
na ir prirašėte per savaitgalį




O dabar atsakysiu į klausimus

pince, konkrečiai negaliu atsakyti kokia mėsa tai buvo - tik žinau, kad svarbu išsirinkti kuo minkštesnį gabaliuką

iliuminati, deja obuolių sūrio recepto nežinau, nes tiesiog jo nemėgstu, bet neabejoju, kad tikrai ne viena čia skaitanti mergina turi receptą ir su tavimi pasidalins

tavi, varškinių blynų tešla neturi būti skysta, o jei gavosi skystoka, tereikėjo įberti dar miltų ir vėl gerai išplakti

Nežinau, ar Vilniuje yra panaši parduotuvė, bet iš Kepėjo parduotuvės pristato prekes visoje Lietuvoje

matre, gal tikrai kriaušių daugoka, o gal nenuvarvinai jų gerai?

babouziuke, keksas greičiausiai sukrito dėl to, kad nevisai buvo iškepęs... Kitą kartą prieš ištraukdama iš orkaitės tikrink mediniu pagaliuku ar peilius - ištraukus jis turi būti sausas...
Sniege4, abejoju, kad paprastą cukrų padeginus su sviestu gautųsi rudasis cukrus - nebent papildomos kalorijos

O silikoninių kilimėlių yra ne tik Kepėjo parduotuvėje. Aš pirkau Rimi prie silikoninių formų Dr. Oetker firmos

linaj, man geriausiai lydosi Olandų sūris

rasulkadz, konservuotų kriaušių tikrai yra ir Rimi, ir Iki, ir Maximose

airara*, aš niekada nekepu tik popierinėse formelėse, bet manau pavyktų, jei sudėtum jas kelias vieną į kitą... Standartiškai keksiuko formelę reikia pripildyti 2/3.
Jusse-Musse, popierinių formelių būna Rimi prie kepimo formų, Thomas Philips parduotuvėse ir štai čia

Eliza, kiek kartų kepiau šiuos ragelius, jie nei karto nebuvo trapūs...


jurginėli, gali išmėginti
Sluoksniuotos tešlos pyragėlius su bekonu ,
Sūrio ir čili pipirų suktinukus iš sluoksniuotos tešlos,
Sluoksniuotos tešlos suktinukus su sūriu,
Alyvuoges sluoksniuotoje tešloje,
Modelių kojytes

O galiausiai šią tešlą gali naudoti bet kuriam pyragui - ir saldžiam, ir nesaldžiam
