Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 4

jurginėli, labai malonu, kad sagutės patiko smile.gif

avenita, aš pirkau štai tokius:

user posted image

Manau tiks ir tokie, kokius radai, svarbu, kad būtų be jokių priedų smile.gif

koalyte, džiaugiuosi, kad kiauliena patiko smile.gif O tu imk ir išmėgink kokį pyragą ar keksą - tai tikrai visai nesudėtinga 4u.gif

laurechka, taip reikia naudoti bulvių košę, bet ją galima paruošti išvirus bulves, arba, kad būtų greičiau, tiesiog iš miltelių ax.gif
Atsakyti

anastazai, teoriškai šiam patiekalui reikalingos grūdėtos garstyčios, štai tokios:

user posted image

O šiaip aš arba įberiu garstyčių miltelių, arba naudoju neaštrias delikatesines garstyčias ir, deja, nelietuviškas unsure.gif

Ačiū! 4u.gif Taip ir galvojau, kad garstyčios ne tokios.... aplėksiu parduotuves ir kitąkart tikiuosi padažas bus liuks, nes receptas tai man patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif Sonatina, šiandien noriu išbandyti ir iškepti tavo VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE, bet neradau firmos Kuhne padažą salotoms schmoll.gif , nupirkau Knorr firmos itališką vištienos padažą (parašyta, kad geriausia kepti orkaitėje, - todėl ir pagalvojau, kad turėtų tikti). Bet gal su juo toks patiekalas nesigaus, kaip pagal receptą? Ką reiktų dadėt arba atvirkščiai ko nereikia dėti?
Ir ar galima kepti neuždengus dangčio?
Mes morkas nelabai valgom schmoll.gif , brokolių, kalafiorų - irgi schmoll.gif , pievagrybių g.gif ar bus tinkamai? nes bulvės, vištiena - atrodo pievagrybiai bus lišni, be to tai ne daržoves, o ko dar galima pridėti?
Atsakyti
Mama_Tania, tas mano nurodytas padažas yra tik kaip pavyzdys, su juo mums skaniausiai gaunasi, bet aš dariau ir su kitokiais - irgi neblogai smile.gif Merginos irgi darė su įvairiausiai padažais, ir su jogurtu, ir su kefyru - taip pat buvo skanu smile.gif

O dėl daržovių - tai dėk, ką mėgstate - pievagrybius, šparagines pupeles, cukinijas, baklažanus, na net nežinau... g.gif

O uždengti, manau, reikia, jei neturi indo su dangčiu - uždenk su folija smile.gif Nors kažkuri lyg ir kepė neuždengusi g.gif
Atsakyti
As neturiu indo su dangciu, tai kad per greit virsus neapksrustu ir nepasidarytu degesiai, inda dedu ant groteliu i vidurini skyriu, o i visutiniam palieku normalia skarda ir labai liux buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 05, 15:26)
1. Mama_Tania, tas mano nurodytas padažas yra tik kaip pavyzdys, su juo mums skaniausiai gaunasi, bet aš dariau ir su kitokiais - irgi neblogai smile.gif  Merginos irgi darė su įvairiausiai padažais, ir su jogurtu, ir su kefyru - taip pat buvo skanu smile.gif

2. O dėl daržovių - tai dėk, ką mėgstate - pievagrybius, šparagines pupeles, cukinijas, baklažanus, na net nežinau...  g.gif

3. O uždengti, manau, reikia, jei neturi indo su dangčiu - uždenk su folija smile.gif  Nors kažkuri lyg ir kepė neuždengusi g.gif

1. aciuks.gif išbandysiu su nupirktu, o atsiliepimai bus rytoj mirksiukas.gif

2. g.gif tai tuos baklažanus supjaustyti ir dėti ant bulvių, kaip morkas? nulupti reikia?

3. pabandysiu uždengt folija, nors pvz., kai marinuoju majoneze, o po to kepu, tai dedu į paprastą skardą g.gif ir neuždengiu


QUOTE(maripe @ 2006 10 05, 15:37)
As neturiu indo su dangciu, tai kad per greit virsus neapksrustu ir nepasidarytu degesiai, inda dedu ant groteliu i vidurini skyriu, o i visutiniam palieku normalia skarda ir labai liux buna  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Mama_Tania, baklažanų nereikia lupti, tik gal reikėtų pabarstyti druska, palaikyti 15 - 20 min. nuskalauti ir nusausinti prieš dedant į patiekalą, kad dingtų kartumas... O paskui supjaustyk ir dėk ant bulvių smile.gif
Lauksiu rytoj ataskaitos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatina: 05 spalio 2006 - 15:04
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 05, 16:01)
Mama_Tania, baklažanų nereikia lupti, tik gal reikėtų pabarstyti druska, palaikyti 15 - 20 min. nuskalauti ir nusausinti prieš dedant į patiekalą, kad dingtų kartumas... O paskui supjaustyk ir dėk ant bulvių smile.gif
Lauksiu rytoj ataskaitos smile.gif

aciuks.gif
doh.gif o kaip reikia nusausinti? su kuo? blush2.gif
ataskaita būtinai bus 4u.gif
Atsakyti
Su popieriniu rankšluosčiu ar servetėlėmis smile.gif
Atsakyti
o aš vištieną jogurto padaže kepu neuždengus, ir gaunasi puikiausiai smile.gif

jau galvoju, kaip pyragą kepsiu su persikais, na tą paskutinį Sonatinos išbandytą essen.gif
Atsakyti
Sonatina, o kur gauti tos zele, kur pylei ant citrininio torto virsaus?
Atsakyti
agotai, jos būna pirkti tik Rimi parduotuvėse, tam skyrelyje, kur kepimo milteliai, želė ir t. t.
Atsakyti