Įkraunama...
Įkraunama...

Mamų klubai

Apklausa: Ar lankotės mamų klube? (363 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(linulia40 @ 2009 10 06, 21:07)
Užpildytą siųskite el.paštu aktyviumamusamburis@gmail.com. Asociacijos įstatus atsiųsime el.paštu gavę Jūsų užpildytą anketą. O anketą su parašais išsiųskite paštu asociacijos registracijos adresu: Viršuliškių g.17 - 7, LT-05107 Vilnius.
Kaunietes gali jungtis prie manes,nes turim savo skype ir bendraujam su daug mamyciu,galit rasyt i AZ arba vit.lina@gmail.com

Butinai! Tik rytoj...jau luztu..
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2006 10 01, 18:49)
Kažkaip pastebėjau, kad mamos skundžiasi esančios izoliuotos su mažais vaikučiais, kad trūksta bendravimo, veiklos. Vaikučių ugdymui yra atskiras forumas, o mamų psichinei sveikatai palaikyti - net ir temų nedaug...

Aš pati žinau bent keturis mamų klubus ir bent dviejų veikloje esu dalyvavusi.

Įdomu, ar kitos mamos nenori lankytis tokiuose susibūrimuose, ar tiesiog neturi informacijos? O gal lankotės kokiame mamų klube ir galit apie jį papasakoti, norėtumėt kitas mamas pasikviesti?

Šiaip esu viena ausimi girdėjusi, kad būna ir labai brangių mamoms skirtų grupių, bet realiai neteko su tokiomis susidurti. Gal ką teko girdėti?

Tiesa sakaant, pirma karta apie tai girdziu...
Na, gal dar per trumpa laika pati mamyte esu, kad buciau girdejusi.
Labai noreciau isijungti i kokia veikla mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne, bet norėčiau. Esu girdėjusi, bet tiesiog dar mažas vaikas, didelis namas, nėra laibai laiko + kitais darbais užsiėmu. Sukuosi kai vijurhas biggrin.gif Kai tik Žirnis paaugs labiau, tikriausiai lankysiuos smile.gif
Atsakyti
Sveiki!
Ar yra vilniečių mamyčių, besilankančių Matulaičio šeimos centre? Parašiau ten e-mail'ą, bet nesulaukiau atsakymo, ar galiu prie jų prisijungti, jei mano lialiui dar tik 9mėn.? El. puslapyje rašo, kad susibūrimai skirti vaikų nuo 2m. mamytėms.. Kaip iš tiesų, gal kas žinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaki: 07 spalio 2009 - 17:59
Kaunietes!

mes su Felise jau turim konkreciu minciu del klubo. Turim ir temu sarasa, vieta, laika.
Prasau rasyti norincias dalyvauti man i AZ. Atsiusiu smulkesne info!!!
Turite lygiai 10 dienu pamastymams...
Laukiam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 08 spalio 2009 - 14:16
Šiltas labukas, kaunietėms! flirt.gif

turime džiugių žinių ploja.gif:
kviečiame visas mamytes su vaikučiais i PIRMAJĮ SUSITIKIMĄ!

Laikas: spalio 21 d. 11 val. (ir taip kiekvieną trečiadienį)
Vieta: Panerių g. 182, Vedų kultūros centras (yra vaikų žaidimų kambariukas, nemokama parkavimo aikštelė, mamytėms pagalvėlės besišnekučiuojant, skani arbata, jauki aplinka)
Tema: Psichologiniai vaiko poreikiai. Vaikų meilės kalbos.
wub.gif wub.gif wub.gif

...kad susitikusios ne tik viena i kitą žiūrėtume, vaikams šypsotumėmės, sugalvojom įvairių temų, skatinančių diskutuoti, keistis patirtimi. Mūsų tarpe- diplomuota vaikų psichologėclap.gif Žinoma, esame geranoriškai atviros ir įvairiems Jūsų pasiūlymams. Laiką parinkome, atsižvelgiant i vaikučių pietų miegą. Laukiame kiekvienos mamytės iš Kauno, kuri ieško naujo bendravimo-pažinčių, aplinkos pakeitimo, įkvėpimo kasdienybėje...

Norėtume sulaukti dalyvaujančių registracijos į mano AZ. Paminėkite, prašau, ir vaikučių amžių.
Iki greito pasimatymo!
Atsakyti
[quote=visai kitokia,2009 10 09, 15:33]
[color=green]Šiltas labukas, kaunietėms! flirt.gif

turime džiugių žinių ploja.gif:
kviečiame visas mamytes su vaikučiais i PIRMAJĮ SUSITIKIMĄ!

Laikas: spalio 21 d. 11 val. (ir taip kiekvieną trečiadienį)
Vieta: Panerių g. 182, Vedų kultūros centras (yra vaikų žaidimų kambariukas, nemokama parkavimo aikštelė, mamytėms pagalvėlės besišnekučiuojant, skani arbata, jauki aplinka)
Tema: Psichologiniai vaiko poreikiai. Vaikų meilės kalbos.
wub.gif wub.gif wub.gif

SAUNUOLES JUS!!!
LABAI LAUKIU, NESULAUKIU wink.gif
Atsakyti
Mes tai turbut dar per mazos i susitikima eiti?Nors visai netoli musu randasi Vedu kulturos centras.
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2009 10 09, 21:04)
Mes tai turbut dar per mazos i susitikima eiti?Nors visai netoli musu randasi Vedu kulturos centras.

Visai ne mažos biggrin.gif . Mes irgi ne ką didesni, bet su mielu noru sudalyvausim drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Klubas skirtas MAMOMS (visu pirma!!!), o paskui tik vaikams bigsmile.gif
Vaikams ir taip mamos visko prigalvoja, o kas pagalvos apie mus??? 4u.gif Taigi, tik pacios!!!
Taip, kad 2 men. ar 2 sav. leliukui- mamos jau esat!! PIRMYYYYYYYYYYYN! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 10 spalio 2009 - 12:32
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 10, 13:31)
Klubas skirtas MAMOMS (visu pirma!!!), o paskui tik vaikams bigsmile.gif
Vaikams ir taip mamos visko prigalvoja, o kas pagalvos apie mus??? 4u.gif Taigi, tik pacios!!!
Taip, kad 2 men. ar 2 sav. leliukui- mamos jau esat!! PIRMYYYYYYYYYYYN! drinks_cheers.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif . O kiek jau mamyčių pareiškė norą dalyvaut? 4u.gif
Atsakyti
Nemanykit, kai tai renginys masinei publikai...Aisku, po pirmu kartu gali dauguma "atsisijoti" ir islikti patys patys...Jei ir bus 10 pastoviu mamyciu- bus labai labai gerai. Kol kas sito skaiciaus neturim., bet artejam... rolleyes.gif
Informuokit pagal isgales!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 10 spalio 2009 - 14:01