Labas rytas, merginos
na ir prirašėte per savaitgalį , atleiskite, jei kiekvienai asmeniškai neatsakysiu O šiaip labai džiaugiuosi už visas, kurioms pavyko ir patiko įvairiausi patiekalai, šaunuolės Ačiū už padėkas
O dabar atsakysiu į klausimus
pince, konkrečiai negaliu atsakyti kokia mėsa tai buvo - tik žinau, kad svarbu išsirinkti kuo minkštesnį gabaliuką
iliuminati, deja obuolių sūrio recepto nežinau, nes tiesiog jo nemėgstu, bet neabejoju, kad tikrai ne viena čia skaitanti mergina turi receptą ir su tavimi pasidalins
tavi, varškinių blynų tešla neturi būti skysta, o jei gavosi skystoka, tereikėjo įberti dar miltų ir vėl gerai išplakti
Nežinau, ar Vilniuje yra panaši parduotuvė, bet iš Kepėjo parduotuvės pristato prekes visoje Lietuvoje
matre, gal tikrai kriaušių daugoka, o gal nenuvarvinai jų gerai? Kita kartą galima kriaušes prieš dedant į tešlą apvolioti keliuose šaukštuose miltų, kad jos tolygiai pasiskirstytų tešloje...
babouziuke, keksas greičiausiai sukrito dėl to, kad nevisai buvo iškepęs... Kitą kartą prieš ištraukdama iš orkaitės tikrink mediniu pagaliuku ar peilius - ištraukus jis turi būti sausas...
Sniege4, abejoju, kad paprastą cukrų padeginus su sviestu gautųsi rudasis cukrus - nebent papildomos kalorijos Gi dabar visur jau yra pirkti rudojo cukraus, pamėgink nusipirkti, o jei ne - geriau dėk paprastą cukrų, tik gerokai mažiau, nes jis saldesnis už rudąjį.
O silikoninių kilimėlių yra ne tik Kepėjo parduotuvėje. Aš pirkau Rimi prie silikoninių formų Dr. Oetker firmos
linaj, man geriausiai lydosi Olandų sūris
rasulkadz, konservuotų kriaušių tikrai yra ir Rimi, ir Iki, ir Maximose
airara*, aš niekada nekepu tik popierinėse formelėse, bet manau pavyktų, jei sudėtum jas kelias vieną į kitą... Standartiškai keksiuko formelę reikia pripildyti 2/3.
Jusse-Musse, popierinių formelių būna Rimi prie kepimo formų, Thomas Philips parduotuvėse ir štai čia
Eliza, kiek kartų kepiau šiuos ragelius, jie nei karto nebuvo trapūs... Gal ką netiksliai atmatavai? Jei tešlos per mažai - galima pasidaryti dar vieną porciją
jurginėli, gali išmėginti
Sluoksniuotos tešlos pyragėlius su bekonu ,
Sūrio ir čili pipirų suktinukus iš sluoksniuotos tešlos,
Sluoksniuotos tešlos suktinukus su sūriu,
Alyvuoges sluoksniuotoje tešloje,
Modelių kojytes
O galiausiai šią tešlą gali naudoti bet kuriam pyragui - ir saldžiam, ir nesaldžiam
Ir aš prisidedu prie Sonatinos fanių būrelio.Štai ką išbandžiau:
Varškės tinginys. iš to mandrumo per daug pridėjau vaisių, tai nelabai sustingo. nes sudejau ką radau šaldytuve Ir vyšnių iš uogienės ir nektariną ir razinu....Bet gavosi toks diiiidelis vyniotinis Užteko ir mums ir giminei, man skanu, bet MB neliko sužavėtas. na jis pas mane toks natūralistas, visi produktai turi būti atskiri , tai ir visi kiti patiekalai jam nepatiko, bet as nekreipiu dėmesio
Višta jogurto padaže man gavosi riebokas, ir bulvės žiauriai kietos. Po dviejų valandų kepimo, vištytė nėresi nuo kaulų, o bulvės kietos kažkur net mačiau Sonatinos atsakymą apie tai, bet dabar neberandu, ką ne taip padariau MB aišku neliko sužavėtas, jam buvo per rūgštu , per didelis marmalas..... O man tai buvo skanu labai. As dar dėjau paprikos, cukinjos, svogūnų , česnakų, o vištytę pamarinavau. Klasiškas receptėlis. Jį net galima per baliuką patiekti kaip karštą patiekalą. O koki dar galima padažą dėti , kad nebūtų rūgštu?
