Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 4

Sonatina,gal gali pasakyti,kokią mėsą naudoji kiaulienai korėjietiškai:kumpį,sprandinę? blush2.gif
Atsakyti
Ačiū Sonatina už skanius receptus, na daug ką išbandžiau jau daug kas patiko, bet ilgai reiks vardint smile.gif
Norėjau paklaust, gal kartais žinai obuolių sūrio receptą? Labai norėčiau pasigamint, kažkaip jis man primena vaikystę smile.gif
Atsakyti
Sonatina, ar blynu su varske tesla turi buti tokia skysta, ar tiesiog piena perpyliau. Itariu pieno padauginau.
Atsakyti
Šiandien vakarienei pagaminau žuvies kukulius su daržovių padažu.Buvo laaabai skanu.
Ir dar kepiau keksą su kriaušėmis ir šokoladu. Skonis tai pasakiškas. Tik man šiek tiek nepatiko kekso apačia, ji neišsipureno.Gavosi tokia šlapia.Gal kad dėjau konservuotas kriaušes,o gal jų per daug buvo. Nors pačių kriaušių svoris ir buvo apie 400g. O gal tiesiog reikėjo miltų daugiau įdėt g.gif
Arba mano matavimo indas niekam tikęs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matre: 06 spalio 2006 - 20:04
Sonatina, ačiū už grybų, marinuotų su garstyčiomis receptą. Tą ir šeima, ir draugės įvertino. Turbūt taps vienu iš topų grybų patiekalams, nes jų šiais metais kaip niekad daug prisigrybavau clap_1.gif notworthy.gif
Atsakyti
Vakar gaminau kiaulieną korėjietiškai, tai vos visko nesugadinau vietoj sojos padažo šliūkštelėjusi balzamino acto doh.gif Spalva panaši, buteliukai šalia stovėjo, tai net nedvejodama griebiau actą. Gerai, kad nedaug įpyliau, tai nieko nenutiko. Mėsytės skonis nerealus thumbup.gif

Taip pat prieš kelias dienas išbandžiau fokačą. Gamindama galvojau, kad gan keistokas varškės ir kumpio derinys, tai ar neteks man vienai viską suvalgyti. Bet turiu pasakyti, kad laaaaabai patiko abiems su vyru. Viskas ten labai dera smile.gif

Ir dar. Pažiūrėjusi naująjį pyrago su persikais bei uogomis receptą, iškart "atpažinau" beveik identiška pyragą, tik su obuoliais ir razinomis, kurį pati kepu, o skonis tikrai superinis. Todėl net nebandžiusi šito iškart galiu pasakyti, kad turėtų būti labai skanus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos ir Sonatina, as prisijungiu prie jūsų. esu sena kulinarijos gerbeja, turiu praktikos. bet Sonatina įnesa naujų vejų, naujų receptų, naujų padazų. tu Sonatina mūsų guru. sekmes ir kantrybes mokinant mus thumbup.gif smile.gif smile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliusis: 07 spalio 2006 - 11:11
aš tai vištieną su daržovėm jogurto padaže visada darau su česnakiniu padažu + be jokio skonio jogurtu. Mes tą česnakinį padažą laaabai mėgstam, tai jo turiu visada užsipirkus biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos visos kulinarės 4u.gif .
Sonatina, turiu klausimą: prieš kelias dienas kepiau Kriaušių ž šokolado keksą (jau antrą kartą). Viską dariau lygiai taip pat kaip ir pirmąjį kartą, bet tik ištraukus keksą iš orkaitės - jis sukrito (dar būdamas formoj) ir pasirodė, kad vidurys neiškepė.
Gal žinai nuo ko taip galėjo būti? Gal permaišiau tešlą ar kažkas panašaus? unsure.gif . O gal čia turėjo reikšmės, kad aš į formą per daug sviesti protepiau?
Keksas vistiek gavosi žiauriai skanus, tik tiek, kad su forma ne kas. rolleyes.gif
Atsakyti
vel kepiau zuvi pranc. ir varskes ragelius. si karta idaru buvo marmeladiniai saldainiai ir gavosi zymiai skaniau, nes su avieciu dzemu buvo per saldu. tik tiek, kad issilyde ir beveik viskas isbego.
Atsakyti
Sveiki nu va pagaliau ir aš išmėginau porą receptukų
Dariau Obuolių pyraga su jogurtu šiaip tikrai labai skanu tik neturėjau kefyro tai dėjau liesą grietinę, ir vietoj kepimo miltelių gesintą sodą tai va ji zaraza ir sugadino visą malonumą cry.gif o obuolius gal geriau tarkuočiau, o miltų sakyčiau reikia dvigubai daugiau g.gif dariau praktiškai kaip trapią tešlą sviestą tik suminkštinau bet miltų vistiek buvo mažoka rolleyes.gif

dar gaminau Kepenėles karališkai viskas labai super tik blynelius gaminčiau pagal savo mamos receptą ir mažesnį kiekį nes aš sunaudojau tik pusę blynelių kitus užsišaldžiau blush2.gif

va kaip aš gaminu kepenėlių blynelius 4u.gif
500g kepenėlių
2 kiaušiniai
1 svogūnas
2v.š aliejaus
4v.š miltų
druska
pipirai
mairūnas

Nu ryt ragausim ragausim vištiena marinuota su kefyru, labai mane suintrigavo dar niekad tokio nebuvau valgius biggrin.gif ir keksiukus nutela tik šį kartą nusipirksiu kepimo miltelių blush2.gif keksiukuose žiūrėjau naudojasi rudasis cukrus kaži sviestą padeginus su cukrum gautusi ne tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 10 07, 12:58)
Sveikos visos kulinarės  4u.gif .
Sonatina, turiu klausimą: prieš kelias dienas kepiau Kriaušių ž šokolado keksą (jau antrą kartą). Viską dariau lygiai taip pat kaip ir pirmąjį kartą, bet tik ištraukus keksą iš orkaitės - jis sukrito (dar būdamas formoj) ir pasirodė, kad vidurys neiškepė.

o tu pries isimdama nepatikrinai ar jis iskepes? g.gif As visada peili i viduri kysteliu - jei islenda svarrus tik tada traukiu is orkaites.
Atsakyti