Vis įauginėja didžiojo kojos piršto nagas, prieš 2 metus buvo man nagas pašalintas, tačiau problema išliko, vis tiek jis auga kažkaip užsilenkęs ( o gal ten prieš tai buvusio nago dalelė, kuri vis atauginėja) ir auga į minkštus audinius. Kiekvieną kartą kai jaučiu skausmą pasiimu adatą ir "operuoju", vėl eiti pas chirurgą operuotis bijau, nes labai skausminga... Gal kas turėjot tokią problemą ir ją išsprendėt kitokiu būdu...
Ačiū
na pries pora meteliu ir as tokia problemele turejau.Tai ir as su adata aperuodavau,bet tai nepadejo
Tai kazkada pasiemiau kosmetines plonas mazas zirklute ir kirpau ties ta vieta ties kuria turetu baigtis mano nagas.Daug ikirpau ir paskui roviau.nu skaudejo,bet...jau du metai kaip nagas neiaugineja.Nu cia toks mano naminis metodas

Pazistama ir man sita problema, tiksliau tai vyro problema. Jis irgi rakineja rakineja, pjausto, istraukineja- manes tas baisiai nervina , nes daznai net supuliuoja, bet pas daktarus eiti bijo , o ir neprisiruosia. Jo broliui isoperavo pries keleta metu ir dabar laimingas sau vaiksto-tik jam ne visa naga salino, o tik nagu krastelius tuos ispjove labai giliai. Manau, verta nueiti- juk gal si karteli isoperuos geriau ir nereiks kankintis.
Kai isnagrineji pabandyk pakisti kelis siulus, butinai juos kelis kart per diena pajudinti ir pakelti naga, kol jis praaugs ta iaugimo vieta. Nu paskui jau tos vietos giliai neikirpt. Bent jau mano vyras tai per koki pusmeti susitvarke.
Man isoperavo ta nelaime... Bet nzn ar gerai. Iskart kai isoperavo, tai labai dziaugiausi. O dabar tas nagas nukrito ir ataugineja kazkoks siaubas
Pas gydytoja nuejau pasiskust, cia kas per baisybe, sakiau, tai sake, o ko nori, pazeista, ataugs ir viskas. Na gerai, bet zinot kiek kojos nagas ataugineja?! Metus kokius. Jeigu vasari isoperavo, o rugsejo pradzioj tik nukrito...
O kai operavo, tai tas chirurgas sake, kad kai kam atauga, kai kam ne. Ir dar sake, kad zmones sugeba sirdies persodinima daryt, o tikro budo, kaip kobot su nago iaugimu, dar neatrado...

O kai operavo, tai tas chirurgas sake, kad kai kam atauga, kai kam ne. Ir dar sake, kad zmones sugeba sirdies persodinima daryt, o tikro budo, kaip kobot su nago iaugimu, dar neatrado...

Sia problema turiu 15metu.Svarbu aveti laisvesne avalyne,tada nagas ilgai neiauga.Kai pradeda skaudeti,tada iskerpu iaugancio nago vieta.Taip iki sekancio karto.
QUOTE (siaubute @ 2004 09 27, 07:22) |
Pazistama ir man sita problema, tiksliau tai vyro problema. Jis irgi rakineja rakineja, pjausto, istraukineja- manes tas baisiai nervina , nes daznai net supuliuoja, bet pas daktarus eiti bijo , o ir neprisiruosia. Jo broliui isoperavo pries keleta metu ir dabar laimingas sau vaiksto-tik jam ne visa naga salino, o tik nagu krastelius tuos ispjove labai giliai. Manau, verta nueiti- juk gal si karteli isoperuos geriau ir nereiks kankintis. |
Man irgi įauginėdavo nagai, tai man chirurgas tik kraštus, kurie įauginėdavo iškirpo, taigi nieko ten labai nesimatė ir viskas gerai baigėsi. Siūlau nesikankinti ir išsikirpti.
turiu is as ta problema, isoperavo man pries 4 metus, tai zinau kuris nagas yra problematiskas ir nelaukiu kol man skaudeti prades, paprasciausiai karta savaitei darau voneles kojoms, o atmirkusio nago problematiska kampa pakerpu ir viskas, jis ir nespeja man iaugti.... tfu, tfu, tfu.......jau senai skaudejo..... o pries operacija kamavausi kokius 3 men, buvo sutines pirstas ir puliuojantis, netgi nezinojau, kad tokius dalykus operuoja, kol viena drauge nepaprotino..... dabar jau tiek "neauginu" nagu

dėkui už patarimus, bet tikriausiai ir man reikės dar kartą operuotis, nes su namie atliekamom"operacijom" dar kraują užkrėsiu... kas blogiausia kad tas mano nagas taip kreivai auga, kad as net su žirklutėmis nepasiekiu iškirpti...o operacija irgi baugina, kai prisimenu kai man tapatį nagą nulupo, o paskui reikėjo vaikščioti, na bent iki tualeto, tai plaukai pasišiaušia, prisimenu nuleidi koją ant grindų, tai toks jausmas, kad visas kraujas subėga į tą koją, o ten nuo spaudimo pratrūks ta vieta ,kur nėra nago, neduok Dieve koks skersvėjis papūs, tai iš vis gali net prisišlapinti, nuo skausmo gėriau gan silpnokus vaistus, nes maitinau savo sūnų, tai va, tačiau reikės vėl operuotis, gal tiek daug nago nenuims........
turejau tokia problema.bet issprendziau ja pati.pasirodo anksciau per trumpai ta naga nukirpdavau.dabar kerpu tiesiai,pasilieka kampuciai kurie iauga,juos uzapvalinu siek tiek ir...puiku.niekas dabar nebetrukdo.
Turejau ir as ta "dziaugsma" daug metu. Kol buvau nenescia, tai irgi pati namuose issioperuodavau
Aisku ne visada sekmingai, dazniausiai po to puliuodavo, bet kazkaip issigydydavau, nes baisiai bijojau operacijos. Taciau kai pilvas neleido susilenkti, iaugo tas parazitas nagas ir vel uzpuliavo. Taigi 38 sav. apturejau operacija Raud. kryziuje. Tik deja nesekmingai pavyko, nes nagas vel pradejo iaugineti, tik dabar kazkaip per viduri pirsto
Tada jau truko kantrybe, be to issigandau, kad nebutu kokio kraujo uzkretimo ir atidarius placiai pinigine nuejau i Baltijos-Amerikos klinika. Turiu pasakyti ir operacija, ir dabartine nago isvaizda
Operacijos kaina irgi "super"
- 190Lt. Bet negaila. Zaizda gijo labai gerai, jokiu komplikaciju. O Raud. kryziuje pasirodo buvo blogai ispjove ir palike atplaisa, kuri ir augo i pirsto vidu
Atsiprasau uz toki ilga "traktata", bet kad tema labai artima ir "miela" sirdziai

Atsiprasau uz toki ilga "traktata", bet kad tema labai artima ir "miela" sirdziai

Po gimdymo iaugo kojos nagas. Karta apsikirpau lyg viskas jau buvo susitvarke, dabar ir vel. Gal kas zinot, kaip su sia problema kovot, o gal jau reikia kreiptis pas gydytojus?