Cukinijų pyragas su tunu galvojau, kad viena suvalgysiu visą jau taip skanu.... Pritrūkau grietinės , tai i tešlą dėjau dalį veiverių majonezo "pavasarėlis" , ir į užpilą pyliau tik majonezo. Ir tešlai naudojau tokius rupius miltus , extra ar kaip jie? Labai trapi, skani tešla gavosi. Kitą kartą kepsiu su rukytu kumpiu. Nes bent šitą MB valgė , tik sakė "mėsos norisi" Tai įdėsiu
Cukinijų blynai na šitą tai valgė visa šeimyna , nes jie labai panašūs į manuosius, tai net ir nesuprato, kad kitokius valgė, nors man šitie skanesni
man kas labiausiai patiko, kad visi receptai paprasti, aiškūs. Visų produktų gali gauti , nereikia sukti galvos "o kas čia per velnias?"
Dėkui, Sonatina, bandysiu toliau
Varškės tinginys. iš to mandrumo per daug pridėjau vaisių, tai nelabai sustingo. nes sudejau ką radau šaldytuve Ir vyšnių iš uogienės ir nektariną ir razinu....Bet gavosi toks diiiidelis vyniotinis Užteko ir mums ir giminei, man skanu, bet MB neliko sužavėtas. na jis pas mane toks natūralistas, visi produktai turi būti atskiri , tai ir visi kiti patiekalai jam nepatiko, bet as nekreipiu dėmesio
Višta jogurto padaže man gavosi riebokas, ir bulvės žiauriai kietos. Po dviejų valandų kepimo, vištytė nėresi nuo kaulų, o bulvės kietos kažkur net mačiau Sonatinos atsakymą apie tai, bet dabar neberandu, ką ne taip padariau MB aišku neliko sužavėtas, jam buvo per rūgštu , per didelis marmalas..... O man tai buvo skanu labai. As dar dėjau paprikos, cukinjos, svogūnų , česnakų, o vištytę pamarinavau. Klasiškas receptėlis. Jį net galima per baliuką patiekti kaip karštą patiekalą. O koki dar galima padažą dėti , kad nebūtų rūgštu?
Cukinijų pyragas su tunu galvojau, kad viena suvalgysiu visą jau taip skanu.... Pritrūkau grietinės , tai i tešlą dėjau dalį veiverių majonezo "pavasarėlis" , ir į užpilą pyliau tik majonezo. Ir tešlai naudojau tokius rupius miltus , extra ar kaip jie? Labai trapi, skani tešla gavosi. Kitą kartą kepsiu su rukytu kumpiu. Nes bent šitą MB valgė , tik sakė "mėsos norisi" Tai įdėsiu
Cukinijų blynai na šitą tai valgė visa šeimyna , nes jie labai panašūs į manuosius, tai net ir nesuprato, kad kitokius valgė, nors man šitie skanesni
man kas labiausiai patiko, kad visi receptai paprasti, aiškūs. Visų produktų gali gauti , nereikia sukti galvos "o kas čia per velnias?"
Dėkui, Sonatina, bandysiu toliau
Sonatina, aš taip ir dariau. Tik dėl aiškumo pasiteiravau.
Sniegas4 rudasis cukrus tai tiesiog mažiau valytas cukrus, todėl ir sveikesnis ir mažiau saldus.
