o as ta farso-kiausu viniotini dariau su olandisku suriu, ale kaip prilipo
aisku, paskui su peiliu siaip ne taip ten -bet nelabai ten gerai buvo...finale svarbu - ir vaizdas, ir skonis
as tai popieriu apkaltinau
o tai ten taip lengvai ir turi susiviniot??? as galvojau, gal pramaklinau, gal visgi kokiu sviestud ar reikejo patept...
Sonatag, tikrai, svarbiausia, kad buvo skanu
mutante, supratau
bazuka, malonu, kad patiekalai patiko
O jei kepenėlių nemėgstate, tai net ir pats geriausiais receptas tą sunkiai pakeis
Merginos, koks pas mane kepimo popierius dabar negaliu atsakyti, nebent vakare iš namų...
Bet kažkoks eilinis iš Senukų
Man iškepus omletui popierius po apačia buvo labai drėgnas ir visiškai neprilipęs... Gal kartais per ilgai kepate omletą?
Lengviausiai nuimti popierių jį sudrėkinus - patepti vandeniu šepetėliu ar uždengti drėgnu rankšluosčiu ir palaikyti...
Sviestu tikrai nereikia popieriaus tepti
mutante, supratau
bazuka, malonu, kad patiekalai patiko
Merginos, koks pas mane kepimo popierius dabar negaliu atsakyti, nebent vakare iš namų...
Sviestu tikrai nereikia popieriaus tepti
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 02, 15:55)
Merginos, koks pas mane kepimo popierius dabar negaliu atsakyti, nebent vakare iš namų...
Sviestu tikrai nereikia popieriaus tepti
na man omletas nuo popieriaus nenorejo plestis/viniotis
Aciu, merginos. suversim kalte suriui. Nes gi tikrai pirma karta labai gerai gavosi ir vakar as tokia super duper kulinare jausdamasi
maisiau, plakiau, kepiau. Ir na tau toks spyris i uzpakali
, neatsiplesia
Bet svarbu geras finalas
maisiau, plakiau, kepiau. Ir na tau toks spyris i uzpakali
, neatsiplesia QUOTE(Sonatina @ 2006 10 02, 16:07)
bonda, aš visada perku Olandišką sūrį
O šiaip orkaitės temperatūra ir kepimo laikas gali skirtis nuo parašytosios, visada žiūrėkite pagal savo orkaitę 
aisku
Dariau lizdelius, ale man kazkokia pornografija gavosi.... Mesa dar zalia
o makaronai jau tyzta
Ir vandens daug pripyliau..... Hm... reik kazka dabar eit ant smugio gamint... nes vyras nevalgys, nors gal
bonda, reikia dėti į karštą orkaitę, tik kai kepa stebėti - gal tavo orkaitėje tiesiog jis iškepa greičiau
laurechka, o per kiek čia laiko mėsa žalia, o makaronai ištižę?
Ir kokios firmos makaronai?
garbane, šaunu, kad tortas po nakties šaldytuve dar skanesnis
boruzka, o kepimo popierius šiuo metu pas mane Quickpack firmos
laurechka, o per kiek čia laiko mėsa žalia, o makaronai ištižę?
garbane, šaunu, kad tortas po nakties šaldytuve dar skanesnis
boruzka, o kepimo popierius šiuo metu pas mane Quickpack firmos
išbandžiau ir aš vištieną jogurto padaže, geriausias pagyrimas ir man, ir, žinoma, autorei
- skaniausias patiekalas per paskutinį mėnesį
bet va mažiui nelabai tiko
mat jis nelabai mėgėjas tokių padažinių, specifinio skonio, o nesinorėjo dar lėkt virtuvėn kažką gamint.... tai šiek tiek pasiožiavęs, vistiek pavalgė, bet jau nudžiūvusią mėsytę su bulvytėm, na tiesiog paliktas puode padažas liko apačioj ir nuo viršaus nurinkau. gal įmanoma rast kažkokį padažo variantą
nes tas parduotuvinis jogrto padažas vistiek turi kažkokį prieskonį, kuris vaikui gal ir nelabai tinka
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 08, 18:36)
kas do daiktas kuskusas
kad zinociau kokiam skyriuj jo ieskot
QUOTE(PaMeL @ 2006 10 02, 21:28)
stambios manų kruopos. kruopų skyriuje.






