O kokia puiki tema

prisispazinsiu, ir pati vis pagalvodavau tokia uzvesti, bet vis nesusiruosdavau.
Taigi, pries kokius 3 metus mano dede teleloto laimejo Snaige saldytuva. Laiminga bilietuka isigijo Vilniuje, IKI Minskas prekybos centre. Nuo to laiko nesame nieko laimeje, net poros litu. Paskutinius 4 sekmadienius, turejome isigyje tai po 2 tai po 1 bilietuka, ir nieko nelaimejome. Net pazaisti nepazaideme, nes tiesiog tu kamuoliuku, kurie buvo ridenami studijoje musu bilietukuose tokiu skaiciu beveik nebuvo, tik vienas kitas.
O vat viena mano giminaite sake, kad kai buvo renkami pretendentai butui laimeti/isigyti, jai tik 2 skaiciai tame nesutapo - mazai truko iki sekmes.
Man kazkodel vis tik atrodo, kad tas teleloto daugiau apgaudineja, nei prizus dalina. O gal as klystu, gal vis tik yra laimejusiu ten masina, ar milijona? Nors siaip paziurejus, kiek laiko jau sis zaidimas trunka, ir kiek tipo buvo islostu automobiliu, tai teleloto laimetais automobiliais turetu vos ne kas antras ar trecias vazineti. Deja, mano dideliame pazistamu rate, apie tokias sekmes nesu girdejusi...