Iliuminati įeik į saldumynūs ten yra tema obuoliai, obuoliukai man atrodo ten mačiau obuolių sūrio receptą.
Sniegas4 rudasis cukrus tai tiesiog mažiau valytas cukrus, todėl ir sveikesnis ir mažiau saldus.
Iliuminati įeik į saldumynūs ten yra tema obuoliai, obuoliukai man atrodo ten mačiau obuolių sūrio receptą.
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 09, 10:17)
Labas rytas, merginos
Sniege4, abejoju, kad paprastą cukrų padeginus su sviestu gautųsi rudasis cukrus - nebent papildomos kalorijos Gi dabar visur jau yra pirkti rudojo cukraus, pamėgink nusipirkti, o jei ne - geriau dėk paprastą cukrų, tik gerokai mažiau, nes jis saldesnis už rudąjį.
O silikoninių kilimėlių yra ne tik Kepėjo parduotuvėje. Aš pirkau Rimi prie silikoninių formų Dr. Oetker firmos
Sniege4, abejoju, kad paprastą cukrų padeginus su sviestu gautųsi rudasis cukrus - nebent papildomos kalorijos Gi dabar visur jau yra pirkti rudojo cukraus, pamėgink nusipirkti, o jei ne - geriau dėk paprastą cukrų, tik gerokai mažiau, nes jis saldesnis už rudąjį.
O silikoninių kilimėlių yra ne tik Kepėjo parduotuvėje. Aš pirkau Rimi prie silikoninių formų Dr. Oetker firmos
dėl cukraus tai gautusi man atrodo kažkas panašaus į irisą man rodo, kad yra pirkti žinau tik paprasčiausiai man artimiausi parduotuvė kurioje jo gaučiau už 15km tai ir pamasčiau ką čia padarius šiaip dariau su paprastu tai gavosi tikrai nerealiai o su ruduoju cukrum man atrodo būtu dar geresnis aromatas ir spalva nes dabar biški pilkoki bet gal dar ir nuo kakavos priklauso
Nu gal Į Rimi niekad neinu, bet faktas kad jie tikrai gerai su trapiom tešlom dabar neturiu jokių problemų o jei kas dar pašaldau ir būna
Bet dabar namuose tapo kur kas maloniau valgyti visiems, šiandien vietoj rytinių žinių vyras ieškojo tavo receptuose ko vakarienei norėtu
Kepiau purius blynus, tik vietoj kefyro naudojau surūgusį pieną. Buvo labai skanu.
Taip pat kepiau Napoleoną. Aišku kad gavosi ne tai kaip reikia Sugalvojau kad gal geriau bus dėti ekstra miltus, tai sudėjus 4 puodelius gavosi tešla skysta kaip blynams Pridėjau dar paprastų miltų ir papločiai buvo kietoki. Ir dar, lyg tai būčiau nežinojus, į išsuktą sviestą sudėjau šaltus kiaušinius ir pieną Bala nematė, užtat kremas buvo nerealiai skanus, stengiausi kuo greičiau viską pertepti, kad nesuvalgyčiau anksčiau laiko. Papločiai suminkštėjo, gal ne tiek kiek reikia, bet vis tiek buvo skanu. Būtinai dar kartą kepsiu. Ačiū už receptus
Taip pat kepiau Napoleoną. Aišku kad gavosi ne tai kaip reikia Sugalvojau kad gal geriau bus dėti ekstra miltus, tai sudėjus 4 puodelius gavosi tešla skysta kaip blynams Pridėjau dar paprastų miltų ir papločiai buvo kietoki. Ir dar, lyg tai būčiau nežinojus, į išsuktą sviestą sudėjau šaltus kiaušinius ir pieną Bala nematė, užtat kremas buvo nerealiai skanus, stengiausi kuo greičiau viską pertepti, kad nesuvalgyčiau anksčiau laiko. Papločiai suminkštėjo, gal ne tiek kiek reikia, bet vis tiek buvo skanu. Būtinai dar kartą kepsiu. Ačiū už receptus
QUOTE(tavi @ 2006 10 09, 11:04)
Sniegas4 rudasis cukrus tai tiesiog mažiau valytas cukrus, todėl ir sveikesnis ir mažiau saldus.
