Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 4

QUOTE(Shiduh @ 2006 10 07, 15:37)
vel kepiau zuvi pranc. ir varskes ragelius. si karta idaru buvo marmeladiniai saldainiai ir gavosi zymiai skaniau, nes su avieciu dzemu buvo per saldu. tik tiek, kad issilyde ir beveik viskas isbego.

Na va, penktadieni ir aš kepiau varškės ragelius,skanu visai, tik aš įsivaizdavau, kad jie bus minkšti, o man gavosi trapūs tokie unsure.gif Ar taip ir turėjo būti g.gif Namiškiams visai patiko.
Ir dar, man lyg ir tešlos per mažai, gavosi tokie labai maži. O džemą tai persikų naudojau, tą kuris kepiniams skirtas. Man jis visai nieko ir nėra labai jau saldus.
Atsakyti
keista g.gif tikriausiai idejai per daug sviesto ir miltu, nes varskines teslos gaminiai buna ypatingai minksti.
Atsakyti
QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 10 08, 08:07)
Kur randate tu popieriniu? Ieskojau, bet neradau...  unsure.gif

Mačiau Tome Philips kelių rūšių yra tik vnt. skaičius skiriasi ax.gif

Sonatina vakar kepiau Makaronų lizdelius su faršu tai labai labai skanūs gavosi essen.gif dėjau kalakutienos faršą,tai toks minkštas jis ir viskas puikiai išsitroškino,tik sūrį dėjau likus 10min. iki pabaigos,nes žinau kad jis labai gerai ir greitai lydosi.Tik mano lizdeliai buvo mažesni,na bet skonis thumbup.gif net mažius valgė ir gyrė kaip skanu.Dėkui tau aciuks.gif foto nebuvo galimybės padaryti verysad.gif
Atsakyti
Mes irgi ką tik skanavom makaronų lizdelius. Skonis nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Tik ką valgėm vištieną havajietškai.Buvo labai skanu,tik šiek tiek padauginau medaus,tai turputį per saldu blush2.gif O dabar kepa keksas su kriaušėm ir šokoladu.Neturėjau nei brendžio,nei kriaušių sirupo,tai naudojau konservuotų kriaušių sultis..Tikiuosi,kad pavyks ax.gif Oi kaip laukiam essen.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2006 10 07, 21:29)
o pasakykit man brangiosios mažyčius keksiukus reikia kepti specialiose formose? o jei tik i tuos popierinius indelius tešlą supilsiu, tai man neišlaikys formos?  g.gif  nebandžiau niekad mažų kepti, bet dabar labai norėtūsi išbandyti
ir dar tešlos pilti reikia iki kraštų ar kad dar nesiektų viršaus  blush2.gif  na labai daug klausimų kol nepabandžiau  ax.gif
laukiu jūsų patarimų  4u.gif dėkoju  smile.gif


Gali drasiai kept keksiukus popierines formlese. As taip esu kepusi, viena karta kepiau, tai tesla pyliau i viena indeli po biskuti daugiau nei puse, o antra karta kai kepiau, tai pyliau i du indelius (emiau vienam keksiukui po dvi popierines formeles), tai dviejuose gavosi grazesni. po to po apatini indeli istraukiau ir naudojau kita karta.

Siaip kada pabandyk ir tiek, man gaunasi grazus mazi keksiukai. Beje, taip kepti rekomendavo kepeja profesionale.
Atsakyti
Aš šiandien kepiau vištieną su daržvėmis jogurto padaže. Naudojau paprtastą jogurtą ir visai gerai gavosi thumbup.gif Tik labai keista, kad namai pyragu kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
Mielosios Seimininkes,bukit geros,papasakokit,kaip jus kociojat tesla?Nu as, savo nelaimei prasidejau su tortu napoleonu,jau kankinuosi gera pusvalandi su dviem lakstais, jei limpa labai prie ranku,barstau miltais,tada limpaprie kocelo,galiausiai tampa gumine...Nebezinau ir ka daryt:( kaip cia baigt :(jei iskocioju,tai gaunasi kazkokiosnesamones sad.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos smile.gif

visoms atsakysiu kiek vėliau (arba rytoj blush2.gif ), o dabar skubu atsakyti Mildei smile.gif

Napoleonui lakštus aš iškart kočioju ant kepimo popieriaus, kurį dedu į skardą, kad nereikėtų tešlos lakštų kilnoti (juos reikia iškočioti labai plonai, todėl keliant jie lengvai plyšta)... Tad kepimo popierių labai lengvai pabarstyk miltais ir kočėlą taip pat pavoliok miltuose (ar tiesiog miltuota ranka jį "paglostyk") ir tada tiesiai ant miltais pabarstyto popieriaus kočiok tešlos lakštą. Kai iškočiosi, apipjauk uždėjusi lėkštę ar tortinės dugną, ir kartu su visu popieriumi dėk į skardą ir kepk. Tik nereikia lakštų perkepti - kai tik krašteliai pradeda gelsti – reikia traukti iš orkaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatina: 08 spalio 2006 - 16:26
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 08, 16:21)
Labas vakaras, merginos smile.gif

visoms atsakysiu kiek vėliau (arba rytoj blush2.gif ), o dabar skubu atsakyti Mildei smile.gif

Napoleonui lakštus aš iškart kočioju ant kepimo popieriaus, kurį dedu į skardą, kad nereikėtų tešlos lakštų kilnoti (juos reikia iškočioti labai plonai, todėl keliant jie lengvai plyšta)... Tad kepimo popierių labai lengvai pabarstyk miltais ir kočėlą taip pat pavoliok miltuose (ar tiesiog miltuota ranka jį "paglostyk") ir tada tiesiai ant  miltais pabarstyto popieriaus kočiok tešlos lakštą. Kai iškočiosi, apipjauk uždėjusi lėkštę ar tortinės dugną, ir kartu su visu popieriumi dėk į skardą ir kepk. Tik nereikia lakštų perkepti - kai tik krašteliai pradeda gelsti – reikia traukti iš orkaitės 4u.gif

ohoho kaip man pasiseke!Dekavoju, Sonatina!!!Lenkiuosi!!Ajnu taipir padarysiu smile.gif tik dar reikes teslos pasidaryt doze:)
Atsakyti
dariau varškės tinginį su kriaušėm wub.gif , niam niam thumbup.gif


laukiu kol Naringiukė fotkę įmes ax.gif

katiliuko varskinis tinginys mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Pagal šitų pyragėlių receptą šiandien iškepiau pyragą. Tiesiog iškočiojau visą tešlą vienu lakštu, įklojau į skardą, sudėjau ploną sluoksnį obuolių, apibarsčiau cukrum ir sudėjau antrą tokį patį sluoksnį, irgi su cukrum. Džemo nedėjau visai. Gavosi thumbup.gif Beje, neturėjau kepimo miltelių, tai įdėjau pusę šaukštelio sodos ir truputį citrinos rūgšties (įmaišiau juos į kiaušinį prieš dėdama jį į tešlą).
Atsakyti