš ryto vėl nuo 8 val. iki 18, arba kiek reikia
dabar, kai atostogavau, tai labai nuoširdžiai stebėjausi, kiek žmonių Vilniaus gatvėse slampinėja - aš darbo dienomis tiek laiko neturiu

Nebent pas daktarą kokį nulėkt

O parduotuves ir turgelius tikrinti?