O geras dabar žinosiu reiškia spalva buvo tikrai nuo kakavos ir vat būtent būtu buve mažiau saldu, bet nieko maniškiai kai mėgsta labai saldžiai tai suėjo ir šitaip tai matyt ir degė labiau dėl to lad buvo per saldu teks nusipirkti man to rudojo cukraus...
Kadangi vis dar pats obuolių sezono įkarštis, siūlau dar vieną obuolių pyragą
Pyragas "Obuolių ruduo"
Tešla
3 kiaušinių tryniai
200 g minkšto sviesto
1/2 st. cukraus (+ 1/2 st. cukraus baltymams išplakti)
2 2,5 st. miltų
Vanilės
¼ a. š. druskos
1 a. š. kepimo miltelių
3 kiaušinių baltymai
6 7 obuoliai
Trynius išplakti su cukrumi iki baltumo (kol cukrus ištirps), įmaišyti sviestą, vanilę, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska.
Užminkyti nekietą tešlą. 1/4 - 1/3 tešlos atgnybti ir padėti į šaldiklį.
Atskirai inde išplakti kiaušinių baltymus su ¼ st. cukraus iki standumo.
Kepimo formą, išteptą riebalais (jei reikia) iškloti tešla, padengiant dugną ir sieneles. Ant tešlos sudėti riekutėmis supjaustytus obuolius (kuo daugiau obuolių, tuo skaniau). Ant viršaus lygiai paskleisti išplaktus baltymus. Iš kameros išimti likusią tešlą ir ant pyrago viršaus užtarkuoti burokine tarka. Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 30 40 min. (kol gražiai apskrus).
P. S. stiklinė 237 ml. Į tešlą įtarkavau pusės apelsino žievelę Ruošiausi daryti kitą pyragą, tad obuolius sumaišiau su keliais šaukštais cukraus ir žiupsneliu cinamono. Todėl į tešlą ir į baltymus dėjau gerokai mažiau cukraus (po ~1/4 stiklinės). Kepiau keturkampėje 20 x 20 cm formoje. Labai aromatingas pyragas
Pyragas "Obuolių ruduo"
Tešla
3 kiaušinių tryniai
200 g minkšto sviesto
1/2 st. cukraus (+ 1/2 st. cukraus baltymams išplakti)
2 2,5 st. miltų
Vanilės
¼ a. š. druskos
1 a. š. kepimo miltelių
3 kiaušinių baltymai
6 7 obuoliai
Trynius išplakti su cukrumi iki baltumo (kol cukrus ištirps), įmaišyti sviestą, vanilę, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska.
Užminkyti nekietą tešlą. 1/4 - 1/3 tešlos atgnybti ir padėti į šaldiklį.
Atskirai inde išplakti kiaušinių baltymus su ¼ st. cukraus iki standumo.
Kepimo formą, išteptą riebalais (jei reikia) iškloti tešla, padengiant dugną ir sieneles. Ant tešlos sudėti riekutėmis supjaustytus obuolius (kuo daugiau obuolių, tuo skaniau). Ant viršaus lygiai paskleisti išplaktus baltymus. Iš kameros išimti likusią tešlą ir ant pyrago viršaus užtarkuoti burokine tarka. Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 30 40 min. (kol gražiai apskrus).
