Shiduh, kadangi tie varškėčiai pritaikyti kepti, tai ir nenuostabu, kad reikėjo daugiau miltų (nors vis tiek geriau nedėti per daug miltų į tešlą, o tik gausiau apvolioti varškėtį miltuose)
O be obuolių dar ką nors dėjai į tinginį (ta prasme, uogų ar vaisių

)?
Sandriuks, realiai jie ir yra virti aliejuje, tik aš netiksliai išsireiškiau

Aliejaus reikėtų pilti iki pusės beliašo (ir žiūrėti, kad apvertus nesigautų balta neapkepusi juostelė - tada reikėtų dar įpilti šiek tiek aliejaus ir kepti toliau)

Kadangi tešla labai elastinga ir visiškai neplyštanti, tad ir verdami beliašai visiškai netrūkinėjo, todėl ir visiškai niekas netiško

Tik labai svarbu gerai atitaikyti temperatūrą - neperkaitinti aliejaus, nes tada tešla staigiai paruduoja, o faršas nespėja išvirti...
Dacor, labai džiaugiuosi, kad ir vyniotinis, ir tinginys patiko

Tikiuosi ir žuvimi nenusivilsi
agotai, gaila, kad baltymai neišsiplakė...

Gal netyčia trynio pateko į baltymus... Be to, reikia atidžiai žiūrėti, kad ir indas, kuriame plaki baltymus, ir mikserio šluotelės nebūtų nei kiek riebaluotos, nes taip pat gerai neišsiplaka...
Ir dar - baltymai daug lengviau išsiplaka, jeigu kiaušiniai yra kambario temperatūros