Ačiū Sonatina ir Arinva už atsakymus .
Bandysiu greitu laiku kepti, tik mačiau, kad tų bandelių pagaminimas užima vs ne visą dieną , nes labai igą laiką reikia kildinti.
Sonatina, ten dar recepte parašyta, kad reikia kildinti pridengus. O kuom ten galima pridengti? Gal plėvele kokia?
babouziuke, visos dienos tikrai neužims Gali šiek tiek pagreitinti procesą - aš kildinu tešlą orkaitėje (prieš tai orkaitę įkaitinu iki 50 C, kai įkaista išjungiu, ir įstatau dubenį su tešlą į orkaitę. Palieku šiek tiek pravėrusi dureles...) Jeigu mielės normalios, tai per pusvalandį tešlą padvigubėja O uždengti galima paprastu rankšluostėliu arba maistine plėvele. Pridengti būtina tam, kad tešla neapdžiūtų ir kad nepertrauktų jos koks skersvėjis
Suformuotas bandeles irgi gali kildinti orkaitėje Tik svarbu neperkaitinti orkaitės, nes tešla gali tiesiog perkaisti ir tada tikrai neiškils...
Suformuotas bandeles irgi gali kildinti orkaitėje Tik svarbu neperkaitinti orkaitės, nes tešla gali tiesiog perkaisti ir tada tikrai neiškils...
Tešlą galima kildinti bliūdą įstačiu į kitą bliūdą su karštu vandeniu.(Tik ne per daug karštu).
Dar isbandziau :vistiena havajietiskai ,sagutes-ypac dukrai patiko,greita pyraga su obuoliais ir cinamonu .
Ir as maista dabar gaminu tik pagal Sonatina .
Gaminau makaronu lizdelius ..siaip gal ir nieko ,bet kitakart i padaza nedesiu garstyciu..man ju per daug .Labai patiko kepeneles karaliskai ,net valge tas kuris ir nemegsta kepenu .Dar kepiau obuoliu pyraga su jogurtu .O siandien jau kepa kiausiniu -farso vyniotinis .Itariu kad bus labai skanu ,nes visi namai labai jau skaniai kvepia .Ir svarbiausiai labai greit pagaminamas .Dar prie sio vyniotinio padariau grybu padaziuka Taip kad ir as jau Sonatinos klubo fane
Gaminau makaronu lizdelius ..siaip gal ir nieko ,bet kitakart i padaza nedesiu garstyciu..man ju per daug .Labai patiko kepeneles karaliskai ,net valge tas kuris ir nemegsta kepenu .Dar kepiau obuoliu pyraga su jogurtu .O siandien jau kepa kiausiniu -farso vyniotinis .Itariu kad bus labai skanu ,nes visi namai labai jau skaniai kvepia .Ir svarbiausiai labai greit pagaminamas .Dar prie sio vyniotinio padariau grybu padaziuka Taip kad ir as jau Sonatinos klubo fane
Aš taip pat vakar kepiau pyragą "obuolių ruduo". Laaaaaaabai skanus. Man dar skanesnis atvėsęs. Pirmą kartą kepiau pyragą baltyminiu viršum, tai noriu paklausti: jis turi būti minkštas, ar traškus kaip morengas? Ačiū už receptą
alex, labai smagu, kad vištiena, sagutės ir pyragas patiko
SANTA, sveika atvykusi į klubą Džiaugiuosi, kad patiekalai patinka
buzhiuk, malonu, kad pyragas patiko Šiuo atveju baltyminis viršus turėjo būti minkštas Kad morengas būtų traškus, jį reikia kelias valandas džiovinti neaukštoje temperatūroje
SANTA, sveika atvykusi į klubą Džiaugiuosi, kad patiekalai patinka
buzhiuk, malonu, kad pyragas patiko Šiuo atveju baltyminis viršus turėjo būti minkštas Kad morengas būtų traškus, jį reikia kelias valandas džiovinti neaukštoje temperatūroje
QUOTE(Dorinda @ 2006 10 10, 00:18)
siandien kepiau kalakutienos zuiki su suriu, laaaabai laaaabai skanus isejo , tik vietoj kalakutienos farso dejau jautienos farsa , bet jau toks skanus gavosi,kad nesitikejau
Aš irgi šiandien kepiau kalakutienos zuikį Dabar tiek privalgiau, kad nieko daryti nebesinori Tikrai labai fainas receptukas Tik man truputėli apačia prikepė
O vakar kepiau varškės apkepą, taip pat labai skanus buvo, net ir vaikučiui riekutę daviau, tai valgė, kad net ausys linko
Ačiū už receptukus
Kažkada esu valgiusi labai skanių mielinių bandelių su kopūstais.
Sonatina,gal turi koki receptėlį?
Būčiau labai dėkinga
Sonatina,gal turi koki receptėlį?
Būčiau labai dėkinga
sonatina, o tau tie kepeneliu blynai per visa keptuve nebyra, kai kepi ? pagal ingridientus as panasius kepdavau, tik, kad be sodos. ale man visad byredavo, tai atsizegnojau. sakiau, jei kepti, tai tik maziukus.
Sveikos
Ir aš vakar kepiau pyragą "obuolių ruduo"-patiko, labai buvo skanu, nyko tiesiog ore
Ir aš vakar kepiau pyragą "obuolių ruduo"-patiko, labai buvo skanu, nyko tiesiog ore
Laba diena, nebespėju su jumis visomis pažiūriu į paveiksliukus, seilę pavarvinu
bet norėjau paklausti, Sonatina, gal kartais žinote sūrio pirštelių receptą? kiek esu girdėjus, tai kol juos pagamini, reik daug mokytis, kad tešla gera išeitų
labai skanūs būna Klaipėdoj - bare "Senamiestis" gal kas žino receptuką?
bet norėjau paklausti, Sonatina, gal kartais žinote sūrio pirštelių receptą? kiek esu girdėjus, tai kol juos pagamini, reik daug mokytis, kad tešla gera išeitų
labai skanūs būna Klaipėdoj - bare "Senamiestis" gal kas žino receptuką?