P. S. stiklinė 237 ml. Į tešlą įtarkavau pusės apelsino žievelę Ruošiausi daryti kitą pyragą, tad obuolius sumaišiau su keliais šaukštais cukraus ir žiupsneliu cinamono. Todėl į tešlą ir į baltymus dėjau gerokai mažiau cukraus (po ~1/4 stiklinės). Kepiau keturkampėje 20 x 20 cm formoje. Labai aromatingas pyragas
Gaminau Sonatinos vištieną (jogurto padaže) Knorr padaže vištienai Gavosi labai-labai skaniai, dėjau bulves, morkas ir cukinija, tik kitą kart dėsiu daugiau cukinijos, man ypač patiko daržoves, niam-niam, valgyčiau ir valgyčiau; išsitroškino puikiai
ir dar nuotrauka ziukio
ir dar nuotrauka ziukio
O štai ir žadėtasis kepenėlių receptas...
Kepenėlių tortas
600 g kepenėlių
2 kiaušiniai
3 - 4 v. š. miltų
1/2 a. š. sodos
druskos
pipirų
3 morkos
3 svogūno galvos
majonezas
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti burokine tarka. Apkepti šlakelyje aliejaus, kol suminkštės, pagardinti druska, pipirais.
Kepenėles sumalti (ar susmulkinti blenderiu), sumaišyti su kiaušiniais, miltais, druska, pipirais, soda ir gerai išplakti. Galima miltų ir nedėti, tada reikėtų įmušti daugiau kiaušinių.
Iškepti didelius blynus per visą keptuvę (gavosi ~ 7 blynai). Blynai greitai kepa, tad nesudžiovinkite.
Iškeptą blyną aptepti majonezu, ant viršaus paskleisti dalį daržovių, vėl aptepti majonezu. Dėti kitą blyną it viską vėl pakartoti, kol baigsis blynai. Viršutinį blyną taip pat aptepti majonezu, uždėti likusias daržoves, papuošti. Leisti kelias valandas tortui pastovėti ir galima patiekti.
Taip pat galima padaryti ir iš mažų blynelių pyragaičius.
P. S. į daržoves dar įtarkavau nemažą gabalą cukinijos... Buvo tikrai labai skanu
Kepenėlių tortas
600 g kepenėlių
2 kiaušiniai
3 - 4 v. š. miltų
1/2 a. š. sodos
druskos
pipirų
3 morkos
3 svogūno galvos
majonezas
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti burokine tarka. Apkepti šlakelyje aliejaus, kol suminkštės, pagardinti druska, pipirais.
Kepenėles sumalti (ar susmulkinti blenderiu), sumaišyti su kiaušiniais, miltais, druska, pipirais, soda ir gerai išplakti. Galima miltų ir nedėti, tada reikėtų įmušti daugiau kiaušinių.
Iškepti didelius blynus per visą keptuvę (gavosi ~ 7 blynai). Blynai greitai kepa, tad nesudžiovinkite.
Iškeptą blyną aptepti majonezu, ant viršaus paskleisti dalį daržovių, vėl aptepti majonezu. Dėti kitą blyną it viską vėl pakartoti, kol baigsis blynai. Viršutinį blyną taip pat aptepti majonezu, uždėti likusias daržoves, papuošti. Leisti kelias valandas tortui pastovėti ir galima patiekti.
Taip pat galima padaryti ir iš mažų blynelių pyragaičius.
P. S. į daržoves dar įtarkavau nemažą gabalą cukinijos... Buvo tikrai labai skanu
Šias bandeles kepiau patiekti su kepenėlių tortu...
Bulvinės bandelės
20-24 bandelėms
3/4 puodelio (180 ml) vandens
1/2 puodelio (120 ml) pieno
5 v. š. (70 g) sviesto
1/4 puodelio (50 g) cukraus
1 a. š. druskos
1 kiaušinis
1/2 puodelio (33 g) bulvių piurė miltelių ar dribsnių
3-3 1/2 puodelio (400-460 g) miltų
1 pakelis (7 g - 2 1/4 a. š.) sausų mielių
1 v. š. smulkiai sukapotų šviežių krapų
(1 puodelis ~ 237 ml)
Nedideliame puode pakaitinti vandenį, pieną, sviestą, cukrų ir druską, kol prašils (sviestas pradės tirpti). Suberti bulvių dribsnius, išmaišyti ir palikti 1 min.
