QUOTE(laurutexxxx @ 2011 01 26, 14:08)
Esu absoliuciau gimus po nelaiminga zvaigzde

net bilietu nebeperku.
Patiko man šita žinutė

Dabar aiškiai žinau žmogaus, gimusio po laiminga žvaigžde, apibrėžimą: tai žmogus, kuris laimi nepirkdamas bilieto
No offence
Džiaugiatės, giriatės, kad jūs ar artimieji laimėjo po kelis litus, bet paskaičiuokit, kiek iš to laimėjimo gaunasi pelno. Jei stovėdamos prie kasos pasiimate bilietėlį su gražiu numeriuku ir per savaitgalį turite 1 teleloto bilietą, per metus tai būtų daugiau nei 100 lt. O jei bilietėlis ne vienas? Jei nusiperka jūsų vyras ir mama? 300 lt per metus. Dar kiek ir televizorius išeis. O kiek laimite?
Norėčiau kada gauti tikslius duomenis, kiek yra laimingų teleloto bilietų per vieną savaitę. O tie 2 ar 4 litai už kampus ir įstrižaines tėra motyvacija pirkti toliau - dėl to gana dažnai kažkas susigrąžina išleistus pinigus. Bet gal tai vienas kartas iš... kelių dešimčių?
Na, loterijos yra bereikalingos išlaidos. Nuo 10 litų nepraturtėsite, o laimėti kelis šimtus, turbūt, mažesnė tikimybė už 0,1.
Aš čia truputį užsidegus, nes į šitą temą iškart atėjau iš temos apie pinigų taupymą....