jurginėli, labai malonu, kad sagutės patiko
avenita, aš pirkau štai tokius:
Manau tiks ir tokie, kokius radai, svarbu, kad būtų be jokių priedų
koalyte, džiaugiuosi, kad kiauliena patiko O tu imk ir išmėgink kokį pyragą ar keksą - tai tikrai visai nesudėtinga
laurechka, taip reikia naudoti bulvių košę, bet ją galima paruošti išvirus bulves, arba, kad būtų greičiau, tiesiog iš miltelių
anastazai, teoriškai šiam patiekalui reikalingos grūdėtos garstyčios, štai tokios:
O šiaip aš arba įberiu garstyčių miltelių, arba naudoju neaštrias delikatesines garstyčias ir, deja, nelietuviškas
Ačiū! Taip ir galvojau, kad garstyčios ne tokios.... aplėksiu parduotuves ir kitąkart tikiuosi padažas bus liuks, nes receptas tai man patiko
Sonatina, šiandien noriu išbandyti ir iškepti tavo VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE, bet neradau firmos Kuhne padažą salotoms , nupirkau Knorr firmos itališką vištienos padažą (parašyta, kad geriausia kepti orkaitėje, - todėl ir pagalvojau, kad turėtų tikti). Bet gal su juo toks patiekalas nesigaus, kaip pagal receptą? Ką reiktų dadėt arba atvirkščiai ko nereikia dėti?
Ir ar galima kepti neuždengus dangčio?
Mes morkas nelabai valgom , brokolių, kalafiorų - irgi , pievagrybių ar bus tinkamai? nes bulvės, vištiena - atrodo pievagrybiai bus lišni, be to tai ne daržoves, o ko dar galima pridėti?
Ir ar galima kepti neuždengus dangčio?
Mes morkas nelabai valgom , brokolių, kalafiorų - irgi , pievagrybių ar bus tinkamai? nes bulvės, vištiena - atrodo pievagrybiai bus lišni, be to tai ne daržoves, o ko dar galima pridėti?
Mama_Tania, tas mano nurodytas padažas yra tik kaip pavyzdys, su juo mums skaniausiai gaunasi, bet aš dariau ir su kitokiais - irgi neblogai Merginos irgi darė su įvairiausiai padažais, ir su jogurtu, ir su kefyru - taip pat buvo skanu
O dėl daržovių - tai dėk, ką mėgstate - pievagrybius, šparagines pupeles, cukinijas, baklažanus, na net nežinau...
O uždengti, manau, reikia, jei neturi indo su dangčiu - uždenk su folija Nors kažkuri lyg ir kepė neuždengusi
O dėl daržovių - tai dėk, ką mėgstate - pievagrybius, šparagines pupeles, cukinijas, baklažanus, na net nežinau...
O uždengti, manau, reikia, jei neturi indo su dangčiu - uždenk su folija Nors kažkuri lyg ir kepė neuždengusi
As neturiu indo su dangciu, tai kad per greit virsus neapksrustu ir nepasidarytu degesiai, inda dedu ant groteliu i vidurini skyriu, o i visutiniam palieku normalia skarda ir labai liux buna
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 05, 15:26)
1. Mama_Tania, tas mano nurodytas padažas yra tik kaip pavyzdys, su juo mums skaniausiai gaunasi, bet aš dariau ir su kitokiais - irgi neblogai Merginos irgi darė su įvairiausiai padažais, ir su jogurtu, ir su kefyru - taip pat buvo skanu
2. O dėl daržovių - tai dėk, ką mėgstate - pievagrybius, šparagines pupeles, cukinijas, baklažanus, na net nežinau...
3. O uždengti, manau, reikia, jei neturi indo su dangčiu - uždenk su folija Nors kažkuri lyg ir kepė neuždengusi
2. O dėl daržovių - tai dėk, ką mėgstate - pievagrybius, šparagines pupeles, cukinijas, baklažanus, na net nežinau...
3. O uždengti, manau, reikia, jei neturi indo su dangčiu - uždenk su folija Nors kažkuri lyg ir kepė neuždengusi
1. išbandysiu su nupirktu, o atsiliepimai bus rytoj
2. tai tuos baklažanus supjaustyti ir dėti ant bulvių, kaip morkas? nulupti reikia?
3. pabandysiu uždengt folija, nors pvz., kai marinuoju majoneze, o po to kepu, tai dedu į paprastą skardą ir neuždengiu
QUOTE(maripe @ 2006 10 05, 15:37)
As neturiu indo su dangciu, tai kad per greit virsus neapksrustu ir nepasidarytu degesiai, inda dedu ant groteliu i vidurini skyriu, o i visutiniam palieku normalia skarda ir labai liux buna
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 05, 16:01)
Mama_Tania, baklažanų nereikia lupti, tik gal reikėtų pabarstyti druska, palaikyti 15 - 20 min. nuskalauti ir nusausinti prieš dedant į patiekalą, kad dingtų kartumas... O paskui supjaustyk ir dėk ant bulvių
Lauksiu rytoj ataskaitos
Lauksiu rytoj ataskaitos
o kaip reikia nusausinti? su kuo?
ataskaita būtinai bus
o aš vištieną jogurto padaže kepu neuždengus, ir gaunasi puikiausiai
jau galvoju, kaip pyragą kepsiu su persikais, na tą paskutinį Sonatinos išbandytą
jau galvoju, kaip pyragą kepsiu su persikais, na tą paskutinį Sonatinos išbandytą
Sonatina, o kur gauti tos zele, kur pylei ant citrininio torto virsaus?