Dideliame dubenyje sumaišyti 1 puodelį miltų ir mieles. Supilti pieno bulvių masę, įmušti kiaušinį. Plakti mikseriu 3 min. Įberti dar puodelį miltų, išmaišyti mediniu šaukštu. Dėti tešlą ant stalo ir gerai išminkyti (~ 10 min.) vis beriant miltų. Galiausiai įminkyti krapus. Tešla turi būti minkšta, lygi ir elastinga.
Tešlą galima daryti ir duonkepėje, dedant ingredientus į mašiną nurodytu eiliškumu.
Suformuoti iš tešlos rutulį ir dėti į didelį dubenį, pateptą aliejumi. Uždengti plėvele ir pastatyti šiltai ~ 1 val., kol pakils dvigubai. Dėti tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir padalinti į 20 dalių. Pridengti rankšluosčiu, kad neapdžiūtų. Iš kiekvieno gabaliuko suformuoti po rutuliuką. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ar į riebalais pateptas dvi apvalias formas , pridengti ir kildinti 45 60 min., kol bandelės padvigubės (arba 2 24 val. į šaldytuvą; išėmus iš šaldytuvo leisti bandelėms šiek tiek sušilti kambario temperatūroje 15 20 min.).
Bandeles aptepti kiaušiniu, išplaktu su šaukštu vandens, galima pabarstyti aguonomis, sezamo sėklomis ir t. t.
Kepti iki 190º C įkaitintoje orkaitėje 15 20 min., kol gražiai pagels. Ataušinti ant grotelių.
Bulvių dribsnius galima pakeisti bulvių koše (išvirti bulves, sutrinti), tada reikia pakoreguoti ir skysčių kiekį:
2/3 puodelio bulvių košės
1/3 puodelio (80 ml) pieno
½ puodelio (120 ml vandens
P. S. bandelės gavosi neįtikėtinai purios ir minkštos, negalėjau vaikų atplėšti nuo lėkštės... Aš padariau 35 nedideles bandeles (gavosi pilna didelė standartinė orkaitės skarda)
Bulvinės bandelės
20-24 bandelėms
3/4 puodelio (180 ml) vandens
1/2 puodelio (120 ml) pieno
5 v. š. (70 g) sviesto
1/4 puodelio (50 g) cukraus
1 a. š. druskos
1 kiaušinis
1/2 puodelio (33 g) bulvių piurė miltelių ar dribsnių
3-3 1/2 puodelio (400-460 g) miltų
1 pakelis (7 g - 2 1/4 a. š.) sausų mielių
1 v. š. smulkiai sukapotų šviežių krapų
(1 puodelis ~ 237 ml)
Nedideliame puode pakaitinti vandenį, pieną, sviestą, cukrų ir druską, kol prašils (sviestas pradės tirpti). Suberti bulvių dribsnius, išmaišyti ir palikti 1 min.
Dideliame dubenyje sumaišyti 1 puodelį miltų ir mieles. Supilti pieno bulvių masę, įmušti kiaušinį. Plakti mikseriu 3 min. Įberti dar puodelį miltų, išmaišyti mediniu šaukštu. Dėti tešlą ant stalo ir gerai išminkyti (~ 10 min.) vis beriant miltų. Galiausiai įminkyti krapus. Tešla turi būti minkšta, lygi ir elastinga.
Tešlą galima daryti ir duonkepėje, dedant ingredientus į mašiną nurodytu eiliškumu.
Suformuoti iš tešlos rutulį ir dėti į didelį dubenį, pateptą aliejumi. Uždengti plėvele ir pastatyti šiltai ~ 1 val., kol pakils dvigubai. Dėti tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir padalinti į 20 dalių. Pridengti rankšluosčiu, kad neapdžiūtų. Iš kiekvieno gabaliuko suformuoti po rutuliuką. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ar į riebalais pateptas dvi apvalias formas , pridengti ir kildinti 45 60 min., kol bandelės padvigubės (arba 2 24 val. į šaldytuvą; išėmus iš šaldytuvo leisti bandelėms šiek tiek sušilti kambario temperatūroje 15 20 min.).
