Prieš 5 metus laimėjau TELE LOTO 78 Lt. Dar vaikai laimėjo maikutę ir krepšinio kamuolį. Ir tai mūsų dėka, nes mėgstam alų. Perku bilietus l. retai, bet vis dar tikiuosi (juokauju). Vyro namuose sekmadienio vakaras šventas dalykas. Negalima nei skambint, nei trukdyt mat vyksta TELE LOTO. Tik to laimėjimo kažkaip nematyt.
Jo, pažįstamas vaizdelis, pas mus tas pats. Kaip man vyrelis paaiškino, jam smagu pats žaidimas, azartas. Ai, jei tiek tetrūksta iki laimės, tai gerai Tegu žaidžia
Perku ir perku aš tuos TELELOTO, bet kaip nieko taip nieko, o vat draugams buvo pasisekę, vieną savaitę studijoje laimėjo 4000Lt o kitą savaitę automobilį
AŠARA tarė ŠYPSENAI : - Aš pavydžiu tau tavo džiaugsmo...ŠYPSENA atsakė Klysti, aš tavo skausmo kaukė...
perkam mes ta tele loto bet nieko geros , buna tik 2,3 lt nedaugiau, bet va sestadieni padaviau savo maziukui 2 litus i rankutes sakau gal jis bus laimingas, ir se tau 16 lt
cipsu pakelyje radau 20 lt:D pakeli atidarinejom kine, tai galvoju vel siuksliu kokiu pridejo:D bet kadangi nesiukslinu, tai isidejau i kisene ir lauke savo eiles nukeliauti i siuksliu deze gerai kad pastebejau pries ismesdama