Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvalyti lygintuvą?

Tik nešveisti!!
Sugadinsite lygintuvą.

Beveik visose parduotuvėse buitinės chemijos lentynose apačioje būna tokių "peštukų" lygintuvams valyti. Karštas lygintuvas trinamas šiuo pieštuku, ir prikepimas "nuteka" kartu su pieštukų arba nušluojamas skudureliu.
Tiesa, patarimas- naudokite gerai pravertais langai, smirda))) ir būtinai pasitieskite kokį skudurą.
Atsakyti
Pasiulysiu paprasta,buda-ijungti lygintuva,nustatyt ant karsciausios padalos .Lygintuvui ikaitus trinti sausu senu ranksluosciu ar panasia skiaute,kurios ismest negaila.Nusivalo,tik pasisaugot reikia,kad nenusidegint ranku.
Atsakyti
mano mama tai pamenu su actu valydavo ax.gif bet siaip dabar juk pilna tu skysciu,piestuku specialiai lygintuvams valyt, manau ne simtus juk kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu keletą kartų valiusi lygintuvą labai paprastu būdu, man tas būdas tikrai nesugadino lygintuvo, nieks nesusibraižė, o nusivalė idealiai. Pasipilti paprastos valgomos smulkios druskos ant laikraščio ir svelniai pavazinėti per tą druską su lygintuvu. Jei reikia, druską keletą kartų pakeičiu. Druska tampa ruda nuo apnašų, o lygintuvo apačia švari.
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2009 09 24, 14:59)
Esu keletą kartų valiusi lygintuvą labai paprastu būdu, man tas būdas tikrai nesugadino lygintuvo, nieks nesusibraižė, o nusivalė idealiai. Pasipilti paprastos valgomos smulkios druskos ant laikraščio ir svelniai pavazinėti per tą druską su lygintuvu. Jei reikia, druską keletą kartų pakeičiu. Druska tampa ruda nuo apnašų, o lygintuvo apačia švari.

drinks_cheers.gif as lygiai taip pat nuvalau visus prideginimus prie lygintuvo - paprasta, nebrangu ir rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2009 09 07, 10:27)
Tik nešveisti!!
Sugadinsite lygintuvą.

Beveik visose parduotuvėse buitinės chemijos lentynose apačioje būna tokių  "peštukų" lygintuvams valyti. Karštas lygintuvas trinamas šiuo pieštuku, ir prikepimas "nuteka" kartu su pieštukų arba nušluojamas skudureliu.
Tiesa, patarimas- naudokite gerai pravertais langai, smirda))) ir būtinai pasitieskite kokį skudurą.

drinks_cheers.gif Tokius pieštukus, pirkau ,,senukuose" tikrai superinis daikčiukas thumbup.gif Karštą lygintuvą patrini pieštuku, truputį palaikai ir nuvalai servietėle, popieriniu rankšluosčiu...jei reikia pakartoji ir džiaugiesi thumbup.gif rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2009 09 24, 16:46)
drinks_cheers.gif as lygiai taip pat nuvalau visus prideginimus prie lygintuvo - paprasta, nebrangu ir rezultatas  thumbup.gif

o man sis budas nepadejo, nors ir nera jau ziauriai sudeges schmoll.gif teks ir man pasieskot tu piestuku..
Atsakyti
O kaip nuvalyti keramikinį lygintuvo padą? Jį reikia ypač saugoti nuo įbrėžimų, o druska juk - abrazyvinės dalelės... g.gif
Atsakyti
Duosiu viena pati geriausia patarima patikekit manim geresnio neisivaizduoju
Karsta lygintuva jei tik pritrauke ar ikaitinkit ji ir pasiruoskit i dubeneli acto ir rugsteles pora saukstu ismaisykit ir suvilgykit skurli koki to skyscio ir tada valykit karsta lygintuva nu nusivalo tai super patikekit as nezinau is kur tai suzinojau bet kazkas vaikystejie paprotino kai prikepinau lygintuva tai tik taip ir valau.Prisiminit mano patarima manau ilgam ax.gif
Atsakyti