Bandeles aptepti kiaušiniu, išplaktu su šaukštu vandens, galima pabarstyti aguonomis, sezamo sėklomis ir t. t.
Kepti iki 190º C įkaitintoje orkaitėje 15 20 min., kol gražiai pagels. Ataušinti ant grotelių.
Bulvių dribsnius galima pakeisti bulvių koše (išvirti bulves, sutrinti), tada reikia pakoreguoti ir skysčių kiekį:
2/3 puodelio bulvių košės
1/3 puodelio (80 ml) pieno
½ puodelio (120 ml vandens
P. S. bandelės gavosi neįtikėtinai purios ir minkštos, negalėjau vaikų atplėšti nuo lėkštės... Aš padariau 35 nedideles bandeles (gavosi pilna didelė standartinė orkaitės skarda)
Sveikos
Skaičiau, spausdinau receptus ir pagaliau išbandžiau
Vištiena havajietiškai
Kepiau , kad valgyti šaltą, nežinau ar tinka, bet mano svečiams laabai patiko Tačiau iš vakaro, kai iškepiau truputį išsigandau, kad man ji gavosi tokia tamsi Gal aš to sojos padažo su medum ir kečiupu per daug tepiau, gal per ilgai kepiau, bet nieko išvaizda , tai tokia vos ne sudegusi gavosi , o skonis Viskas buvo suvalgyta ir piršteliai aplaižyti
Skaičiau, spausdinau receptus ir pagaliau išbandžiau
Vištiena havajietiškai
Kepiau , kad valgyti šaltą, nežinau ar tinka, bet mano svečiams laabai patiko Tačiau iš vakaro, kai iškepiau truputį išsigandau, kad man ji gavosi tokia tamsi Gal aš to sojos padažo su medum ir kečiupu per daug tepiau, gal per ilgai kepiau, bet nieko išvaizda , tai tokia vos ne sudegusi gavosi , o skonis Viskas buvo suvalgyta ir piršteliai aplaižyti
Lašeli, smagu, kad bent tau patiekalai patinka Bulvės ir man kartais gaunasi kietokos, ypač, kai dar įdedu šaldytų daržovių. Galima mėginti bulves trumpai apvirti, kaip daro kitos merginos. Šiaip į šį patiekalą nelabai tinka paprikos, nes nuo jų gaunasi rūgštu... Padažus mėgink pačius įvairiausius, galima vien tik jogurtą ar kefyrą su prieskoniais...
Lauksiu ir daugiau atsiliepimų
Sniege4, nepanau, kad pilka spalva gavosi dėl cukraus - taip galėjo būti tik dėl kakavos... Kokią kakavą naudojai?
buzhiuk, su Napoleonu ir aš pirmą kartą prisikankinau ir lakštai gavosi kietoki... Čia svarbiausia nepadauginti miltų ir neperkepti lakštų... Bet torto skonis fantastiškas...
Mama_Tania, vištiena atrodo fantastiškai Beje, ir zuikis
taiptaip, spalva greičiausiai dėl sojos padažo gavosi tamsi Bet svarbiausia, kad buvo skanu
Lauksiu ir daugiau atsiliepimų
Sniege4, nepanau, kad pilka spalva gavosi dėl cukraus - taip galėjo būti tik dėl kakavos... Kokią kakavą naudojai?
buzhiuk, su Napoleonu ir aš pirmą kartą prisikankinau ir lakštai gavosi kietoki... Čia svarbiausia nepadauginti miltų ir neperkepti lakštų... Bet torto skonis fantastiškas...
Mama_Tania, vištiena atrodo fantastiškai Beje, ir zuikis
taiptaip, spalva greičiausiai dėl sojos padažo gavosi tamsi Bet svarbiausia, kad buvo skanu